Skansen

Var på skansen med Min moster, min mosters man och mina två kusiner och min mosters arbetskamrat och hennes barn. de va riktigt mysigt och riktigt varmt. Fick se fler björnar :)
När jag kom hem så var jag med rebecca, vi sjöng singstar sen gick vi ut med pontus och spelade lite kort ute på gården. sen när rebecca och pontus åt så kollade jag på cassandra när hon badade. och så träffade jag mathias, de va typ as länge sen och han har blivit as stor. :)
aa när rebecca var klar så gick vi in till mig och kollade på kanal + action, frostbiten var det som visades. Den va lite udda men men :D när mamma och pappa kom hem så kollade vi på Duplex, den va rätt bra faktiskt ;)

Pussssssss på alla

we will rock you

Imorse blev jag väckt av mamma och pappa för att dom ville prata med mig om att dom skulle åka till flen och så fick jag lite pengar så att jag skulle kunna köpa mat till mig, malin och gold. efter att dom hade åkt så duschade jag och fixade massa saker, efter det tog jag en smörgås till frukost. och sedan så satt jag bara vid datorn i typ en timme innan jag gick och mötte niklas i tumba centrum. vi gick hem till mig kollade på film och efter filmen gick vi ut och satte oss en stund innan han åkte hem vis typ 17. när han hade åkt så gjorde jag ingenting alls väntade på att malin och gold skulle komma hem för att jag hade inte ätit sen kl 11 typ så jag var rätt hungrig när dom kom hem vid ungefär 20.00.
nu ska jag gå och spela kort med malin och gold. och imorgon ska jag till skansen med mina kusiner! :)
Ha det bra <3

what if - kate winslet

igår gick jag upp vid 10, duschade och fixade lite, sen gick jag hem till min moster och spelade ett tv spel med mina kusiner och pontus, de va första gången jag spelade de där spelet men jag vann ändå båda gångerna. sen fick vi lunch korv m bröd och makaroner. Efter lunch gick vi ner till tuna skolan för att jimmy och jennifer ville leka, vi spelade även lite fotboll när vi ändå var där, de va jag mot pontus och jimmy och jag vann även där ;) sen gick vi till blåborgen där jimmy och jennifer badade i en vattenspridare.
sen sprang jimmy iväg och lekte med Tim, Dante och Martin medans jag och jennifer lekte i sandlådan. när dom sedan blev hämtade vid 16 så gick jag in och tog en dusch käka och sen så var jag med elin och rebecca vi sjöng singstar, spela gitarhero, köpte glass, spela kort och kollade på film ifrån när jag och rebecca var små.

idag regnar det, så vi får se vad som händer :)

Kolmården

Igår åkte jag med Mamma, Pappa, Rebecca, Lena, Richard och Pontus till Kolmården.
När vi kom fram efter ungefär två timmars åktid så åkte vi in på Safari direkt. Där vi blev stoppade när vi var på väg in i andra "rummet" av tre strutsar som placerade sig framför bilen. de va lite läskigt faktiskt haha men efter en stund flyttade dom på sig så att vi kunde åka vidare. såg även björnar och Lejon m.fl på nära håll. björnar är kärlek! :D



Efter safariparken så gick vi in i själva kolmården. Där vi gick omkring och tittade på ännu mera djur tex tigrar, gorillor, andra apor, små apor, björnar, noshörningar, kameler, sälar, pingviner och delfiner m.fl.. de va mysigt att gå omkring där!



ja de va lite om dagen, orkar itne skriva exakt om allt, för de hände sjukt mycket saker och de va sjukt mycket djur.
Men tack till mina föräldrar och rebeccas föräldrar för att vi åkte och tack pontus och rebecca för en bra dag!

hemskt

http://metrobloggen.se/forloratminson

En gripande historia om pappan som förlorade sin son 8 månader!

hemma

Hemma ifrån tierp igen.
Igår när vi kom fram till tierp så drack vi lite te, sen åkte jag med Åsa till hennes pojkvän Kim för att möblera om hans rum. när vi hade gjort de kollade så på några kattungar, jätte söta :) sen åkte vi tillbaka till Åsa och käka middag. Efter middagen åkte jag, Åsa och Kim till någon badplats, där vi satt på bryggan och typ snacka. När vi åkte därifrån så gjorde vi inte så mycket mer. jag gick in till "vårt hus", där vi skulle sova och kollade på jönssonligan på kollo. haha
Imorse blev jag väckt kl 9 och vi åkte hem vid ungefär 11. sov nästan hela vägen hem. och nu sitter jag här efter att ha duschat och kollat på tv en stund ;)

/Jessika

Tierp

åker till tierp imorgon(söndag), kommer hem på måndag! Adiós

nås på mobilen! :)

hammarby innebandy!

