bilder från brandbåtarna


igelstaloppet

jaha, idag var de då igelstaloppet  (7.5km) som låg på shemat. Förra året sprang jag och blev tvåa av tjejerna i nuvarande tvåan.(sprang hela loppet ensam) Men de fick jag inte pris för så iår kändes de kasst att ens försöka springa så jag gick med Johanna och Tess i ett raskt tempo. Jag är fortfarande en tävlingsmänniska så jag klarade inte av att typ vänta när tess sa att hon inte orka mer. så jag och johanna gick ifrån henne. känns riktigt taskigt men jag klarade inte av att stanna och vänta och liksom låta alla andra gå om oss. När vi var nära mål så gick de två tjejer framför oss, då liksom ökade jag farten ännu mer, även fast johanna inte orkade men jag ville inte att dom sklle komma i mål innan oss, och de gjorde dom inte heller! HA.  jag fattar inte ens att jag klarade av att gå. men men nu är de överstökat!
ikväll ska jag vara med Elin och Rebecca, vi har inte bestämt någonting speciellt att göra bara umgås och ta de lugnt! /J

we belong together

idag har de vart full fart i skolan och så menar jag inte för mig! jag har inte gjort någonting, sett en film och inge mer typ. Treorna hade projectmässa som vi fick gå omkring och kolla på sen skulle vi rösta på den vi tyckte va bäst också. men vi hann inte rösta för att vi skulle iväg med brand och åka båt. de va helt otroligt roligt :D ("brandbåt") vi fick testa på att köra dom också. de va två st, en stor och en liten båt. :) När jag kom hem så lagade jag mat, snitzel med ris och sås.
Senare ikväll har jag fotbollsträning.
Min vecka hittills har vart så jävla skön!
måndag: vanligskoldag fick sluta 3 timmar tidigare
tisdag: dansföreställning
onsdag: projectmässa, båtar
torsdag: igelstaloppet
fredag: ledig!

sköt om er och ta de lugnt imorgon på valborg!! /J


better than me

i skolan var vi på en dans föreställning, de sämsta jag sett. ärligt, de va inte bra!  men men efter skolan åkte jag och malin och skjutsa mamma till ullis sen gick vi och käka kebab i södertälje innan vi åkte till innebandy träningen med telge. vi blev extremt tidiga så vi gick ut och kolla på en fotbollsmatch som var där brevid hallen. de va typ assyriska mot bp som spelade.
på träningen så sträckte jag mig, så de sög ju! men de går väll över såsmåningom. innan matchen mot solberga på söndag iallafall (fotboll).
nu ska jag sova godnatt :) /J

spårlöst

idag har jag inte gjort någonting förutom skolan. såg en film när jag kom hem and thats about it! imorgon så ska vi på någon sorts föreställning på wendela hebbes gymnasium. annars har jag träning med telge på kvällen och inget annat (A)
Sen tänkte jag fråga alla vad ni ska göra på valborg? :) svara! puss /J

favoritdryck = mjölk

I flera veckor så har jag gått omkring och haft ont i magen efter varje måltid som jag ätit, har aldrig riktigt förstått varför. Har trott att det beror på att jag börjar bli sjuk eller så. sen idag så fick jag ont imorse efter frukosten och sedan fick jag ont efter lunchen så jag tog upp de och alla tror att de är de jag dricker som är felet. "du kanske är allergisk mot mjölk" . De skulle vara de värsta om de är så att de stämmer, mjölk är mitt liv! INTE OKEJ!


17 agian


still counting

Jag och Jennifer hade picknick på verandan igår kväll när jag var barnvakt (a)

Och idag har jag och Rebecca gått på promenad och så har vi vart på bio och sett på 17again. den va faktiskt bra ;) Tack för idag sötnos







