careful what you wish for

hej vänner och fiender. HÖ hö. Jag har vart i skolan, gått runt i stora staden med Chriszy och vart och jobbat på donken. lång dag blev det, men de var kul på donken. mycket att lära såhär första dagen. Jobbar igen på fredag natt. såå aa.. nu ska jag sova/se film eller nått. godnatt!

unstoppable

jaha, idag var jag i skolan. när jag kom hem åkte jag och hämta ut mitt pass och sedan gick jag Elin och Rebecca ut på en låång kvällspromenad, de va länge sen och de va riktigt skönt och trevlig :)
Imorgon ska jag gå tillsammans med Elin och Rebecca till tåget, sedan skiljs vi i tumba, elin tar stockholmståget, rebecca tar bussen och jag tar södertälje tåget (A) imorgon bitti har jag studentmöte, då ska vi bestämma allt med studenten! Vi kommer bara närmre och närmre nu..
så imorgon ska jag in till stora staden också. men chriszy, gå runt lite och sedan ska jag på introduktion på mcdonalds :D

godnatt vänner

gammal bild på gamla bilder på mig (a)

monster

jaha helgen har bestått utav innebandy. jag spelade en halv match sen har jag suttit och hejat ifrån bänken. Vi kom till final, vi mötte södertälje rockets, vi förlorade. så de va riktigt tråkigt. men vi spelade inte bra..
idag ringde donken till mig, jag fick jobbet :D:D fan va skönt! äntligen lite förändringar i livet. :)


in my secret life

Mina 30 första headrar, ej i ordning!


lead me anywhere

idag var skolan helt onödig, kom dit vid 8. hade lektion 13.10. där emellan satt jag mest på arslet och glodde in i väggen.. haha nej men nästan. Efter skolan så drog vi till vanghära (trosa) och spelade innebandy DM. vi hade två matcher, mot trosa och strängnäs. vi vann båda :) men jag spelade bara en period av alla 4. jag har sträckt ljumsken och de gör typ jätte ont ända ner i knät. inte okej!

Mattias vann Lets dance. Det var jämnt och Claudia var också duktig men jag tycker ändå att det var rätt! :)

stop this beat

kväll nu men imorgon ska projektarbetet in, flaket ska betalas och vi ska få veta vart vi ska ta studenten.(förhoppningsvis). sedan har vi innebandy Dm imorgon kväll.
på lördag ska jag till barbro och sy in min studentklänning!

Godnatt


beauty is in my hands

idag hade jag utvecklingssamtal, de gick bra! nu ska jag plugga, fast jag är jätte hungrig och jag har redan pluggat lite haha. på vägen hem från skolan köpte jag ben & jerrys som jag äter lite. men de är mäktigt så jag sparar lite till efter träningen eller så :)
jag vill ta studenten nu, men de är bara 2 månader kvar nu :)
Jag vill åka till Usa nu men de är bara 5 månader kvar nu!
Jag vill tatuera mig, men jag måste spara pengar.
Jag vill ha ett jobb, men vi får se hur de går med det.

veckan:
torsdag, innebandy träning.
fredag, innebandy match DM.
lördag, skjutsa sanne på kvällen.
söndag, innebandy match DM.
måndag, plugg.
tisdag, plugg, träning.
onsdag, plugg, träning.


get like me

imorgon har jag utvecklingssamtal 9.45, sedan är jag ledig resten av dagen. har innebandy träning på kvällen dock ;) Imorgon är det även våffeldagen, så de blir våfflor till middag, muums :D  


bad boys

drar på fotbollsträning hörs senare :D

gammal sätra bild

shut up

Tillfällig design!

this is my life

de va fan dags att göra om bloggen nu igen! de va länge sen. men den kommer att göras om snart igen för jag gillar inte bilden jag har lagt på mig i headern, men annars gillar jag den. så de blir liksom 50/50 ;)
någon dag, när jag har tråkigt (vilket jag typ aldrig har) Haha. då ska jag iallafall försöka lägga upp alla headrar jag har haft :D de är en heeeel del ska jag säga (a)

Elvis <3

sunshine

idag var jag i skolan, började 8.15 men kom sent pga 20minuters sena tåg... på lektionen hade vi en debatt och efter debatten hade vi klassråd där jag fick vara ordförande (a) eller aa jag erbjöd mig till att vara. eller okej jag gick fram och tog platsen bara :O hahaha jag är för bra (a)

men sedan slutade vi 10.45, då gick jag Chriszy och Johanna till våran mentorer på möte som inte var så långt. efter de käkade vi lunch och sedan stannade vi kvar i skolan tills kl 13.25 typ för att plugga:o mycket trevligt.. ;) haha

