mösspåtagning


sugerland

sista dagen på fältstudierna var idag. Idag var jag med ut på ett larm, en bilolycka. Ingen allvarlig men ändå :) annars har de inte vart någonting alls. En kille har gått runt med mig och visat lite olika saker. så nu kan jag as mycket ;) Annars har jag gått omkring och kollat på tullinges räddningstjänst åk 1 när dom hade praktiskt prov. 5 stationer. en elev på varje. gjorde lite olika saker. så de va rätt kul att se, alla är jätte ojämna, vissa är as duktiga medans andra inte riktigt har koll på läget. :) Men de roligaste är nog att dom tror att man själv är brandman (a)

Nu ska jag iväg på fotbollsträning, eller senare..
Imorgon är det igelstaloppet, löpning från mälarbadet till skolan. och efter de är de mösspåtagning, ska bli as kul :) på kvällen är de egentligen mösspåtagningsskiva, men ajg ska itne gå på den. jag ska vara hemma (a) ute på gården, grilla och ha mysigt med familj, grannar och min Christopher <3


hide and seek

brandstationen gott folk, brandstationen!
jag berättade ju om mitt nattpass, idag var mitt första dagspass och imorgon är mitt sista pass.
Idag hade vi inte lika mycket larm som på nattpasset. på morgonen åkte vi upp till storvretsbadet så hade några av brandmännen simtester, jag fick ta tid på dem. efter de åkte vi tillbaka till stationen, hade dö tid och sedan gick jag och två brandmän, martin och linus runt och plockade ihop saker till två åk 8or som skulle komma på besök. när vi hade gjort de sprang vi bara runt och gjorde massa bus. haha
sedan var de lunch, dötid, dötid. så jag satte mig och plugga, då blev de larm, höghus brand i fittja, alla bilar skulle ut. stack dit med speed fart, men de visade sig vara falsk, någon som laga mat eller så.. :S så de var bara att åka tillbaka. när vi kom tillbaka blev det ett till larm. ut med alla bilar igen. visade sig att bara en bil behövdes för att de var bara en moped som brann. så de va de liksom.

När jag kom tillbaka satte jag mig och pratade med två ambulans brudar, dom undrade lite om vilka som var och hade fältstudier på ambulansen och så. så frågade hon om inte jag var intresserad av att åka ambulans. och jag sa ju såklart Ja, för de är jag ju :) så hon erbjöd mig att få åka med dom på fredag, men då har ju jag mösspåtagning så de funkade ju inte. så de erbjöd hon onsdag nästa vecka. vilket jag tacka ja till ;D Hur kul är inte de liksom, jag får testa på båda sakerna :D

de blev jävligt långt inlägg men så är det ibland :D LEV MED DET!

jätte gammal bild på mig, men jag älskar coca cola! haha


a love song for bobby long

natten spenderades på brandstationen. Jag var ute på tre larm, jag fick släcka två eldar. En liten gräd eld vid tågspåret, och en moppe, den brann ganska ordentligt men jag fick äran att släcka :D as kul! De tredje larmet var allvarligare, då "brann" fittja centrum. två bilar från botkyrka fick åka, en bil från lindvreten och två bilar från huddinge. men vi kom inte in i centrumet eftersom att dem hade bytt alla lås hit och dit. Men tillslut efter en timme eller så så kom vi in. då visade de sig vara en röd papperskorg som brunnit upp, smält över golvet. tur för centrumet att de inte spred sig, otur för mig (a) hahaha

lånad bild från utryckning.se


forever and for always

inatt ska jag på praktik på botkyrka brandstation, 17.30 - 07.30. så när jag kommer hem imorgon bitti så ska jag iväg till tandläkaren 8.30, efter de ska jag hem och sova, sedan blir de innebandyträning. onsdag och torsdag har jag praktiken på dagtid 07.30-17.30 :) hoppas på mycket larm!


I put your picture away

old


take me home

fotbollsmatch idag mot västertorp..

come close

igår var de fredagsmys med familjen, Niklas och Christopher. Talang, modern family och så ska de låta. sedan sov christopher här..
nu har jag precis vart och handlat nya fotbollsskor :) och senare ska jag på återträff med SÄTRA! :D

Jag och malin just nu

dsc01363 (MMS)

Jag och malin just nu


Heart to heart

blond .... ;o



Nu slipas rummet.

dsc01359 (MMS)

Nu slipas rummet.


heavens on fire

Nu kan jag börja mobilblogga.. som ni ser inlägget innan, de va mitt test liksom.

igår tränade jag innebandy för första gången på hur länge som helst och de va kul faktiskt :) Men jag blödde näsblod, för första gången i mitt liv :O efter uppvärmningen så började de blöda. så jag var typ nervös över dedär hela kvällen sen. Efter träningen åkte jag till Christopher och sov där, vi drack té och såg film.

