stop loss

i söndags var jag och bada rebecca +hennes familj, min familj och elin på mörkö. (bilder kommer)

igår badade jag rebecca, rebeccas lillebror och hans kompis i sandviken. (bilder därifrån kommer också) efter badet så gick jag hem till elin, sen åkte vi tillsammans till Eric i norsborg och umgicks med lite folk där. de va mysigt, vi sov sedan kvar där. imorse kom jag hem kl 8. då satte jag på en film stop-loss, sjukt bra film!!

En dag på går´n!


sverige



hade hoppats på vinst idag, men killarna gjorde en grym insats i andra halvlek..
synd bara att dem sov i första.

u21 laget är värda mer än en semi, helt klart! men lifes a bitch

de blev en dag på stranden

ännu en dag på stranden

heavens on fire

efter badet på sandviken igår så åkte jag hem till richard, vi spelade lite kort med några av hans kompisar och sen kolla vi på film. sen sov jag även där, kom hem idag runt 13 då vi skulle åka och fixa nya legg till mig och mamma. så om en vecka är dom klara för att hämtas. snart ska jag käka och dra iväg på innebandyträning(fys).

pusss /J

bad

badade i sandviken med elin och rebecca idag :)

sommar sommar sommar

idag vaknade jag tidigt, drog iväg direkt till mölle och badade med Nikolina. 21 grader i vattnet, kallt i början men de blev skönt efter en stund. de allra bästa var att få träffa nikolina, de va länge sen <3

Efter badandet så åkte jag hem och käka, sen var de tränings tajm, fys med innebandylaget :)
nu ska jag sova, för imorgon ska jag Rebecca och Elin åka och bada i sandviken :D

they like to party

idag har jag suttit ute på gården och spelat kort med rebecca i solen :) riktigt skönt att solen tittar fram igen!

så fick vi hem våra betyg idag också, säger bara 7mvg ;)  haha

find yourself in you

igår kom jag hem från gålö (midsommarfiranndet) skönt att vara hemma och få sova i sin egen säng. När vi kom hem så grillade vi och satt ute och käka, efter maten skjutsade malin mig till Richard. Vi kollade på film, de va mysigt :)
idag sov jag rätt länge för en gång skull, när jag vaknat åkte jag med mamma och pappa till maxi. Jag ville köra, de va därför jag följde med (a) när jag kom hem så käkade jag "frukostlunch" sen gick jag över till rebecca och var med henne ett tag innan jag gick hem igen. käkade middag, städade och tvättade.
och nu är jag äntligen här i min säng. ska sätta på en film eller så ska jag se på one tre hill, har inte bestämt mig ännu ;)
sköt om er puss '

midsommarbilder


midsommar


min pappa

du har triss

nu är jag äntligen hemma! :) bilder kommer..

gålö

idag åker jag till gålö, till farmor och farfar. ska fira midsommar där. kommer hem på lördag eller söndag, vet inte riktigt(A) men ja ja, vi hörs när jag kommer hem :) puss

Desperata Hemmafruar

såg nyss dubbelavsnitt av desperata hemmafruar.. sådär får de inte sluta tycker jag, men vill ju veta vem mike gifter sig med. Jag hoppas och tror att de är Susan som är den lyckliga! man försöker ju klura, och Karl, Susan ex man ni vet. han var ju på bröllopet, så antagligen har han blivit bjuden. och Katehrine och Karl kände ju inte varandra och mike kände väll inte heller karl så bra eftersom de bara var susans ex. De måste alltså vara susan... jag hoppas iallafall det :)  Vi får vänta tills nästa säsong börjar sändas innan vi får veta antar jag :P


cool

jag är just nu med rebecca och det har jag vart i stort sätt hela veckan ;) inatt sov hon till och med hos mig, eftersom att jag är ensam hemma och det är lite läskigt att vara ensam på natten :) de va ju schysst eller hur? haha


you´re so vain

skrev aldrig någon förklarning på inlägget innan, men nu har jag hållt på i flera veckor och haft ont i magen hit och dit. tillslut kom vi fram till att vi va laktos, att jag var laktosintolerant. men sen nu när jag inte käkat /druckit mjölk på några veckor och nu får jag trots allt jätte ont i magen så forts jag ätit någonting. jag har inte sagt så mycket efter att jag käkat till familjen och så, dom tycker bara att jag är klen (A) kanske är så, vad vet jag. men igår fick jag så ont att jag inte ens kunde ställa mig upp efter maten så jag satt kvar i köket i kanske 20 minuter och led av smärta. När de sedan gick över så blev jag skit hungrig trots att jag precis käkat feeeeetaste tallriken med mat. och då blev jag dessutom på dåligt humör..