crazy

Igår var jag ute nästan hela dagen, Nikolina ringde mig när jag stog i duschen på morgonen och ville att jag skulle följa med till solna och kolla på fotboll och de ville jag så jag slängde på mig lite kläder och stack. När vi kom till solna så gick vi omkring i solna centrum innan vi skulle ta oss till bergshamras idrottsplats för att se någon slags "korpen" match. De va ett lag ifrån polen och så var de några från nåns jobb hit och dit, förstog inte riktigt. Men Kevin, David, Emil, Jocke, Henke och Putte spelade, och de va rätt kul att titta på dom. De va väll ett tag sen dom spelade men dom va jätte duktiga ändå. :) Efter matchen fick jag och Nikolina skjuts hem utav Kevin och Davids Mamma och Pappa, jätte snällt! När jag kom hem så gick jag direkt upp till vretarna till mina kusiner för att sitta barnvakt. Vi va ute och lekte, köpte glass osv. så spelade vi tv spel när vi kom in, sen sov dom! haha.
Nu ska jag iväg och träffa rebecca :D puss /J


dude, sweet

idag var jag i skolan började halv 10 och slutade halv 11. efter skolan hände inte så mycket, sov på soffan en stund (A) sen åkte jag och kolla på mitt i finalen, Bajen - täby is, bajen vann på straffar iår igen. grattis tjejer! Kollade på finalen tillsammans med Malin, Rebecka, Johnny, Danne, Sara, B2, Ilona m.fl jätte kul att träffa allt :) Nu ligger jag och glor på film, "Dude ,where is my car?". SÅ KUL FILM

darling, don´t

skolan idag var lååång men bra, imorse hade vi "innebandy" men vi spelade basket ganska kul faktiskt. när jag kom tillbaka till skolan så satt jag och vänta på Tess och Johanna i ungefär 40minuter. sen åt vi snizel och potatisgratäng. så hade vi hål jääätte länge från 11 till 13.30 så jag och tess gick sen till kanalen och satte oss där och prata om allt, de va hur mysigt som helst och de är ju inge fel på vädret precis. sen slutade vi skoldagen med samhällskunskap. När jag kom hem käka jag och städa mitt rum. senare så har jag både fotboll och innebandyträning men jag valde att träna fotboll idag. är inte alls pepp på innebandy just nu! /Jh

get over it

Lovar du att vara ärlig?  Ja, på alla frågor

Du heter: Jessika Kristina Hellsén

Smeknamn: Jessi, Hellsén, Jess, Jessan

Låt som när du är ledsen sörjer till?  Mariah Carey- Hero
Beroende av:  musik
Vad behöver du mest just nu: en pojkvän helt klart..

Vad tror folk om dig? tillbakadragen

Stämmer det? till viss del

Vad får du oftast komplimanger för? naglarna eller håret tror jag

Vad säger du för att imponera på någon? ähm ingen aning

Hur imponerar man på dig? Man är snygg och snäll då är allt som de ska.

Brukar du skratta för dig själv?  hela tiden

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "ska inte störa. Vi hörs. Puss puss puss puss på dig då <3"

Var bor du? I tumba

Trivs du där: Mja de gör jag väll

Äger du några converse: Nej

Sprit, cider, vin eller öl: öl och cider!

Vad har du för mobil: en sony ericsson
Nästa mål i ditt liv: Ta körkort

Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Jessika"

Vem ringde du senast? Göte (innebandytränare i skolan)

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: frågade frågor om gamla innebandytränare

Antal timmar sömn inatt: 8h

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Alltid, är nästan alltid förtidig. hatar att vara sen

När mår du bra: alltid, jag mår alltid bra. :)

När blev du fotad senast: Idag på lektionen

Hur känner du dig nu: Trött och sugen på glass..

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, Marinblått.

Vad tycker du om fötter: Inge märkvärdigt.

Vad saknar du: En kille.

Favorit dryck på morgonen: helt klart mjölk!

När brukar du oftast gå och lägga dig: vardagar: runt 22.30 - 23.30

Är du blyg? ibland

Sysslar du med någon idrott: Fotboll och Innebandy.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: runka!

Är du nöjd med ditt liv: Ja de är jag

Vad är det värsta du vet? Fjärilar

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 10kr?

Vad längtar du till? Helgen

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag har dem bästa!

Vad är det finaste du fått? en tavla..

Om fem månader: börjar jag 3an

Om ett år?: vill jag plugga vidare till brandman

Du samlar på: björnar

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Elin/Rebecca

Har du strumpor på dig nu: ja
Är det okej att gråta: ja, de är okej..

När grät du senast: oj, när min morfar dog för 2år sen?

Bär du glasögon eller linser: nej inget sånt.

Har du piercing: i naveln, ja..