Imorse vaknade jag upp brevid Christopher :) sedan hade jag Nationellaprov i svenska B. as tråkigt. Men slutade tidigt och då åkte jag och chriszy till Tumba centrum och käkade på bistron. Nu är jag hemma. Våra värsta år på tvn.

Jag har sjukanmält mig till jobbet idag, så inatt får jag sova..

Pusss
min sko...


Nu är vi på väg hem :)

dsc01358 (MMS)

Nu är vi på väg hem :)


thats hot

hej folket. hemma från skolan nu, hade bara en lektion, så de va skönt :) senare blir de innebandyträning för första gången på jättelänge. Nu ska jag gå in på photoshop och försöka få ihop någon snygg header till Malin!  och även till Madde om hon nu ville ha en (a)
Malin sötaste Garfvé

he room is on fire as she's fixing her hair

idag redovisade jag äntligen mitt tal i svenska b och de gick ju bra :) no problems. Chriszy är tillbaka i skolan igen, efter sin sjukdom, dubbelsidig öroninflammation plus bihålsinflammation, hon hör dock inte helt på ena örat än. men vafan gör de :D och hon var inte i skolan igår heller för då var hon i ullared, jag fick ett rött läppstift av henne, hur snäll är hon inte liksom :D skönt att ha henne tillbaka iallafall!

Efter skolan gick jag till Christopher, drack varmchocklad med vispgrädde och tittade på film, myspys. :)
haha jag snodde christophers visningsbild på facebook grrr.. ;)



Sen hade jag ju fotbollsträning och nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik.
puss och kram
 

 


And when he takes off his cap they all start to cry

Snart ska jag iväg på fotbollsträning.. Men just nu lyssnar jag bara på musik! <3


something I'm not

Inatt sov jag hos Christopher :)
Idag ska jag på Elins skriva...
Snart ska jag gå till Rebecca! 
puss på er alla
Jag som shrek :| HAHAHA


I was the one

idag slutade jag skolan ungefär runt 10. då åkte jag hem, käkade korv med bröd och sedan låg jag och titta på tv bara. Nu har jag precis kommit hem från naprapaten, vilket gick jätte bra!
Senare ska jag förhoppningsvis träffa stoffe :) annars ska jag slipa väggarna i rummet..

Imorgon är Elins studentskiva :D

gammal bild på mig och elin

what if god was one of us

godmorgon världen. igår somna jag AS tidigt. innan wipeout :S haha. aja jag är iallafall pigg idag så de är ju kanon bra :) jag ska snart gå iväg till skolan, jag har en endaste liten lektion idag då vi troligtvis inte kommer att göra ett skit på den (a) så kan de gå.. Men de vet jag inte förän jag kommer dit. haha.

see you soon people!
SOMMAR

cry never more

Jag fick en ny header av Chriszy. vad tycker ni? :)

Further Op

igår var de fotbollsmatch.. som gick as dåligt. eller de gick bra i första halvlek, men sedan så hände något. vi torska med 4-3 och jag är bara sååå himla glad över att vi inte slog ihop vårat lag med norsborg. Fyfan va de brudarna säger och gör fula saker, heeeeeela tiden. Ett sånt lag vill inte jag spela i. USCH!!

Men vi i nackdala är helt underbara :D love your team! haha

Sedan gick jag till Christopher på kvällen vi åt, snackade oså, jättemysigt :) så spenderade jag även natten där och kom hem idag vid 13.00 ungefär. :)

När jag kom hem åkte vi och kolla på väggfärg, jag och malin ska ju byta rum. Men vi hittar inte den färgen vi vill ha:O någon som vet något bra ställe med mycket färger? :)

Elvis Aaron Presley + jag

Please remember me


some say love it is a river

Imorgon är de superfredag i skolan, ni som inte vet men undrar vad de är får fan fråga för jag orkar inte skriva de :p hahaha
Efter de så ska jag och malin åka och köpa målarfärg och spackel till våra rum.
och aa på natten blir de jobb igen ;)

Lördag har jag fotbollsmatch, säsongsstart. Vi möter norsborg på brunna ip. fan va roligt de ska bli!
På kvällen ska jag till Christopher.

och på söndag blir de väll att plocka isär min säng och slänga ut den ut mitt rum. så att vi kan börja måla om i mitt nuvarande rum som kommer att bli malins rum.

sedan blir de ny skolvecka :/

men sen V17 + 18 så har jag fältstudier tre första dagarna v17 sedan är jag ledig resten, FAN va underbart!!