Ja och de största idag var väll att jag var med i Länstidningen i södertälje. aaa.. herree! haha

bilder på de kommer HÄR:
förstasidan


närmare bilder på bilderna

dont cry for me argentina

idag vann vi vår fotbollsmatch med 5-0 mot huddinge :D skit bra! riktigt kul. vi har fått så jävla bra lag, hoppas att alla nya trivs bra. snart blir de väll lagfest hemma hos tränaren p-o igen :D haha

jag kollar på johan falk nu. eller de är nyheterna nu men ni fattar :D imorgon är de skola igen (a)
då ska vi hålla i en debatt om våld inom idrotten. sedna slutar jag men jag funderar på att stanna kvar och plugga lite efter skolan. de är behövligt haha :p

Godnatt kära vänner :)

jag och en äcklig gubbe. han ville vara med på kort :S hahahaha (gammal bild)

born on the run

tja tja.
idag har jag inte gjort mycket alls. jag åkte med elin till kungens kurva och så gick vi på skopunkten, där träffade jag Madeleine Matses, som precis hade börjat jobba där :) kulkul. sedan åkte vi hem. jag gick hem till mig, var ensam hemma, kollade på disney filmen upp och filmen luftslottet som sprängdes. efter de så kollade jag på första avsnittet av så ska de låta som gick igår. och nu ligger jag här i min säng, har körslaget på tvn men de suger haha, så har jag coca cola brevid mig, doftljus luktar riktigt gott, nystädat rum, nybäddad säng.. blir inte bättre :)

imorgon bitti ska jag iväg till lek med boll och efter de har jag fotbollsmatch mot huddinge :) äntligen säger jag om det!

nu kom en bra kör på körslaget, helt otroligt :O  Team gyllenhammar! dom hejar jag på även fast jag aldrig mer kommer att titta på dethär haha :D
bild på fotbollslaget


bild på mig och rebecca från i onsdags på hennes skiva :)

life is wonderful

hej hallå
ligger just nu i min säng med datorn och brevid mig ligger min syster med sin dator. vifixar lite i våra bloggar. men ingen av oss vet hur vi vill ha det (a) haha förslag?

idag har jag vart i skolan hade etik lektion och sedan studentmöte. efter mötet kom Lt (länstidningen i södertälje) till våran skola och intervjua mig och tre till :p så imorgon eller på måndag finns jag i tidningen haha.

sedan åkte jag malin och chriszy in till stockholm, kollade runt, käkade och sedan gick jag på jobbintervjuv! :) de gick faktiskt jätte bra, hoppas att jag får jobbet nu bara :D


I am real

hej hallå. igår var rebecca studentskiva och jag hade as kul faktiskt! :D
imorse gick jag upp rätt tidigt för att vara skademarkör på södertälje sjukhus, när jag och chriszy stod i östertälje och vänta på bussen så ringer ida och säger att allt har blivit inställt. Så då vände jag och chriszy och gick hem. jag sov lite, käka, hängde tvätt och nu har jag fixat en del med min au pair sida. :)
jag har jätte ont i halsen idag dock, inte så kul! :O

ikväll vet jag inte om de blir någon träning. jag har ont i halsen plus att jag har sträckt ljumsken.. såå!


the name is in my head

jag har ansökt och gjort massvis med saker för att kunna åka iväg som au pair.
Jag ska på möte med en tjej som heter wilma som har vart au pair själv. Mötet är 5 maj, som jag har längtat! nu ska jag fixa till min sida ordentligt inne på sidan jag har fått för mitt "au pair rum" eller vad man ska säga:)
de kommer bli kalas ;)

imorgon ska jag till skolan, har inte vart där på ett tag :o haha men imorgon är de redovisning och lite såå. jag kan dock inte så mycket. ska läsa lite nu tänkte jag. efter skolan ska jag på fotbollsträning och efter fotbollsträningen ska jag på rebeccas studentskiva :D full fart framåt!

idag blir det en bild på alexander ryback ;) 


you are cruel

torsk i skolsm :/

du é min man


sing a song a simple melody

imorgon blir det innebandy i skolan, skol sm mot celsius skolan! katjing..
heja heja nu jävlar


Hur kul kan man ha egentligen





before the ice broke

jag har fått min studentklänning!