Vill du gifta dig: nej

Vill du ha barn: ja, 2-3 st

Är du bra på att laga mat: jag kan laga mat men jag vet inte om jag är så bra

Är du flygrädd: Har aldrig flygit

Hur vig är du: rätt så vig är jag nog

Vilken är din favoritglass: Isglass, twister!

Tror du på ett liv efter döden: nej

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Vilken ögonfärg har du: Grön

Röker du: nej har aldrig ens testat.

Hur ofta tränar/motionerar du: nästan varje dag

Vad är det viktigaste i livet?: att vi leva livet! och göra de jag tycker är kul.


this moment

idag var de min andra dag i skolan, jag hade tre lektioner. Första lektionen vet jag inte vad vi gjorde satt mest och snacka skit med varandra (a) lärarn brydde sig inte. Sen hade vi svenska B, då hade jag TRE prov på den lektionen, dessutom tre olika! jobbigt, men de kändes som att de gick rätt bra iallafall! sen hade vi lunchrast i flera timmar innan vi åkte ner till brandstation där halva gruppen skulle åka båtar och andra halvan skulle ha radiokommunikation, jag var i radiogruppen och de va as kul. Vi fick Walkie Talkies som vi fick springa omkring med på brandstationen och leta efter varandra! haha. ikväll ska jag bara ta de lugnt..

Puss/J

bäst i talang 2009


eh eh, there is nothing else I can say

igår hade vi fotbollsmatch (seriestart) mot tungelsta, vi vann med 9-1. vi borde inte ha släppt nått bakåt eftersom de va spel mot ett mål hela matchen. vi spelade dessutom rätt dåligt och de bådar ju gott inför framtiden när vi vinner med så mycket när vi spelar dåligt (A) Men jag tycker iallafall att jag var helt okej bra faktikst jag gjorde tre mål (snygga såklart) och en grymt snygg ass! jag la en klack till en spelare i mitt lag som la tillbaka den till mig så klacka jag till migsjälv och kommer i friläge mot mål så ropar en i mitt lag att den finns på andra sidan och då lägger jag över den lite schysst så att hon fick göra mål ;) liiite nöjd med mig själv är jag nog ändå :Dhahaha.. (diva)
idag började skolan igen :/ jobbigt, fast ändå inte. va jätte trött men de går över snart, kul att träffa alla igen ;)

Sen avslutar jag dagens skrivande till att gratta Chriszy och Lulle som  har förlovat sig :)

bilder

en bild från maskeraden i fredags, två bilder från barnvaktssittandet i lördags och några bilder från idag när jag och malin tvättade hennes bil!


rose red

igår gick jag hem vid halv 1 från barnvaktssittandet. somnade direkt när jag kom hem! idag har jag spelat innebandymatch, semifinal mot bajen. vi förlorade med 4-3 så de är väll bara säga grattis till finalplatsen till dom :) Jag blev matchenslirare idag, vet faktistk inte varför men ja, så var de iallafall ;)
När jag kom hem och hade ätit och fixat mig så åkte jag hem till hampus :) , vi kollade på film, tv och pratade. mysigt!
Nu är jag hemma ska sova snart, fast jag är ledig från skolan imorgon så de är skönt. Imorgon kväll har jag dessutom fotbollsmatch (seriestart) mot tungelsta.. godnatt alla söta (fula också) haha /Jessika

barnvakt

sitter just nu barnvakt till Jimmy och Jennifer, mina kusiner! vi har precis vart ute och spelat fotboll tillsammans med deras vänner Elin och Hampus. Nu gick vi in och alla följde med in, så nu sitter dem och äter godis och kollar på barn tv medans jag sitter ensam i vardagsrummet och kollar på 10 orsaker att hata dig.(Heath Ledger är så snygg i den!) skönt med en vilostund (a)

can´t stop

Igår var jag på maskerad, de roligaste var nog att träffa Nikolina och Jossan. Men de va nog rätt kul hela grejen. Jag klädde ut mig till Paris Hilton, rosa kläder, klackskor, hund, solglasögon. Enkelt och bra!  bilder kommer senare. Snart ska jag upp till min moster och vara barnvakt till mina kusiner :) puss/J



get over it

idag ska jag åka och fixa naglarna, sen ska jag på maskerad. wihu! haha.. over and out /Jesss