Shes got away

Du som..
Vill gå hand i hand,
får mig att känna mig trygg,
överraskar mig,
älskar mig för den jag är,
visar stolt upp mig för grabbarna,
ler varenda gång du ser mig,
kan inte sluta säga att du älskar mig,
saknar mig så fort jag gått,
ser en underbar framtid när du ser mig,
överraskar mig,
njuta av mitt sällskap,
vill göra allt med mig,
alltid finns där och säger " föralltid" och menar det..


Love me tender


My favorite song

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby


follow me

jag har ångest över svenska nationella talet..

get this party started

Idag var jag hemma från skolan, men jag ska jobba idag också, dock tidigare och inte lika länge så de är ju skönt de (a) gårdagens pass var inte skönt alls 10 timmar eller vad var de? utan att sitta ner, jag fick jätteont i benen, knäna, fötterna, vaderna låren, aa hela benen plus ryggen. inte ok! men pengar.. ;)
nu ska jag duscha och sedan ska jag äta och efter de måste jag typ dra igen :/ snark..

i sommar blir de High chaparall med brudarna igen!


give me love

nu blir de jobb. 16-02.... I'm getting veeeery sleepy. haha

born country

nu har jag precis kommit hem, jag har först vart och kollat på fotboll. efter de träffade jag Christopher, vi gick en promenad och pratade. jättemysigt :) nu är jag hemma, har precis käkat och jag vill göra nått, ska smsa rebecca tror  jag.




i have never felt like this before

Igår sov jag halva dagen, sedan gick jag över till Uffe tillsammans med mamma och pappa. Han hade fest och vi var där tills kl 01.30. jag hade iallafall jätte trevligt där. Snackade med allt och alla. Rebecca och Johanna var över där ett tag också :D kul!
Nu har jag precis duschat. sitter i sängen med datorn. De är fotbollsmatch idag, jag ska inte spela, ärfortfarande skadad :( men jag ska dit och kolla och heja iallafall!


Bild på mig, Jessica och Emma


follow me

idag ska jag och elin gå över till rebecca, vi ska titta på talang, käka gott och umgås hela kvällen :) Tills jag ska dra och jobba förstås (a) jag börjar kl 01 slutar kl 05, fullfart.
de va de, imorgon sover jag väll ett bra tag. sedan blir de ett litet besök till Uffe som fyller 50. festa med gamlingar är alltid roligt.
gammal bild på mig och jossi


springtime


watch out

jag och malin(syster) bestämde idag att vi ska byta rum med varandra :D:D:D så nu framåt kommer vi ha jätte mycket att göra om dagarna, fan va bra de kommer bli!!

fotbollsträningen gick sådär, min ljumske var inte tillräckligt bra än vilket gjorde att de blev värre igen, så imorgon ringer jag sjukgymnasten och fixar en tid, så ska jag även ringa vårdcentralen och boka tid för hälsoundersökning inför min aupair resa :D

Kolla in våran nya design UTANFÖR LUCKAN

ja nu ligger jag är, ska se couger town sen ska jag sova.
Imorgon blir de Bio med Malin :D
jättecharmig bild på mig och malin

kokobom

idag/imorse skjutsade jag malin till alby, sedan stack jag hem lämnade bilen och gick mot tåget för att åka in till stockholm och träffa min moster barbro. Vi käkade och köpte sidenband till min studentklänning som hon ska fixa till lite :) sedan gick vi och kollade på skor. nu blir man ju sugen på att köpa några par igen (a) haha.
När jag kom hem från stan så tog jag bilen till ikea med rebecca, jag skulle köpa klädhängare men dom va slut. så de blir att åka in igen på fredag eller nästan vecka och handla de när de kommit in nya :)
Efter Ikea åkte vi till ica maxi, rebecca skulle köpa lite gott inför helgen. När vi åkte ifrån maxi så ringde malin och ville bli hämtad i tumba så då stack vi och hämtade henne och nu är vi hemma igen :D oj oj, mycket sådär på en dag(a)
Ikväll blir de fotbollsträning och imorgon ska jag vara med MALIN :D
Pusss

photoshopad (inte så bra gjord men ändåå...) jag och dominic purcell..

