Closer



Bästa Athina och Emerson kör lite sång på förfest! ;)

carry me home

jaha, då är jag hemma. Ligger i min säng med datorn i knät. Internet går så sjukt fort så jag hinner ju knappt tänka, mitt rum var finare än vad jag minns. Toalett, dusch och handfat fanns i samma rum, + kök och sovrum i samma hus. galet! :) hur skönt som helst faktiskt.
Ja iallafall, idag åkte jag bil. 5 timmar tog de att glida hem. När jag kom hem satte jag mig en stund ute med mamma, pappa och några grannar. sedan gick jag upp med alla mina grejer. Käkade middag, Thaimat SÅÅÅÅ efterlängtat! :) sedan drog jag iväg på innebandy träning, löpning, fys och lite klubba och boll.  sjukt kul!
Nu är jag som sagt hemma i min söng och är hel död. Sovdags ja!
Godnatt <3
bild från öland.

what if

fan va blogg.se har bråkat med mig. Har inte kommit in på bloggen, därav inget bloggande.
Men ja, den sista helgen här på öland har vart jättekul faktiskt.
Snart ska jag gå och jobba för sista gången.
Imorgon bitti sätter jag mig i min gröna lilla fina bil, sätter på musik och solbrillar. Sedan glider jag hem till min efterlängtade familj. :)

Puss på er sålänge. <3

en dag på stranden

några bilder från igår och iförgår, ingen text. dags att sova GODNATTT <3


 
 

hollywood star

Internet har inte fungerat på några dagar, därför har jag inte skrivit.
 
men iallafall här om dagen åkte jag till löttorp BARA för att köpa köttbullar. Jag gick in i affären och slet åt mig ett paket och gick ut. När jag sedan kom tillbaka för att lägga in köttbullarna i kylskåpet så var det inte köttbullar jag köpt, jag hade köpt kryddjärpar. Ni anar inte hur irriterande det var. Gick i flera dagar utan att röra domdär. Men igår bestämde jag mig för att det var dags att smaka på dom där kryddjärparna. Så jag gjorde snabbmakaroner och järpar. och jag ska bara säga att jäklar va gott det var. trodde jag aldrig.

Idag är jag ledig, så jag och Jessica ska åka till Bödas strand och ligga där hela dagen, vi ska äta ute där på kvällen också. så de blir verkligen en heldag på stranden. Men Jessica måste sluta jobba först såklart ;)
 
Så vi hörs senare. Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag kommer hem igen. stört va tiden har gått fort.
pusss på er
Kryddjärpar
 
Bulgarien, augusti 2011

you and me


cara cara mia

hej på er!
idag mår jag mycket bättre, och idag är det hornsjön runt här nere. vilket betyder att det kommer att vara mycket människor här idag, många för att springa 1,2 mil, och andra för att heja och äta osv. Jag jobbar kväll idag, 15-23. Efter de ska vi dra ut. Var även ute igår. faktiskt riktigt kul.
 
nu ska jag fixa mig lite och äta :) puss på er <3
 
närbild på mig från igår... hmmm
ser ut som en liten tjockis mohaha
 

dont lie

ligger död på sängen, hostar så mycket att jag nästan spricker. feber... orkar inte!
 
old pic.

långa nätter

jaha, torsdag. idag har jag jobbat, precis slutat. Inatt har jag knappt sovit, så jag har vart grymt trött idag, tappade en kaffemugg. Första saken jag har tappat på över 60dagar sååå.
Sen ska jag väll antagligen cykla till löttorp med Jessica. om de inte blir bil, de regnar ju ;) vi får se. Annars ska jag bara ligga till sängs och vila, kurera mig lite.
 
Imorgon är det fredag och jag är ledig. skönt!
 
puss och kram vi ses på stan!
tummen ner för allt!
 

im siiiiiiiick

Igår hade jag feber hela dagen, torrhosta, huvudvärk och snuva.
Idag är de redan bättre, ingen feber, dålig röst, torrhosta, snuva och huvudvärk.
Ska bege mig till apoteket i löttorp och köpa ipren.
Sen ska jag bara vila hela dagen tills jag börjar jobba kl 17.00 -22.00.
 
