Move

Nu har jag flyttat, idag sover jag här för andra natten. Riktigt mysigt, ekar en del.. Så jag måste köpa lite mattor men sen så! Då jäklar! Vi hörs, puss


Nails


forever young

Idag har jag jobbat och fixat naglarna :) blev sjukt nöjd, bild på dom kommer i nästa inlägg. Men ullis som fixar mina naglar visade en snubbe på youtube... Kolla in vettja :)


have a little faith in me

Efter att jag nu i två dagar legat hemma på soffan och vart sjuk så känner jag mig väldigt mycket piggare och imorgon återgår jag till jobb. Jag längtar faktiskt till mina små sötingar. Hoppas också att alla är friska och på plats, alla har vart sjuka så länge nu.
 
Och vet ni, mina kära vänner. Jag har glömt att berätta för er att jag ska flytta hemifrån på söndag!
Jag älskar min familj och dom är bäst. men man kan ju inte bo hemma i hela livet för det. Det känns som att det är dags för mig att lämna skutan.
 
Så jag längtar till jobb imorgon, jag längtar till utgång(helhelg) med Sandroska fredag och lördag och jag längtar till att få flytta.
Vi hörs vettja, puss på er

Bilder på mig tillsammans med mina fina <3
 
 
 

someday i will find my way back

nu ska jag till skärholmen med mamma <3 puss

Work

Barnen sover, vi pluppar..


Sunday bloody sunday

Jaha igår var jag i Strängnäs med Jessica, och hade en trevlig kväll med en massa grabbar! Ca kl 01 åkte vi hem, låg väll hemma i sängen kl 02. Idag vaknade jag av en jävla bil som sopa gatan utanför mitt fönster. Men tur var väll de, då sov jag inte bort hela dagen iallafall! Började med att hjälpa min pappa att nära ut alla bil däck från källaren, medans pappa böt däck då sin bil så gick jag och mamma med soporna. När pappa var klar då böt han däcken på min bil. Då tog jag och mamma pappas bil och åkte till maxi för att panta burkar och handla mat.
Tack pappa för hjälpen med däcken!

Ikväll kl 19.30 så ska jag spela fotbollsmatch mot tungelsta på brantbrink i Tullinge! Heja heja!!


soccer

sådär ja, bara massa egobilder hela jäkla tiden. Men om ni inte gillar de gå kan ni sluta kika in vettja ;)
men vem gillar inte liksom, eller hur? HAHAHa
 
jaha idag har jag spelat fotboll, så sjukt jävla roligt! ÄLSKART! Imorgon spelar jag igen, på brantbrink kl 19.30 mot tungelsta, kom och heja! Det är vår första 11manna match tillsammans.

go hard or go home

Middag på la rosa med chriszy ;)


let me hold you


8 april

Grattis Finaste ängeln på 22års dagen!!! <3 Idag efter jobbet åkte jag hem till dig, till din familj, till dina vänner.. Vi pratade fina minnen osv. Alla tänker på dig och saknar dig!
 

 
 
Helgen har vart grym, har hängt med Sandroska, kollat bio, vart i skärholmen, kollat innebandy.. lite smått och gott ;)
Finns inte så mycket mer att skriva.
 
Godnatt!
 

8 april 1991 - 12 januari 2013

Helena Wedberg om 3 dagar så skulle du fylla 22 år. Du, jag och Elin skulle ta en fika.. som nu aldrig kommer att bli av.
På senaste tiden har vi inte träffats mycket. Men det betyder inte att jag inte saknar dig, jag saknar och tänker på dig varje dag. Jag kan verkligen inte förstå att du inte längre finns bland oss. Alla våra sjuka upptåg vi gjorde, du, jag och elin. Vi hittade på mycket konstiga saker.

Minns du varje rast vi hade i tunaskolan när vi gick i åk 5. Vi höll armkrok alla tre sedan gick vi runt, runt, runt, och runt skolbyggnaden och så snackade vi reklam om och om igen. Hela rasten, och vi tyvkte att det var jätteroligt. Felix soppa reklamen kommer jag ihåg att vi trallade på, det var du som lärde oss den och jag minns fortfarande varje ord "Vi är som en familj! Ja kanske det, jag menar Åsa dejtar leif för att Ove är otrogen med mig och Kalle har en flört med Pia som är älskarinna till din fru...... ååååh vilken soppa, den är så god och matig. Och vad gott det luktar. O vilka grönsaker. FELIX SOPPA en nyhet i frysdisken!"

En annan gång var vi hemma hos dig, Elin lånade ditt smink, din brunkräm, som hon blev helt vit av. då bestämde vi oss för att gå en promenad, du och jag gick framför elin, Elin gick kanske 5 meter bakom oss, med ett stoneface, jättestora ögon om glodde på bilarna som åkte förbi, Vi låtsades att hon var ett spöke och trodde att bilarna skulle se henne som det också. Det vi egentligen vill var väll att dom skulle stanna och skrika att vi skulle akta oss för spöket. men så blev det inte. hahaha

En annan gång var det du jag och Gizem som skulle gå hem till Elin i storvreten. När vi promenarde mot Tumba centrum så satte Gizem en karamell i halsen, du och jag skrattade lite (jätteelakt) medans vi bankade henne i ryggen. Sedan kom två gubbar fram och puttade bort oss, tog gizem och började göra heimlichmanövern på henne. Sedan kom en kille som skrek att han ringer ambulans. Du och jag stod där som fån och ba glodde, vi hajade ingenting. Ambulansen kom, du följde med Gizem till akuten med fullt pådrag, blåljus osv. Jag sprang då för att leta upp Elin för att berätta vad som hänt. Hon trodde mig inte till en början. Våran filmkväll hos elin var rätt förstörd efter detdär.
Det här är bara några av många minnen jag har med dig och jag är så grymt glad över att ha haft dig som en så nära vän! Jag saknar och tänker på dig! Du kommer alltid finnas i mitt hjärna min fina vän <3
 

 
 

Sun

Sitter ute i solen på min rast idag. Underbart :)


Yeay

Jobbar och tränar som vanligt.. Bild från mitt rum.


Apr. 01, 2013