fuck the day

idag har jag pluggat hela jävla dagen. Tack rebecca som har suttit och hjälpt mig.


fuck it all

jag måste plugga.. men jag kan inte tänka, jag är körd i huvet på riktigt :O jag fattar ingenting, jag får inte in någonting mer i min hjärna.. ligger och tittar på högen med uppgifter jag har, när jag ser de vill jag typ bara gråta fyfan! de är föööör mycket nu, snart kommer jag att gå in i väggen. Kan inte någon gud bara komma och ta bort alla uppgifter! eller aa göra alla uppgifter... Nej för gud finns inte! sug
Endless road - de är en lång väg att gå

something is going on

Jag, Rebecca, Elin, Therese och Chriszy, plus alla Chriszys killkompisar var ute i lördags. de va jättetrevligt :)
orkar inte skriva mer än så. Igår var jag och rebecca med varandra vi gick två promenader, åt två glassar och grillade med våra familjer. sedan gick vi till elin och såg lite tv, käka chips m. dipp. Nu ligger jag i min säng. orkar inte gå upp. finns ändå typ inget att göra, och om de fanns hade jag inte orkat. haha :p jävla snö också :O fyfan


here she comes

jobbade hela natten, faktiskt jätte skönt :) kom hem 06.30 vaknade 14.55 ungefär. så nu väntar jag på att Tess ska komma hit. vi ska umgås, käka osv. senare ikväll ska vi dra ut. men innan ska jag skjutsa Sanne till spånga typ runt halv åtta, åtta. :)
pusssssssssssssss
bild, jag och tess dansar

happy ester

Förresten GLAD PÅSK på er! :D

Har ni fått något påskägg ännu? jag fick iallafall idag, för att jag inte träffar min familj imorgon (a)

honey honey

jaha. snart är de dags för jobb. aa eller snart och snart, ska ta tåget som går ifrån tumba kl 23.52. haha.. Innan dess ska jag bara se tv. postkodsmiljonären, talang. you know.
vi hörs igen senare (a)

bild på klassen får det bli!

vi är förlorade

haha ni får ursäkta inlägget innan, de va helt galet. jag och malin hade typ.... Damp. aa helt rätt ord faktiskt.

HAHAHAHA

jag sitter i mitt rum, malin spelar as hög musik. Hon sjunger/ylar, jag skriver:

gissa låtarna?

essika, säger:

 

 

de är en dåre i min kroppIIIIIIIIIIDOIR

 

OJ

Malin - Niklas<3 säger:

yhahahha

jessika, säger:

 

 

hon gör mig till en idiotunderbaaaaaaaaaaaaart

Malin - Niklas<3 säger:

hahahhahhaha

jessika, säger:

Malin - Niklas<3 säger:

hejhejhej

jessika, säger:

 

helvette, helvvette

Malin - Niklas<3 säger:

ahhaha

jessika, säger:

Malin - Niklas<3 säger:

IDIOT

jessika, säger:

 

känn ingen sorg för mgi

Malin - Niklas<3 säger:

jessika, säger:

o

 

och näsan är sne

Malin - Niklas<3 säger:

DEN FULASTE FLIKAN I VÄRLDEN!

jessika, säger:

 

för jag är kär iden

Malin - Niklas<3 säger:

(LO)

 

jessika, säger:

 

 

härhahaha

 

HAHAHAHAHA

 

SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMST

Malin - Niklas<3 säger:

HAHHAHAH

BÄST

jessika, säger:

 

Hatar håkan fucking hellström

Malin - Niklas<3 säger:

 

jessika, säger:

 

 

 

VI ÄR FÖRLORADEVI TVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKÄNN INGEN SORG!!1

Malin - Niklas<3 säger:

LILLEBROR

jessika, säger:

 

BAH BAH BAAAAAH

 

FEEEEEEEEEEEEEEEST

 

AAH

 

LIIIIILLEBROR

 

BAH BHA BAH

 

nstor

 

 

döär jagjaaaaaaaaaaag

 

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHAAAAAAAAAAaa

 

göteborg!"