Puss och hej
gammal bild på mig, med kort hår

My heart will go on

Jorå, igår var jag ledig. började dagen med att ligga vid poolen sedan cyklade jag och jessica till löttorp, åt lite glass. :) När vi kom tillbaka började det åska och blixtra, och när det slutade så tog vi en löpningsrunda ner till havet, väl nere vid havet körde vi lite fys och "meditation", vi satt och blunda, och de blåste så otroligt mycket, sedan började det även regna, de var så sjukt skönt! man kände sig så lugn och levande ;)
Sedan löpte vi tillbaka, duschade, käkade och såg film.

idag börjar jag jobba kl 15, slutar 23.


Bilder från igår..

 

The river

igår kväll var vi ute och det var stört kul :) Jag var nykter och körde. Kom hem vid 2. somnade ca 3 och så gick jag upp 7 för att jobba, 4 timmars sömn för mig, tackar och bockar. Nu är jag trött som tusan!
Annars idag efter jobbet la jag och jessica oss vid poolen och solade lite, snackade lite skit.
Efter de åkte vi och handla middag. 
Men innan vi lagade mat så tränade vi.
Nu har jag duschat och fixat mina naglar, dom började släppa och inte se så snygga ut så jag filade ner dom lite, limmade och målade över.
Resultatet nedan. (vet att en person tycker att de är intressant att veta? ;)) 

Före

Efter
 
Godnatt fina människor :D <3
 

You are my fire

Igår var jag ledig på förmiddagen, då gjorde jag absolut ingenting. På kvällen efter jobbet skulle vi ha en lite mysig fredagskväll men alla var så himla trötta så de blev inte så mycket av det. vi stängde av filmen och sov istället.
Imorse jobbade jag 8-11, de regnar ute, så jag tänkte bara ta och vila lite. Ikväll jobbar jag igen på GrillBuffén, de kommer komma mycket folk då. Efter, när jag slutat ska vi dra till kalk. Ett uteställe, jag tänkte vara chafför eftersom jag börjar tidigt imorgon. 

hörs puss och kram skumbanan
 

Tusen bitar

Jaha, igår var jag ledig. Då åkte jag till Högby ip, sprang löparbanan, hade egen fys. När jag sedan kom tillbaka till pensionatet så gick jag och Jessica på långpromenad, ner till havet, bort till raukarna och sedan tillbaka, för dusch, mat och film.
På kvällen satt personalen och snackade, åt kladdkaka.
Idag jobbar jag kväll, 15-23.
annars ska jag bara ta det lugnt och ikväll efter jobbet ska jag och Jessica ha fredagsmys, morötter, gurka, dipp och film ;)
puss på er alla

every rose has its thorn



 
 

go your own way

Hello
jag har jobbat idag, hela förmiddagen. Sedan tränat och haft filmkväll med Jessica.
Imorgon är jag ledigt och hoppas på fint väder, annars har jag ingen aning om vad jag ska göra.
 
puss och godnatt <3
fina fina familj <3<3

you raise me up

usch, idag är ingen bra dag. Jag har huvudvärk, jag är trött, jag har mens. allt känns blä och jag vill ligga hemma i min säng och bara vara. Jag vill krama på mig älskade storasyster och höra hennes röst sjungandes i rummet brevid (trots att de inte låter bra). jag saknart!
Idag vill jag hem.
 
