Påsken


Call me maybe

Nya naglar och innebandymatch Djurgården - Rönnby..


you need me

Jaha igår gick min fina gröna lilla bil igenom besiktnigen utan anmärkningar. riktigt skönt!
Idag har jag jobbat kortkort dag, skärtorsdag = 12dag. jag slutade dock kl 13 haha :) Snart ska jag iväg och fixa mina naglar.. Sedan ska jag på samling med d1 (innebandy)

Imorgon ska jag faktiskt spela match med d1. eller jag ska sitta bänk iallafall.. Men de ska bli kul de :) Sen på kvällen drar jag och några tjejer ut och festar!

Puss och kram!


 

You are the one

Nu kommer lite bilder från min telefon.. Lite biltvätt, lagfest, linser, sommar och jobb! Pussss


Påskvecka

Imorgon ska vi fira påsk på jobbet med alla barnen :) vi ska klä ut oss, vi ska sjunga för tanterna och farbröderna, vi ska äta påsklunch.. Blir nog en bra dag :)

Bild från igår..


show must go on

Hej hopp..
Dagen började med ett armpass på gymmet tillsammans med mamma kl 05.30.. Efter de åkte vi hem käka frukost och duscha, fixade och åkte till jobbet kl 8. Jobbade sedan hela dagen och skulle åkt till chriszy på middag, men  det blev inställt.. så ja, istället blev de pizza och gladiatorerna finalen.
 
Imorgon ska jag förbi Jessica en sväng, gratta henne oså, sedan blir det lagfest med maskerad.
 
hörs!
nu vill jag ha sommar, värme och bli brun!
 
 

ja tack


I am Lonely, But I am not Alone

 
Ja jag jobbar som vanligt. Men igår på vårt APT som vi skulle haft så hade vi mingel med tre andra föskolor (alltså bara personalen) Det var super trevligt. Jag och Jessica hittade på lite bus, tejpade vattenkranar inne på toaletterna vilket ledde till kommentarer som "Kranen är som en snopp som kissar på en", "Det måste vi felanmäla" ... osv.Tror iallafall att de flesta fick sig ett gott skratt :)
 
Annars är mitt liv precis som vanligt. Jag jobbar, tränar och söker lägenhet, vilket känns omöjligt! HELT omöjligt!
 
Sköt om er
Puss på er
 
Godnatt
 

sluta hata, börja prata

Jaha idag har det vart innebandy hela dagen. ikväll blir de stockholm med chriszy ;)
chao!

 
 

Love gun

ÅÅÅÅÅH Kan någon ge mig tips på hur jag ska få en lägenhet? Det är ju förfan helt jävla omöjligt! Blir tokig!!!!

Jaha, torskade matchen igår. men va gör de, vi var totalt värdelösa.. sånt som händer! Idag har jag vart och handlat med mamma och pappa. och nu sitter jag på min säng och vet inte riktigt vad jag ska göra. söker lägenheter, men de är som sagt helt omöjligt!
Sköt om er puss och kram

 

gameday

de bjuder jag på



dream but dont forget to live

fick veta idag att när man drömmer om fjärilar så betyder det att man har en ny förälskelse att vänta och framgångar i sociala sammanhang.... Vad nu de ska betyda för mig? Min dröm var ju ingen fin dröm om
fjärilar. Min var hemsk, kanske betyder att jag ska träffa ett svin, eller the one liksom... de är frågan de..
 
Nä nu är de gladiatorerna som gäller ... Hörs
 
bilder från veckan!

hemska hemska djur!

inatt hade jag en mardröm, en dröm jag vaknade i panik av. Jag vaknade alldeles kallsvettig och gråtfärdig. Denna panik jag kände har jag aldrig någonsin känt förut.

Tack och lov var det bara en dröm!

 

Drömmen handlade om att jag gick omkring i korridorer, jag öppnade dörrar, gick in, innanför varje dörr fanns en lösning för att kunna ta sig ut igen. När jag kommer in genom en dörr, så är det alldeles kolsvart. Dörren är låst och jag är fast. plötsling känner jag någonting som nuddar vid mig. En liten ljusslinga tänds sakta och jag ser att rummet är fyllt av fjärilar. Fjärilar överallt. som flyger omkring... Jag slänger mig på golvet, börjar gråta och skrika då vaknar jag.

Jag överdriver inte när jag säger att jag grät när jag vaknade i total panik. Mina hjärtslag slog så fort att man skulle kunna tro att jag sprungit maraton.

FYFAN VA ÄCKLIGT DET VaR!

För er som kanske inte vet det, så är jag rädd för fjärilar. Och då tänker alla, hur fan kan man vara rädd för någonting så ofarligt och fint?

Jag kan tyvärr inte svara på det, det är en fobi jag har bara... Sen är jag inte livrädd över att gå ut på sommaren liksom. men om en fjäril skulle ta sig in... Det är det jag är mest rädd för. de är det absolut värsta jag vet!

 

 

 


bed on fire

I torsdags morse innan jobbet, tog jag med mig min mamma till gymmet och körde ett armpass. Sedan käkade vi en grym frulle och åkte till jobbet efter det. Efter jobbet åkte jag till södertälje, tränade innebandy med båda d1 och d2.
 
I fredags jobbade jag, slutade tidigt, gjorde inte så mycket. Senare på kvällen gick jag till La Rosa med några kollegor och käkade middag, jag tog en oxfile med potatisgratäng. sjukt gott!
 
igår vaknade jag tidigt, tidigare än behövt. Åkte sedan till södertälje och lirade match mot Trosa där vi vann och det var sjukt kul att lira! När matchen var slut så duschade jag där i hallen, sedan tittade jag på D1s match mot hässelby, seriefinal, sjukt kul att se, Telge vann! Mycket viktigt :)
 
Efter den matchen så åkte jag Malin och Pernilla till Strängnäs hem till Sandra, firade hemma, spelade spel, drack och hade de kul.. Sedan stack vi ut på krogen.. Riktigt trevlig kväll!
 
Söndag idag, jag är trött och har inte gjort någonting alls idag, förutom att jag åkte hem från strängnäs..
 
 
Imorgon är det måndag igen, vilket betyder jobb. och gym! Imorgon blir det ett benpass med mamma på gymmet!
 
Godnatt och hoppas att alla har haft en bra helg!