Malin - Niklas<3 säger:

hahah

jessika, säger:

 

himlen

 

 

förloradgööööööööööööteboooooooooooooorg

Malin - Niklas<3 säger:

långsam?

jessika, säger:

 

 

känn ingen fucking sorgHAHAHAHAHHAHAa

 

BAHGBAH

 

hahaha

 

ta mig till dans

 

 

nåååååååååååååågonstaaaaaaaansaaaaaaaaaaaaaaaaaah

 

kälrke fins

Malin - Niklas<3 säger:

HAHAHAH

jessika, säger:

 

hahahahha

 

 

om himölemfinns

 

 

känn ingen

 

oooooooooooooooooooooooooooorg

 

 

gööööööööteboooooooooorgKAMP HUND

Malin - Niklas<3 säger:

jessika, säger:

 

vem kan stoppamig

 

rullar fram

 

 

drömmar kanundrar man

 

rullar fram

 

 

drömmar kanundrar man

 

festa igen

 

max

 

snack

ÖL SPRIT OCH VIN

 

vi vet

öppna

 

ingen

 

vem kan

 

stoppa

 

mig

Malin - Niklas<3 säger:

HHAHA

jessika, säger:

 

 

drömmar kanundrar man

 

vem

 

rullar

 

 

drömmarhar ni sett

 

HAHAH

Malin - Niklas<3 säger:

jessika, säger:

 

 

gräshopporHAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA

Malin - Niklas<3 säger:

 

jessika, säger:

öööööh

 

rapp rapp rapp rapp yeag

 

yeah

Malin - Niklas<3 säger:

hahahahhaha

jessika, säger:

 

tuuutan

Malin - Niklas<3 säger:

 

jessika, säger:

 

 

de är nu de vändersooooomare

 

igen

 

här kommer sommmenar

Malin - Niklas<3 säger:

byte

haha

jessika, säger:

 

här och

Malin - Niklas<3 säger:

man

jessika, säger:

 

en nanna man

ähey

 

om du vill vlir fur

 

 

här och nuen anna man

 

om fru

 

ääähähey

 

här och nuom du vil

 

 

här och nuen anna man4

 

fru

Malin - Niklas<3 säger:

hahaha

jessika, säger:

 

nu

 

en annan man

äh äh ähey

 

HAHAHA

 

LOOOOOOOOSER

Malin - Niklas<3 säger:

HAHAH

jessika, säger:

 

HAHAHAHAHA

Malin - Niklas<3 säger:

jessika, säger:

 

yyyyyyyyeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa

 

iiiiiiiiiiiii

Malin - Niklas<3 säger:

långsammre du hinner ju inte med,)

jessika, säger:

 

 

för du är mammahaha

 

flamma

Malin - Niklas<3 säger:

flamma

 

jessika, säger:

 

reca

 

oj

 

haha

 

 

kör så att de rufnavill

 

rucler

 

rylker*****'

 

ryker*

Malin - Niklas<3 säger:

hahahhha svårt ord

jessika, säger:

 

verkligen illa

 

tatuering

Malin - Niklas<3 säger:

sol

jessika, säger:

 

sol

Malin - Niklas<3 säger:

cool

jessika, säger:

 

coool

 

ryker

 

 

köryeahg

 

morsan

är okej

 

hahaha

 

ryker

 

okej

 

turist

 

ta en låt jag kan för i helvette

Malin - Niklas<3 säger:

nu kan du

jag mår illa

jessika, säger:

 

sitaten

 

HAHAHA

 

HAHAHA

Malin - Niklas<3 säger:

HAHAHH

jessika, säger:

 

 

 

jag är därocksåhahahaha

 

JAG KAN INTE ALLS

 

bara refrängen

Malin - Niklas<3 säger:

illa

jessika, säger:

 

kriste

Malin - Niklas<3 säger:

över

magen

jessika, säger:

 

magen

 

illa

 

illa

 

 

 

 

varför sågsförsta ordsa

 

varan

 

stan

 

tidigare

 

idag

 

 

samm tcvåmed

 

 

frågoersvaradde

 

leende

 

du ska veta

 

att jag

 

saknwr dig

 

som

 

alditrgb

Malin - Niklas<3 säger:

braaa

jessika, säger:

 

du ska vet

Malin - Niklas<3 säger:

hahaha

jessika, säger:

a

 

inte glmt

 

suddaas ut

 

natten

 

att sov

 

brevisd

 

igne

 

 

 

 

 

av mitt hjärtaslåför sigdigÄsnart

 

nummer

 

nya adress

 

rusa

 

 

 

bråttomför att se

 

blick

Malin - Niklas<3 säger:

ska vi byta?

jessika, säger:

 

 

säga men hon barra gickvadå?