När vi var i landskrona/helsingborg fick jag vårkänslor. Dom jävlarna hade ingen snö, nästan.. ;o





technologic

jaha helgen spenderades i landskrona/helsingborg.
vi spelade sm, första matchen som var semifinal mot Pixbo förlorade vi.
andra matchen som var match om bronset, förlorade vi också! Vi hade ingenting med oss och speciellt inte domarna. Dom var skit dåliga. man ska inte klaga på domarna men nu måste man fan göra de. det här var inte okej. När de är sm så borde typ sveriges bästa domare dömma? eller.. de tycker jag iallafall.. aja vi förlorade för att vi inte spelade som vi skulle. vi var inte med i matcherna. Om vi hade vårat spel, så som vi ska spela så hade de inte gått såhär kasst som de gjorde. aja. too late nu ju.
men tiden på hotellet om allt annat på sidan av planen/hallen/matcherna var as kul :)


jag kanske inte hade så mycket mer att berätta (A) haha
just nu tittar jag på ballar av stål.  
lite bilder kommer här..



love is not around

hemma igen... skriver senare. ska se blåsningen och duscha. BRB har mycket att berätta ;) haha
bild på mig och chriszy

cruise 2010


damn girl

nu är de inte långt kvar tills vi drar till landskrona och lirar sm. as taggad, ja! brände nyss en cd till laget med riktig pepp musik ;)

tagga

I will fallow

orkar inte lägga in bilder ännu. för de är typ tusen st. (a)
NU TAGGAR JAG SOM FAN!
imorgon bär det av till Landskrona på Innebandyfesten 2010 (innebandy sm) :D
såjävla kul!

det får bli en bild på David, Mig och Patrick från kryssningen!

yesterday

igår kom vi hem. Men jag var så jävla trött så jag orkade inte skriva eller så. Men jag hade jätte roligt! Bilder kommer in senare! just nu sitter jag liksom i skolan (a) haha. Men vi var nästan helt ensamma på båten.. Med Roger Pontare :D haha.. aja vi hörs senare. right? ;) puss
bild på Peter Johansson!

sweet dreams

HEJ GÖTE!



nu drar jag på kryssning!

show most go on

idag har jag vart ledig från skolan men jag stack dit ändå, de va resursdag så om man hade nått man ville göra så kunde man dra dit. men jag drog typ dit för att johanna satt ensam där. så jag gjorde henne sällskap. och när jag ändå var där så gjorde jag ett prov ;) jag borde egentligen plugga ännu mer men nej. jag orkar inte.
ska ut och springa idag har jag bestämt! jag har ju inte tränat på hur länge som helst och imorgon ska jag på kryssning med klassen vilket betyder att jag missar ännu en träning. så jag får ta egna initiativ :) så har jag väll innebandyträning imorgon bitti i skolan i försej ;) .. de blir nog bra! och jag måste träna pga attvi ska till landskrona och spela SM i helgen! :D
jag längtar till kryssningen!!
bild på telge

när molnen blåst förbi

jaha igår var ju roligt, många skratt blev de :)
jag lägger in bilder istället för att skriva, de funkar väll :D

bilderna talar för sig själva! :D

'

blade

idag har jag vart och handlar massa med malin, sedan gick jag över till elin som klippte och slingade håret på mig :) Tack sötnos för hjälpen!!! nu har jag precis klätt på mig och sminkat mig. jag och malin ska dra ner till sibylla och köpa mat, sen så ska de komma över lite tjejkompisar till malin hit. typ tjejkväll, som jag är bjuden på.. schysst!
gammal bild på Elin och Mig
 



Aane Waali, Kabh Aayegi Koi De Bataa

idag hade jag tänkt plugga. så var de från början men de glömdes bort ;o så de kommer sluta med att jag sitter på söndag eller måndag och pluggar :/ fan va segt! aja.. jag skjutsade iallafall pontus och hans kompisar till heron (rebeccas lillebror) och så gick jag och rebecca runt i skärholmen, men vi hitttade ingenting. så kom vi hem.. då gjorde jag ingenting.
men de slutade med att jag och rebecca gick över till elin och kollade på lets dance. där Claudia var grym i sin andra dans. de fick mig att vilja lyssna på min favoritlåt! haha :D (säger inte vilken de är)

nu ska jag kolla på lite filmer och så. vi hörs imorgon :D nattti

det är en dåre i min kropp



Vad e det som händer här? Jag har sumpat all kontroll
Nej, jag fattar faktiskt ingenting
Nånting flashade förbi och slog undan mina ben
Och jag framstod som en idiot