love love love

träningen igår gick bra, jag och malin spelade som två.. jag vet inte vad men vi va så jävla bra! fortsätt så till matchen syrran!! puss/J

sweetest ass in the world

Fia, Carro och Dennisigår åkte jag till Johanna, vi gjorde massa saker innan vi stack ner till bussen som tog oss ner till stan. Vi mötte fia på bussen. vi skulle ut, så vi gick till stanleys i södertälje. vi alla tre trodde att kvällen skulle bli jättre tråkig och att vi skulle få sitta ensamma. Men de blev faktiskt riktigt bra iallafall och vi satt inte ensamma. :) Idag när jag och johanna vakna så åt vi frukost med hennes småsyrror, victoria och mikaela. Efter frukosten såg vi på High school musical 3. plus att jag fick en ny bästis, victoria! hon är riktigt söt, pratar väldigt mycket men de är väll charmigt antar jag, plus att hon är kär i min klasskompis! ;) haha.. Nu ska jag snart dra iväg på träning med vendelsö, dags att tagga till matchen på söndag mot hammarby! pusss och kram /J

x-effect

jag har precis kommit hem från mamma jobb, lånade en hund (gosedjur)av henne där (a) när pappa kommer hem så ska vi åka till skärholmen en snabbis, så ska vi även tvätta bilen ;) ikväll får vi se vad som händer! puss/J

I pay the master

imorse när jag vakna och hade fixat mig osv så åkte jag till södertälje. Träffade patrick h på tåget.. sen mötte jag upp johanna på centralen så gick vi omkring och inte gjorde någonting i stort sätt. ikväll ska jag träna med telge igen.. puss /J

topmodel

söndag den 19e är det dags för semifinal i mitti cupen. Vendelsö vs Hammarby, sköndalshallen kl 14.20
5 dagar 142 timmar 8532 minuter 511962 sekunder

die already

idag ska vi fira barbro(moster) som fyller år, och Lena (rebeccas mamma)!
annars ska jag inte göra så mycket, hela veckan blir väll lugn. eftersom jag/min skola har lov men ska vara med johanna nåndag. annars aa, hör av er om ni vill träffas  i veckan:) /J


några bilder från några av dagarna


sing a song

borta bra men hemma bäst.
igår åkte vi ut till gålö till min farmor och farfar(i en husvagn) med farbror och kusin jimmie också, vi käkade påsklunch och middag. alla blev fulla ... Jag, Mamma, Pappa och farmor fick sova i yttertältet som vi trodde skulle bli varmt och skönt när vi satte på elementet plus att vi hade "varma" sovsäckar. jag frös heeela natten, de va svinkallt. och ljuden där ute gjorde de inte lättare att sova, klockan ticka, mamma och farmor snarka, pappa prata/skratta/skrek i sömnen, en jävla gås var nere vid vattnet och gjorde massa oljud, katten inne i husvagnen skydde, spindlar kröp omkring i taket. Jag skulle kunna hålla på i evigheter.. nu är det skönt att vara hemma iallafall, ska snart ta en dusch. senare kanske jag träffar rebecca en sväng, förhoppningsvis. om jag orkar och hon inte har annat för sig ;) puss /J

I should kill you now

efter donken så gick jag elin och rebecca hem till rebecca och kollade på en och en halv film, den första var någon slags porr film, den handlade iallafall om att två st inte hade några pengar för att betala hyran med så de skulle göra en porrfilm som dem kunde tjäna pengar på. den va väll inte den bästa jag sett precis men aa. den andra filmen vi såg kommer jag inte ihåg så mycket av, förstog inte riktigt handlingen men de va en sjukt snygg kille med, de va pga honom som vi började kolla (A)
efter de gick jag hem, sa hej till mamma och pappa som typ var döda efter kryssningen. trist.. men jag fick pengar att käka mat med, jag och rebecca gick till tumba centrum och käka på en kina resturang. gott som fan, friterad kyckling m. ris! när vi hade ätit klart så gick vi och mötte elin i tuna, köpte glass, tog en promenad och tog lite nya foton på oss tre. finns bara as gamla :P sen återigen gick vi hem till rebecca och kollade på talang. och nu är jag hemma. ska sova snart och imorgon bär det av till gålö för att fira påsk med farmor och farfar :) myspys.. kan va skönt att komma bort. så om jag inte skriver  imorgon så får ni ha en jätte bra påsk! <3