Nej nu tänker jag sätta på en film eller en serie och sova lite. Jobbar ju ikväll igen, 17-22.
Sovgott lilla jag!
 Där jag vill vara nu!
 

hej håå

Söndag igår, Måndag idag. jag har fasen ingen koll på vad de är för dagar längre, jag har inte koll på någonting. haha Kikade in på aftonbladet för första gången på evigheter. eller första gången sen jag kom ner till öland den 17 maj. Nå ja, igår söndag, så åkte tröga lilla jag, helt ovetande om vad de va för dag, ner till borgholm för att hämta ut mitt pass hos polisen, som har stängt på söndagar. Jag åkte alltså helt i onödan 30-40 minuter. Så jag fick ta en lite tripp till Borgholm idag igen, med Jessica. Blev lite shopping då när vi var där också. Dock fanns de typ inga affärer men ändå haha. Sedan idag när vi kom tillbaka från borgholm till hornsjön så tog jag och jessica en varsin cykel och cyklade till löttorp.

Idag hade jag kvällspasset på jobbet, Räkfrossa buffé. Hur lugnt som helst var det. Efter jobbet gick jag och duschade, när jag var klar tände jag upp massa ljus i mitt och jessicas hus, satte på lugn musik. När Jessica kom tillbaka från duschen fixade vi Tee oc satte på film. MYSpys.

Imorgon jobbar jag delat pass, 8-11 17-22. Och på dagen får vi se vad som händer. Beror på vädret ju. Funderar på att åka ner till fotbollsplan och spela lite med mig själv ;)

Ska försöka bli bättre på att skriva. ;) Puss och Godnatt på er <3

Går inte att ladda upp någon bild, så nöj er med en gammal ;)

på min favorit syster <3


stronger than yesterday

morsning!
Igår kväll var vi ute på kalk i löttorp. De va stört lite människor och nästan bara killar ;) helt okej liksom.
De var iallafall stört kul! :)
 
Idag har jag var ute på sjön tillsammans med en kille med sjukt fin dialekt! Fick en fin bondbränna. Efter de la jag mig och sov lite. När jag sedan vaknade upp så tog jag och Jessica en varsin cykel och cykla till löttorp. De va de vi tänkte, slutade med att vi cyklade runt norra öland i stort sätt, vi cyklade iväg kl ca 17.30 och var tillbaka ca 20.20. Vi cyklade alltså mer än 2 och en halv mil. Snacka om lökigt de blev. men de va de värt, skönt som fan.

När vi kom tillbaka så käkade vi och nu ligger jag i sängen och gör ingenting.. ;)
Imorgon ska jag och Jessica ner till borgholm för att hämta ut mitt pass. Sedan ska jag jobba imorgon kväll.
Godnatt :)
från idag

pusss

ikväll blir de utgång..
 

sweeeeet

Förlåt, nu har jag vart dålig på att skriva. Men jag har haft fullt upp, jag har jobbat, umgåtts med tjejerna, tränat, solat, handlat, ätit och kollat massa film ;) så dethär med bloggen har fått vänta. Min kära mor smsa faktiskt och påminde mig om att blogga idag. så då gör jag det nu :)
idag har jag jobbat mellan 8-11, sedan ledigt mellan 11-17 och sedan jobbade jag 17-22 men malin. Det var jättelite folk och asiatiskbuffe mums!
Efter jobbet idag gick jag och malin ner till fotbollsplan, där tusen mygg och flugor hängde efter oss. och sedan hörde vi ett konstigt dunk, massa dunk i marken, vi kollar oss omkring och ser ett gäng stora hästar, 1 vit och 5 bruna, vi tog våra saker och började jogga mot husen, hästarna fick syn på oss, då KUTA vi. jag har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. Jäklar va rädd jag var.
 
jaja sedan har vi duschat och nu ska vi se film :)
imorgon jobbar jag 7.30-15.30, sedan blir det utgång med tjejerna!
 
Godnatt <3
 
bilder kommer sen, nu en gammal bild,
från några veckor sedan på mig

turn the tide

jag jobbar och jag har vänner :D har ingen tid över till att blogga, helt underbart.
hahaha jag har vänner lät ju fel, men ni som fattar, ni fattar! ;)

Malin sover i sängen brevid, så nu ska jag släcka och sova jag med.
Imorgon är jag ledig, då tar jag med mig Athina till kalmar och fixar pass :)

GODNATT <3
 
Världens bästa syster <3