my heart don´t need it

nu har jag vart och gjort mina naglar fina igen! såå skönt. 
annars har jag inte gjort så mycket i skolan idag, var på elevrådsmöte större delen av dagen känns de som :P sen idrott, volleyboll blev de idag. jag gillar inte volleyboll men idag var de helt okej roligt(a) stack sedan hem och packa om väskan, käka och drog vidare till innebandyträning. De va en skön träning idag, sprang en del och den del tävlingar. de är kul :)


imorgon är de skola som vanligt, börjar med innebandy på morgonen och dagen slutar med projektarbete! as kul! och återigen träning på kvällen, då någon från innebandymagazinet ska komma och snacka med oss. ballt eller? haha


Godnat

 


Back when I knew it all

två bilder från första dagen i skolan


Another day in quicksand

kollade nyss på London ink, varje gång jag ser de så vill jag gå och tatuera mig direkt! Nu vill jag verkligen det igen!

Imorgon ska jag fixa mina naglar, äntligen ska dom bli fina igen ;)


at night

igår efter min fotbollsmatch så gick jag till vretastugan med mamma, lena, rebecca och pontus. vi käka och så. efter de gick jag hem till elin där fixa vi oss lite, innan vi drog ner till tåget och träffa tess, johanna och fia + två snubbar. så åkte vi in till stan, fridhemsplan till viper room (klubb blå). när vi vart där ett tag så kom Malin och Angelica :) och då stack fia och johanna hem ;o men jag hade iallafall jätte kul! :D tack tjejer! <3
Bild på malin och angelica


Bild från Vretastugan


bild på Therese från igår!


Bild på Johanna och Fia. + de där två snubbarna


De här bilderna va de som jag hade på min mobil (inte alls många eftersom de andra hade bra kameror med sig) så jag snyltar några bilder av de andra sen :) pusss

pump it up

idag gick jag till skolan och märkte att vi inte hade några lektioner, så de va bara att vända och åka hem igen :) sen har jag gjort andra saker idag. men de behöver inte alla veta vad sååå jag skiter i att berätta de (a) haha.
den bjuder jag på!

looking back

mycket nu. skolan är ju i fullgång men ändå så har jag inget intressant att skriva om (a) har inte hänt något roligt ännu. Imorgon ska typ hela min klass förutom kanske 7st iväg och paddla och vara borta hela dagen imorgon och hela dagen på fredag ;o så jag får vara ensam med de "coola" killarna. haha
Sen har vi mycket snack om spexfotot som är snart, vad ska vi göra? vad ska ni göra? :D några ideér?

gammal bild


Look and feel

Börjar bli sjuk :/ as trist!


Nick Pitera

Killen är galet BRA!


Ishockey


one love, one life

två långa dagar har gått och dom har vart jätte bra, as roliga!
Igår så hade vi lagfoto med fotbollslaget innan vi drog iväg på match mot västertorp i hägerstensåsen. Där vi spelade ut västertorp rätt bra. ledde efter första halvlek med 3-0, början av andra halvlek var väll lite sisådär, västertorp gjorde snabbt två mål. Sen gjorde vi och sedan dom igen så dom fick aldrig leda (a)  Matchen slutade iallafall 6-3 till oss. Första målet gjordes av sanna på straff och de andra målen gjorde jag 3 ass på, till Jaquline och så gjorde jag två mål själv :)
De va verkligen en jätte rolig match. Direkt efter drog jag hem och duscha och sedan gick jag till jossi för att vi skulle laga mat och käka tillsammans pga att ingen av någon i våran familj var hemma (a) Senare på kvällen kom Tom och Emil förbi och då spelade vi spel och kollade på film (disney bilar). Den va bra faktiskt ;)

Idag gick jag upp tidigt för att jag skulle åka till scaniarinken i södertälje med innebandylaget, där vi skulle spela Ishockeymatch mot Nykvarns innebandylag. Jag stod i mål och jag höll nollan haha.(bilder kommer förhoppningsvis) Vi vann med 1-0!  De va galet roligt iallafall! :D Efter matchen drog vi och käka och sedan åkte vi till nykvarn för att möta nykvarn i innebandymatch också. Den matchen blev målrik och jag gjorde 2 ass. vi vann även den matchen! Slutade 8-7. As niiice. Nu har jag ont i varenda muskel som man har i kroppen!