Jag vill spela innebandy nu!

bilder och video från mitti cups finalen 08!
klicka på bilderna för att förstora dom! :D






straffläggningen i finalen, värsta minutrarna i mitt liv. Men efteråt vare nästan bästa:)


SÖDERTÄLJE

Idag blev jag väckt kl 9 av mamma, vi skulle äta frukost tillsammans hela familjen sen skulle malin gå till tumba vårdcentrel och kolla lite grejer medans jag fixade mig. Sen ringde hon mig och då åkte vi iväg till södertälje för en heldag med varandra och lite shopping. och både jag och malin slog till med en kjol. jag köpte en rätt kort jeans kjol och malin köpte en hängseljeanskjol (?). och så köpte vi lite annat också :)
jag hade de sjukt bra iallafall! <3
pusss på storasyster!


lev livet!

unbeliever

var är mina vänner? jag vet inte!

aja idag har jag inte gjort någonting, igen! har suttit inne, städat och tvättat lite. så gick jag ut en stund på dagen och satte mig ute på gården med alla vuxna och gamla ;o sen gick jag in igen för de va ju inte sådär jätte kul ute precis. så jag gick in och städade lite mer... och nu har jag precis käkat middag! Ikväll får vi se vad som händer.

Skit på er / Jessika

Upp och Hoppa

Hej!
idag gick jag upp klockan 9.00 idag för att jag skulle ut och springa, kom ut vid ungefär 9.20. allt innan frukosten. borde faktiskt ha ätit innan jag stack för jag var helt slut när jag kom in och jag hade en fruktansvärd huvudvärk, och jag tänkte att jag skulle käka innan jag duscha. men de gick inte, om jag skulle ätit mer än en tugga på mackan så skulle jag spytt. mådde inte alls bra. men sen duscha jag och typ bara satt en stund innan  jag gjorde i ordning någonting att käka, igen, och sen gick jag ut med mamma på gården och sola lite. orkade inte sitta så jätte länge. så nu har jag precis kommit in och nu väntar jag på att pappa ska komma hem för då ska vi åka iväg och handla. annars blir dagen sig lik igår, då satt jag bara hemma :p

Hejdå (a)

House of Wolves

Jag har Tråkigt och jag har inget att skriva om, för jag ska inte göra ett piss idag. bara sitta inne i stort sätt.
Funderar på att springa ikväll (a) men men.. de bästa jag kom på att göra för tillfället var att ladda upp bilder från ...



 

Jessika Hellsén
...när jag var korthårig och ....
Jessika Hellsén
.... även från när jag var brunhårig sen....
Jessika HellsénJessika Hellsén
.... lite hur det är nu (a)


Hoppas alla får en riktigt bra dag!!!


bio

Hej alla!
Det har inte funnits så mycket att skriva om dom senaste dagarna, för det enda jag har gjort är typ kollat på film, hm spelat kort.. aa sen så har det inte hänt så mycket annat, förens idag. När jag vaknade så åt jag frukost tillsammans med mamma som har semester nu, sen plockade jag undan i mitt rum och efter det gick jag över till rebecca, där målade jag mina naglar medans vi bestämde oss för att åka och se sex and the city på bio inne i stan. Ny salong, vi gick på Rigoletto. Som låg ganska när sergelstorg. För de (o)intresserade så satt vi på rad 7 och på plats 57 och 56 i salong 3 som inte alls var så mysig som vi kanske trodde att de skulle vara. stolarna var små och alla var i höjd med varandra så hade man någon framför sig så skulle man inte se sådär jätte mycket, och som tur var så fick vi två "bjässar" framför oss. Då blev vi lite nervösa men dom sjönk ner långt ner i sina stolar så vi såg perfekt. :D
Jag hade iallafall jätte trevligt idag :) Mest tackvare Rebecca dåra! :D


nu är kl 01.10 så de är väll dags för mig att sova ifall jag ska orka gå ut och springa imorgon :)
Godnatt <3

Rip

RIP Norba Haddad!



Jag kände inte dig, men vi gick i samma skola och de är hemskt de som har hänt!

kvällen

Jag och Rebecca gick på fest hemma hos Felix igår. Kul att träffa massa människor man inte träffat på år och dar.
träffade tex Sara och Victor som gick i min klass i 6års-2an. I 2an slutade Victor och Sara gick yttligare ett år och slutade i 3an. De fick jag iförsej veta igår! men jag kände igen er iallafall :) kul kul
sen fanns de en jäkla massa andra människor där Ida som jag sommajobbade med i 3 veckor i början av sommaren. Julia som jag inte har träffat på jätte länge, jätte kul att ses igen :)

Alltså de va så många där så jag kan inte nämna alla. men tack Felix för att vi fick komma (A) Puss


mums

Har precis kommit hem från stockholm central där jag Elin och Rebecca var och käka på en mongolisk resturang. Det var dyrt men gott :) så nu är vi riktigt eller jag är riktigt mätt och välmående ;) hahaha
 Lite senare så ska väll jag och rebecca kila upp till vretarna hem till Felix på fest ;) lite mysigt kanske.

Vi hörs TJING!


Vänskap hör till världen och inte till svärden.