rockstar

jag och malinär fortfarande ensam hemma efter en lång natt. Jag har ont i magen! :/ Men om en liten stund så ska jag gå ut och möta elin och rebecca för att gå till donken i tumba och käka lunch. egentligen skulle vi till stan, men eftersom de är röd dag så funkar ju inte busskorten (om man inte har plus) så de sög ju. men men.. mamma och pappa är fortfarande på kryssning, dom kommer hem runt 16 idag och malin har jag ingen aning om men hon ska åka och hämta mamma och pappa så antingen kommer hon i samma veva som den, eller så kommer hon tidigare. ingen vet ;) sköt om er /J

din patetiska flinpelle!

jag har så jävla tråkigt! trodde att de skulle bli en mysig kväll, sitta och titta på film eller göra nått annat roligt/spännande med malin men icke sa nicke då hade gold köpt biljetter till södertälje matchen till malin. så hon stack och enda sen hon gick så har jag inte gjort ett enda skit. har typ suttit och kollat in i väggen tills vänner började kl 19, då kollade jag på de. sedan var de seirestart på "Hjälp! jag är med i en japansk tv show"  de va väll sådär.. och nu åter igen sitter jag bara. de är eva & adam på tv, sämst! (den här vuxna versionen ni vet)  sämst sämst sämst! Ska väll fortsätta den här tråkiga kvällen ensam med att kolla in i väggen. att jag är ensam beror på att mamma och pappa dragit iväg på kryssning, malin är på hockey och mina kompisar har inte tid :P så aaaaaaa! lifes a bitch /J

malin <3


min största första kärlek

"Höjden av diplomati är att be någon dra åt helvet på ett sånt sätt att han faktiskt ser fram emot resan"


Save Willy

idag har jag suttit i soffan i vardagsrummet hela dagen och pluggat, pluggat och åter pluggat. de är ovanligt för att vara mig :P Sedan började rädda willy på 5an. så då satt jag och malin och kollade på den. den är riktigt mysig, slutet är bäst <3


changeling

jag har defenitivt aldrig varit såhär nervös över en film som jag har vart idag. Jag var med Rebecca, vi fixade lite onyttigt och satte på en film (changeling). Jag brukar alltid säga hur alla är töntiga när dem gråter till filmer osv. jag grät inte men jag typ svettades som en gris och mitt hjärta slog väldigt ovanligt snabbt. Jag tror fan att de är den bästa filmen jag har sett, fanns en sak jag blev besiken på men "det är en sann historia, så dom kan ju inte ändra det!" Jag tänker inte avslöja så mycket för då blir det mer spännande för er som inte har sett den. För om ni inte har sett den måste ni se den!!!! trailer


Erik Linder talang 2009

sätt nu på så högt ljud som möjlig, luta er tillbaka och bara lyssna!

Disturbia


nu står det lika

Började imorse med att se en film på pedagigiska ledarskapet, efter det hade vi svenska b (tråkigt), fick påskbuffé till lunch. Lång lunchrast där vi spelade massa kort och skrattade riktigt mycket. Juste sen var de två tjejer som gick omkring på vår skola och delade ut lappar, eller aa den ena delade ut lappar medans den andra stog med en gitarr och sjöng "en bra utbildning ger bra jobb" om och om igen!! :O hahahahahaha..
dagen slutade med sjukvård.
OCH NU HAR JAG LOV!


Your call

Idag snackade jag med mina lärare om skärtorsdagen, Göte sa "Tjejerna har ingen innebandy på torsdag och vi skiter i teorin". Sen hade jag samhällskunskap, Per. Jag gick till honom och frågade om jag var tvungen att komma på torsdag och vad vi skulle göra. "vi ska göra frågorna och ja jag tycker att du ska komma och göra de". Men..... då sa jag bara att jag kan göra dom hemma, för att annars måste jag komma till skolan för att endast ha samhälle, känns otroligt jobbig. och då gick han med på att jag fick vara hemma och skriva :D så mitt lov börjar redan imorgon efter skolan! UNDERBART! äntligen... haha /J

tre bilder från igår




you fullfill me

dags för en ny dag i skolan i alla andras ledighet! På morgonen ska vi spela skoboll på innebandyn, sen har jag samhällskunskap, klassråd och sjukvård. slutar kl 16.35. kul jul, nja sådär.
Ikväll ska jag och malin träna med Telge, får  väll se hur det är ;o aja nu måste jag kila iväg till skolan i alla ensamhet :P haha /J

kom igen gnaget!!!!!