Imorgon är de skola och ny vecka! Hare bra pussssss


take me on the floor



Sitter nu och lyssnar på denhär låten! taggar lite inför matchen, ska gå och möta albana och hennes kompis i tumba om en stund :)
Puss

ta undulaten

igår började skolan, efter de hade jag träning, sen var de skola igen och idag har jag möblerat om i mitt rum för att jag inte hade något roligare för mig. plus att jag har haft massa ont i magen också för att jag käka mjölk, hatar dedär! men men. på måndag börjar allvaret i skolan, tråkigt fast ändå roligt.  imorgon har jag fotbollsmatch mot västertorp. hoppas på en bra match.


Tryck här!

skolan börjar imorgon

imorgon börjar skolan ;o vi ska vara vid mälarbadet och göra olika aktiviteter där. längtar till att träffa alla och börja trean, men inte till resten (a) jag vill ha längre lov. men de blir nog skönt att komma igång med rutinerna igen.

whats the name


"Man blir inte mer klok av en tjockare bok"


me myself and I



118100; Vem är Jessika Hellsén?
svar: Jessika är en söt tjej som är född 1991-01-23 och bor i tumba. Vi tror att hon gillar att umgås med sina vänner och prata i mobiltelefonen men hon är rädd för asfalt och motvind. Ha det bra!

save the ...

sitter just nu hemma hos rebecca med elin och rebecca. vi tittar på frech prince in bel air medans elin färgar håret på rebecca:) tidigare såg jag och rebecca på The hangover, skit rolig :D sen cyklade vi och handla lite vid affären och sen cykla vi till tumba c för att möta elin men vi missa henne, så när vi var i tumba så var elin utanför rebecca. haha så fel de kan gå (a) så då fick vi vända hem igen :) lång historia, men riktigt kul att cykla fakitkst :D
'
Gammal bild

losing a fight

kom hem för ett tag sen från match i uppsala, vi förlorade. men då hade vi 4 matcher i kroppen från igår så vi orkade inte riktigt. men men livet går vidare och matchen är redan glömd :)
nu ska jag sova (a) godnatt

elvis, the one and only <3

idag för många år sedan dog en legend, ikon, en kung av rock!
Elvis Presley
född 8 januari 1935, död 16 augusti 1977


born to be wild

Hej gott folk :)
Nu är en heldags cup slut, 4 matcher totalt blev det! (samma för alla)
men de va inge kvart eller semi osv, de var bara ettan i ena gruppen möter ettan i andra gruppen och de är de som är finalen. osv tvåan möter tvåan ..... Vi kom två i gruppen för att vi förlorade mot elitserielaget huddinge med 1-0, men vi vann sedan när vi mötte tvåan i andra gruppen och de gjorde att vi kom 3a i hela cupen.
I finalen spelade elitserielagen huddinge och balrog mot varandra.
Man träffade en massa människor i alla olika lagen som man kände, från bajen mest. men sen var hela vendelsölaget där också. faktiskt jätte kul att träffa alla och sett hur de gått för dem ;)

imorgon ska vi åka till uppsala för att spela en träningsmatch emot Sten sture.. så de är full fart hela tiden! ladda om.. haha

ska se film eller någonting annat mysigt nu. Natti <3

all i want

idag ska jag sova tidigt för att jag har go & gla cup i nykvarn imorgon kl 8.15 är första matchen, vi har samling 07.00 vilket betyder att vi måste åka hemifrån ungefär 06.20 vilket betyder att jag måste vakna kl 05.30. crazy, men de ska bli kul om jag itne har ont i halsen. men jag klarar mig nog ;o :p
önska oss lycka till <3

its the last time

"Många kloka ord sägs på skämt, men det är inget mot de dumheter som sägs på fullt allvar."