 Vi har snart hållt ihop i 2 år tillsammans, alla tre, alla dagar vi har vart med varandra har vart underbara enligt mig! Och varje dag var/är ett nytt äventyr. De har för det mesta bara vart skratt och skämt m.m.

Några/Alla år innan så var det jag och Rebecca, vi lekte med barbies och dockor 24/7 när vi var mindre och de var typ de bästa! minns allt som om det var igår! och även när vi inte var så tajta så brukade vi ändå träffas och göra saker, eftersom att våra föräldrar är bästa vänner.

Ett år innan det blev vi tre så var det bara jag och Elin och den sommaren glömmer jag aldrig vi hade inte umgåtts på fler år och jag satt hemma i soffan med min syster och tittade på tv.n när mobilen sedan ringde, det stod ditt namn i displayen jag svarade och du frågade ifall jag ville gå och bada med dig och två till i aspen, och de ville jag. Efter den dagen så satt vi ihop!

Jag har känt er länge, jag kommer inte ens ihåg första gången jag träffade någon av er. Men jag minns att första gången jag träffade Elin så var jag hellre med hennes lillesyster och när jag träffade Rebecca så var jag hellre med hennes storesyster under våra fajter..

Men jag vill bara att ni ska veta att ni är mina bästa vänner och ni betyder mest för mig, Jag älskar er verkligen. Jag säger det inte ofta men jag menar det verkligen! Ni är underbara, de finns ingen som är bättre än er! 







"Some loves one some loves two I love two and that is you."



"Ni är det som håller ihop mig.
Ni är det som tar fram det bästa i mig.
Ni är min sol och min måne.
Ni är min lycka och styrka. 
Ni är det som skyddar mig från ensamheten."



en dag

imorse vaknade jag klockan 10, då jag inte fick gå hemifrån för att några gubbar skulle komma hem till oss och byta vårt lås. Men dom jävlarna kom inte så jag stanna hemma i onödan i det fina vädret :O! pissigt..
sen när mamma och pappa kom hem så käkade vi middag och efter det gick jag och mötte Kenneth och Jukka i Tumba C. 
så var jag med dom ett bra tag innan rebecca kom ut och joinade oss :P och nu har jag precis kommit hem från att ha lämnat dom i tumba igen. 
ska typ sova eller se film nu, beror på vad jag orkar med(a) 

Godnatt : )

 
Bild på Kenneth och Rebecca. Har ingen på Jukka;) haha
Och för er som inte vet så är Kenneth bäst!

soft

ligger här i min säng, jag fick låna malins bärbara dator. så de är as skönt :) two and a half man är på tv roligt dedär!
och jag har precis kommit hem från att ha vart ute med rebecca. Vi har sprungit runt i vretarna och snozat, tagit massssssa kort och haft allmänt roligt, tyckte jag! :D tack Rebecca <3

mer om denna dag; jag gick upp tidigt imorse för att åka till gnesta hem till Therese, med Chriszy och Johanna.
när vi kom dit så käka vi, sen kolla vi på disney film och efter filmen spelade vi kubb, först till 5 vinner. och vilka vann om inte Jag, Jessika och Therese :D 5-2 i matcher blev det:D haha


Godnatt alla!

must be the season

Jag har tråkigt!
Jag är hungrig!

Jag har städat nästan hela lägenheten!
Jag lyssnar på musik!
Jag snackar med Tess på msn!
Jag väntar på att pappa ska komma hem!
Jag väntar även på att mamma ska komma hem!
Jag är Trött!


Jag har inget liv! HAHAHAHAHA



Det här är då jag, Jessika Hellsén,
 som ni ser på bild!
En rätt så gammal bild eftersom att jag är brunett på bilden (a)

Men som jag skrev tidigare så har jag tråkigt, och de här va de roligaste jag kunde komma på!
vilket är kasst :D HAHAHAHA

break the ice

Idag vaknade jag av att jag fick ett sms ifrån elin om att hon var klar... jag hade glömt ställa klockan. för vi skulle gå ut och sola vid 10. men jag klädde bara på mig så var jag klar också.. efter att vi solat ett tag så gick vi hem och böt om, käkade lite sen gick vi ut igen, på en lååångpromenad, jätte skönt i det fina vädret ;)
och ja, nu är jag hemma, har precis tagit en kall dusch! så nu sitter jag och inte gör ett skit!

aja pusss på alla!

kvällen

Kvällen tillbringades med Rebecca hos Rebecca :) vi satt typ i hennes säng och gjorde ingenting satt vid datorn kollade på tv. Sen fick vi för oss att vi ville spela the sims så vi gick hem till rebeccas pappa för att hämta spelet (a) sen gjorde vi ett bacelorette(?) hus med en tjej och 7 killar, as jobbigt! När vi var klara med huset och "familjen" så började klockan närma sig 00.00 så då gick jag hem och kollade på en film på 3an, Loser, hette den. Men jag somnade när de typ var en halvtimme kvar på filmen, lite synd kanske :o haha!

jaja godnatt!