Just nu sitter jag med rebecca, malin och gold och kollar på aik-ssk. 1-3 står det! alltså aik måste vinna! Jag har iallafall vart med rebecca ett bra tag nu, lägger in lite bilder senare! :) /J

alla flickor utom jag

JAG VILL OCKSÅ HA PÅSKLOV! 

Tears don´t fall

jag frågar rätt ofta om vad ni tycker om min nya design, och jag får aldrig något bra svar av någon om vad de faktiskt tycker. Därför gör jag om min blogg nästan hela tiden. Den här gången kan ni väll säga nått? vad är bra, vad ska jag ändra, vad vill ni att jag ska skriva om? ge mig tips! kom igen ge min kretik förfan!!

Jag kommer ändra den fler gånger, MEN hjälp mig!!!!!


bitchigt

Jag hatar att alla har påsklov nu förutom min skola! de märktes verkligen imorse när man gick till skolan att alla andra skolor hade lov. de va dött totalt dött överallt. /J

the fame

igår efter min match, var jag med Jossi och Rebecca, vi kollade på fotboll och spelade kort. Sen gick jossi hem för att käka då var jag och rebecca med varandra. våra familjer åt middag ihop och lite sånt, otroligt mysigt och underbart gott. Vi åt grillat, lite sommarkänsla på den!  När vi var klara så gick vi ut, mötte elin, köpte glass, jossi kom. sen gick vi hem till rebecca och skrattade en hel del och tittade på film osv.

idag har jag vart i skärholmen med Rebecca, Mamma och Pappa, rebecca köpte skot och en tröja, as snyggt! Pappa köpte ett par jeans som var jätte snygga och jag köpte en gul tröja, otrolig mysig! :) När vi kom hem så duschade jag och sedan kollade jag på tv och käka middag. om en och en  halv timme ska jag se one tre hill, och ltie andra program efter det. Sen är det sängdags och skola på måndag medans alla andra har lov ;o


jailhouse rock

Idag hade vi fotbollsmatch (träningsmatch) mot Bk sol, vi vann med 3-0 jag gjorde ett mål och en ass! Rebecka var med och spelade matchen, jätte roligt, hon var jätte duktig för att aldrig ha spelat förr :) Och vädret ska man INTE klaga på, helt underbart fotbollsväder! /J
 

I´m Back

nu har jag hållt mig borta ett tag, verkligen tvingat mig själv att inte gå in på min blogg. så jag har inte ens besökt min sida! Men de är kul att se att de är så många som fortfarande går in på min blogg trotts att jag inte skriver något (a) ska väll komma igång igen med lite info om vad jag har för mig om dagarna.
Tisdag: Utvecklingssamtal.
Onsdag: de va några dagar sen kommer inte ihåg precis vad jag gjorde men jag var i skolan, hade sjukvård med mini anne dockor som vi tränade HLR på. faktiskt riktigt roligt! annars gjorde jag inte så mycket annat den dagen.
Torsdag: Fick Tacos i skolan, första gången på länge som vi har fått mat som man kan äta och som dessutom är god. hade fotbollsträning på kvällen, ROLIGT! men den var i storvreten och där finns du "barn" som inte är riktigt friska i huvet. dom gick inte på våran plan där vi träna. men de va kul ändå, jag va snäll mot en av killarna så jag blev "fett poppis", "kolla Christiano Ronaldo bre, hon är grym", heja mig! hahaha
Fredag: idag var jag i skolan, hade curling på idrotten. de va inte så kul som jag trodde de skulle vara. har curlat en gång förut då var de as kul men den här gången mötte vi tjejer som fuskade. och då blir de så jävla tråkigt!
Lördag: Fotbollsmatch på morgonen och sedan ska jag vara med Jossi! :)

Nästa vecka för allas info; Jag har inte påsklov då, vi har v16 och de suger ju rätt hårt! men men ...

Sköt om er :) /J