fotboll <3

jag älskar att spela fotboll, vill inte sluta här.
Mitt lag, Nackdala ais, har inte sådär jätte många spelare. Så när man går på en träning så är de ungefär i snitt 5 st, när vi är 7st så är vi många. men trots de så tycker jag att de är hur kul som helst och jag älskar verkligen de här laget och den här sporten, man har inte några krav på sig och man gör bara det man älskar. alla är där för att ha kul!
Nu kommer jag att missa alla fotbollsmatcher som är kvar pga att de krockar med innebandyn och den går tyvärr före just nu! sånt är livet..
men jag hoppas iallafall att vi håller kvar vårt lag nu, att dom klarar sig matcherna som är kvar. för annars vet jag inte vad jag gör. jag vägrar att sluta!! men jag vill inte satsa.. där är nackdala perfekt, skulle aldrig kunna hitta ett bättre lag faktiskt!

the last words

Nu sitter jag här inne i mitt rum och lyssnar på musik, just nu spelas kevin borg - the last words faktiskt riktigt bra! :) Så väntar jag på Malin också, hon ska komma hit. Sen ikväll ska vi ut, jag, malin, elin, siri m.fl.


innebandysnack

Tja alla goda vänner som tar sig tid till att läsa min urtråkiga blogg. nu tänkte jag bara skriva lite om innebandy pga att alla snackar om den här jäkla sidan innebandysnack.se. innebandyfolket vet nog vad de är  men för de som inte vet så är det en sida där allt skitsnack sprids inom innebandyvärlden. människor som tror att dom vet skriver fel fakta osv osv.. ni fattar, en spridare är vad de är! haha.. nej men de jag ville få ut med dehär var att, de egentligen inte är någon som vet varför jag och malin böt från bajen till vendelsö och från vendelsö till telge. Första anledningen till att vi lämna bajen mitt i säsongen var att Hasse (damlagstränaren) blev kickad och istället satte de in juniortränaren Josef på den platsen så att han skulle ta hand om alla. men ingen i damlaget gillade såklart detta och de blev massa tjafs och skit hit och dit. Min syster sa att hon vägrade att stanna kvar. I den vevan som vi bestämde oss för att sluta (för resten av säsongen) så hörde vendelsö av sig till oss och sa att vi var jätte välkomna till dem för att avsluta säsongen där (tråkigt om vi fick lägga av). + att telge också ringde men dom var intresserade av oss till säsongen efter. så de va ju perfekt att få fortsätta med vendelsö och sedan ha ett närmare alternativ till säsongen efter. så vi gick med på de, inte bajen däremot.. efter mycket om och men så fick vi iallafall gå till vendelsö och fortsätta spelet där. När säsongen var slut så visste vendelsö tränarna att vi skulle gå till telge och de tyckte att de var tråkigt men önskade oss lycka till. De står på innebandysnack att vi slutade för att vi skulle få anders hastig som tränare och han var de inte ens snack om när vi slutade så aaa.