Här står jag med choklad och blommor
Fan, vad jag e sämst

Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp
Pallar inte stå emot, hon gör mig till en idiot

Nu i helgen blev det knas
Jag och bandet skulle ut
Men jag banga och hyrde kärleksfilm
Det rassla till i min mobil
Dom ville tala om för mig
Att jag är en superidiot

Här sitter jag mitt i romantiken
Fan vad jag e sämst

Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp
Palla inte stå emot, hon gör mig till en idiot

Hon gör mig till en idiot
Vad är det som händer
Jag tappar mitt fokus
Och allt är förlorat
Det är ju helt underbart!

Kan nån förklara
Kan nån förklara det för mig

(Det e kört, det e sjukt, ingenting e som förut)
Det e stört, jag flippar ur
Gör nånting, det e akut!

Kan nån förklara mitt beteende? Det är en dåre i min kropp

Pallar inte stå emot
Pallar inte stå emot
Pallar inte stå emot
Hon gör mig till en idiot

I am crying out loud for the cure

idag skulle jag ha pluggat tänkte jag men istället spenderades dagen på huddinges närakut. Rebecca skulle dit för att hennes tunga svullna upp när hon tog ut sin piercing. så vi satt där. vi trodde att de skulle gå fort men allt som allt så tog de väll ungefär 4 timmar. och då stack jag innan rebecca var klar för att hinna iväg och kolla på min träning. men de var tydligen bara en lite infektion så hon ska äta antibiotika i 10dagar.
ja de var väll min dag. har nyss kommit hem från innebandyträningen som bestod utav judo. OM jag ville vara med!!!! fan att man missar sånthär. inte okej. haha
aaja. ska se lite serier nu. godnatt :)
mina skor<3

flying without wings

okej, idag har jag städat järnet. nu är jag heeelt slut i benen. men nu ska jag bara ta det lugnt :) vi ska käka tomatsoppa idag, ska bli riktigt gott! funderar på att följa med malin till siba och skaffa nya singstar mikar för ena våran är paj. och vi ska använda dom på lördag. så då är de rätt skönt om dom fungerar. haha.
aja vi hörs senare. pusselipuss

bild på mig och richard

this i promise you

idag har dom inte ringt från vårdcentralen (än) så de betyder väll att dom inte hittade något konstigt vilket är både bra och dåligt :P bra för att jag vill ju vara frisk dåligt för att då vet vi fortfarande itne vad som är fel ;o.
så igår kväll var jag och rebecca hemma hos elin. vi låg och kollade på outsiders och en film (typ mystic river) eller nått sånt på 9an. faktiskt riktigt bra. idag åkte jag till stan med rebecca, vi var inte där sådär jätte länge. jag köpte ett par shorts och rebecca köpte shorts och t-shirt :) när jag kom hem somnade jag direkt på soffan och mina ben ömmade. men nu känns de bättre igen, har precis ätit pannkakor :D mumsigt!

nu ska jag snart dra iväg till träningen (ska dock inte träna) men jag ska kolla på iallafall :) dom ska spela träningsmatch mot d2/d3 så de kan ju bli lite kul. dock jobbigt att sitta där (a)
jaja vi hörs. pussss


baribe fest på stranden

den här dansade jag till när jag var liten!


lets just do it you and me

idag har jag vart på tumba vårdcentral. där fick jag ta massvis med blodprover som man får svar på imorgon, så gjorde jag ekg där allt visade sig vara bra och så tog dom blodtryck vilket också var bra. så nu får vi bara vänta om se ifall dom hittar någonting i blodet eller så.
Elin följde iallafall med mig dit, för att jag inte ville gå ensam. så tack ska du ha elin <3
efter besöket på sjukhuset som tog en timme så gick vi till willys, elin köpte godis. och sedan gick vi i tumba centrum en liten stund. där jag köpte skor (jag är beroende av skor:|) haha.
sedan gick vi hem. jag är ganska slut i benen nu, de känns! men jag mår mycket bättre idag. nu har jag nyss sätt på motorsågsmassaken, skit äcklig! :P haha..  ikväll ska jag kanske se på film med rebecca och elin. så ville rebecca att vi ska fråga emil och patrik också. så vi får se hur de blir. hoppas vi är hemma hos elin eller rebecca då för jag orkar inte gå så långt.

skorna jag köpte (a)
DS_252881_A.tifDS_252881_B.tif