Malin - Niklas<3 säger:

låt?

jessika, säger:

 

 

 

görtmamma ropa på digropa du?

 

 

kan jag få shamoppALLA SOM INTE DANSAR

Malin - Niklas<3 säger:

hahah

jessika, säger:

 

 

han är våldtäcksmanuh

 

uh uh

 

uh

 

uh

Malin - Niklas<3 säger:

hajahha

jessika, säger:

 

uhhh

 

alla som inte danr

 

han ochn hgah

¨

 

 

kom vänvåädansre

 

 

 

bvåldgkb.dasÄdsgPRRRRRRRRRRRRRRUUUTTT

ÄCKLIGT

 

BAAAAAJs

 

bra

 

 

"sjunga på toa"alla som inte danar

 

 

våldatäbma12 5

 

alla osm inte

 

dansart

 

12 54

 

 

 

 

våldtäcksmankväöllöen 125 kompis vgäng4e

 

lisauy

 

kortex

 

kan fin

 

 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHÅH

ÅÅÅÅÅÅHÅEEEÅÅÅ

 

omtänksamvåldtäcksmankepsen

 

hiphipo

 

fetfet

 

sett

 

trams

 

rocktomm

 

rocka

 

 

 

ååh

 

å rocka på

 

åååååååh

 

 

 

påså hårtde gårde är deså hårtde är deståbivl

 

hiphop

 

bra

 

usa

 

killar

 

tjejer

 

 

ååg

 

 

ååå h

rockapåså hårtde är destå

Malin - Niklas<3 säger:

be bop a lula

jessika, säger:

åååheå

 

rock

 

hipifnri

 

e lie coola

 

kalas

 

bas

örat

 

tuta

 

åååhep

 

 

 

os rckåade rö destå"gitarr solo" YEEEEEEAGH

ÅH

 

 

BÄSTMÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL

Malin - Niklas<3 säger:

hahaha

jessika, säger:

 

domaren

 

atackerar

 

m

 

 

 

mål måkl målmålblki

 

 

 

 

 

målmömåölmålattackera

 

fotbol

 

finaliste

 

suer

Malin - Niklas<3 säger:

far

hallå? dog du?

jessika, säger:

 

hahaha?

 

 

jobbit när andra skirverhaha

 

breb

 

finsart

 

 

har hjaaghöregt

öra

 

de kallt

 

klen

 

allti

 

fel

 

bort

 

armen

 

frispel

 

vill in te

 

far

 

skit

 

keln

 

'hit

 

heeeeeem

 

123

 

uuu

ååh

 

 

 

ett årtältman

 

 

de äkalltkeln

 

fel

 

han vill bort

 

 

fåpr aremnfrispel

 

vil inte

 

mor och fdar

 

skti

 

klen

 

hi roch ifr

 

jag vil hem

 

HAAAAAAALT

 

MARS

 

markoolio

 

vme

 

vill inte

 

 

de är sådärvem

 

inte

 

vinst

 

 

man begärjag kan inte vinna

 

extra

 

tv

 

dumma

 

vem

 

vil inte

 

blir

 

en ena

 

 

 

berärmilionär en enda

 

 

man begräalla

 

 

rättbort

 

spel

 

sprktr

 

har

 

tv

 

extyra

är dom dumma?

år 0

 

0

 

lättde finns inte

 

vem vil inte

 

ute

 

och ditr

 

vi drar

 

fest

 

 

kvällenbacken

 

finska

 

NU FÅR DE VARA NOG

Malin - Niklas<3 säger:

jessika, säger:

 

PATTARNA

 

VISA

 

PATTARNA

*

Malin - Niklas<3 säger:

jag hittar inte den? vad heter den? annars hade jag tagit den

jessika, säger:

 

 

DU HADE PÅ DEN NYSsHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR

Malin - Niklas<3 säger:

hahahaha

jessika, säger:

 

VISA

 

PATTARNA

 

VI VILL SE

4

 

igen

 

markolop

 

vi ska åka om en kvart?????

Malin - Niklas<3 säger:

halvtimma*

jessika, säger:

 

 

MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄkooomer

not ready to make nice

jag och malin har sorterat strumpor idag (a)
Nu är de påsklov!