Nu lirar vi iallafall i Telge och vi trivs jätte bra! 
De va allt jag ville säga tror jag, man ska aldrig tro att man vet när man inte vet! :) PUSSSSSSS


sista morgonen

idag träffade jag johanna en stund inne i södertälje :)
ikväll har jag träning...

changes

jag är trött och har ingenting att göra :/ orkar inte bara sitta hemma men de är väll så de kommer bli ändå..
uttrååååååååkad!


fy

jag orkar inte med bloggen!!!!!!!!!!! har lust att kasta allt i sopporna!

the end

fortsatt träningsläger idag, började med träning. sen käka vi lunch och bara softa fram till typ kl 16 då hade vi samling inför träningsmatch mot linköping. De va lite sådär hejochhå i början för mig kändes lite skumt (de va ju första matchen i telge, + första matchen för den här säsongen) haha. men vi vann ändå 4-2 slutade den. jätte kul faktiskt att komma igång nu :) nästa helg är de go & gla cupen i nykvarn. ska bli kul..

nu ska jag sova, trött som ett litet barn :) Godnatt

träningsläger

idag var jag och hade träningsläger. började med träning, sen lunch och sedan träning igen. efter de så duscha vi och åkte till kiholm där i badade, solade, käkade, lekte.. och hade de jätte trevligt :)

imorgon fortsätter lägret, då har vi lugn träning, sen lunch, efter de lite minigolf och sen slutar vi dagen med en träningsmatch (debutmatch) mot linköpning.. ska bli riktigt skoj :)

No ceiling

jag ska göra om min blogg när jag orkar.. återigen vill jag ha förslag?


he´s a hottie

igår var jag rebecca emil och putte ute i skogen vid aspen och grilla. ;)
idag har jag slappat, suttit ute har jag gjort men de var så jävla varmt så de blev väll inte sådär superduper länge. sen hade jag träning, fys och innebandy. de va jätte jobbigt idag, allt! inte okej..
nu har jag precis kollat på film med mamma och pappa house of voises, den va inte sådär jätte bra... fatta typ inget (a) sen har jag börjat hosta, vill inte!! men jag fick hostmedicin som smaka bajs BLÄ!
imorgon ska jag elin och rebecca gå på bio inne i stan :) de ser jag fram emot.

nu tänkte jag sätta på en film till.
Godnatt :)



kärlek till låten

Jag älskar den här låten!


Remember when

idag var jag inne i stan med min syster :) de va jätte kul, vi hittade kläder som båda ville ha.. vi köpte tre gemensamma tröjor och så köpte jag ett par jeans.
vi åka till ett café vid karlaplan för att träffa fabbe och fika med henne också :)

sen käka vi Lunch/Middag i kungshallarna och efter de drog vi hem lagom tid för att byta om och dra vidare på träning i södertälje.
När vi kom hem så kom rebecca över och var med oss, really sweet! haha nej men de va roligt de:D

Imorgon bitti ska jag dra och köra på körskolan.. sen är jag ledig resten av dagen men vi ska förhoppningsvis ut i skogen till vattnet och kanske grilla olite så. jag och rebecca, tänkte fråga fler.. dom vi frågat har inte svarat än :O haha hoppas att de blir av! skulle vara mysigt med lite omväxling i livet haha. då menar jag (en dag utan träning och utan att ligga hemma och slappa) :)

gården

en slapp dag på gården ..


Imorgon blir de stora staden med malin :)


FUCK

ligger här och hela min mage krampar. vet inte vart jag ska ta vägen, de gör så ont att jag svettas. JÄVLA MJÖLK! hatar dehär. vill bara gråta, känns som att de sitter någon liten jävel med en kniv och bara hugger järnet, försöker ta sig ut. ni förstår inte!

kvällspromenad


free your mind

jag har tröttnat på bloggen!  jag tycker att den är ful, jag vet inte hur jag ska göra om den, orkar inte lägga ner tid på att göra om den.. + att när jag frågar om tips så får jag inga så aaa..

kan berätta att jag var ute med Siri och Elin igår, vi hade jätte trevligt :) idag ska jag ligga inne hela dagen och slappa, se film eller nått. de har jag inte gjort på hela veckan. ingen ro. Gick upp tidigt igår för att jag skulle på riskettanutbildningen. sen var jag ute på kvällen, kom hem vid 3 kanske.. innan de så har de vart fullt upp med träning och jobb hela veckan. så nu förtjänar jag en slappdag!