idag när jag skulle käka lunch, så fixade jag lite nudlar. men de åt jag inte upp för att jag fick jätte ont i magen då också. även efter middagen idag fick jag ont. inte lika som igår men ändå ont.

häromnatten kunde jag inte sova pga magen. just nu ligger jag och har ont titt som tätt. vet inte vad jag ska ta mig till. läste massa skit på internett, men jag hoppas verkligen inte att de är nått sånt.

vad tror ni? /J

...

jag tror att jag är sjuk ;o

ord-nörd

Your Result: Ord-nörd!


Nerd_profile
Du läser förmodligen SAOL och SAOB som kvällslektyr innan du somnar. Och antagligen ligger det ordböcker inne på toaletten också. Men duktigt jobbat! Nu ska jag skicka present till dig för att du kan så många svåra ord. Är din adress fortfarande Nördgatan 9 i Nördinge?'
 

HAHAHA gjorde en Quiz på facebook, en ordgrej.. hade inte hört ett enda ord av de som kom upp så jag gissade bara. resultatet visar att jag var rätt bra på dedär :P pinsamt

fuck a duck

vi torksade matchen med 4-2, tror iallafall att de blev 4 tillslut. jag spelade i 5-10 minuter kanske, sen drog jag upp min skada igen FAN!! men jag gjorde iallafall ett mål på den stunden jag spelade.

/jessika

hahahaha

HAHAHAHA matcherna har inte börjat än, men vi vann med 8-0 enligt stockholmsfotbollsförbund :D

Senaste matcher
MatchnrOmgDatumHemmalagBortalagResultat
15066044913/6Nackdala AISNorsborgs FF8-0
15066042912/6Västertorps BKVendelsö FF1-2
15066041911/6Solberga BKHaninge DFF United0-6
1506603687/6Tungelsta IFSolberga BK8-3
1506603786/6Norsborgs FFSätra SK0-1
1506603886/6Konyaspor KIFHaninge DFF United0-13

rally brudar

städa städa varje fredag och så varje jul för de tycker jag är kul.
jag har städat och haft ont i magen hela dagen, dessutom var de bara jag och pappa hemma så vi flossa i oss lite, såg på talang och sedan såg vi rally brudar.
Imorgon är det fotbollsmatch 14.00 hemma mot norsborg! ska bli as kul, jag ska förhoppningsvis inte känns någonting alls i låret som jag har haft ont i. ska bli as kul, hoppas alla i laget är lika taggade som jag är :D

rockstar

började dagen men att städa och tvätta. Sen har jag pluggat massa körteori :)


help me, I like you

nu är jag helt slut! sprang coopertest själv eftersom jag missade förra gången dom sprang, men jag fick näst bäst tid i laget och de är as bra ju :) direkt efter att jag hade sprungit klart åkte jag till wasahallen där fysen skulle fortsätta, uppvärmningen var att springa ungefär 2-3 km, när vi hade gjort de spelade vi lite fotboll. efter fotbollen gick/jogga vi bort till en brant backe som, som tur var upptagen av hockeykillar så vi gick till en liten mindre brant backe som vi sprang/kuta upp och ner för ett antal gånger. ja sen skulle vi fortsätta, gick bort till en "kulle" som är ungefär 600m lång runt. Den sprang vi runt i högt tempo 6 gånger, efter det ville jag bara dö!
Men nu är jag hemma, känns skönt att ändå gjort allting nu :) även om jag inte kommer kunna gå imorgon :P

what a night

ni anar inte hur mycket jag har frusit inatt, de har vart svinkallt ;o men sånt är livet. idag igen har jag ingenting att göra (a) så för tillfället kollar jag på film, mamma mia. kl 17 ska jag åka till södertälje ip och springa coopertest och direkt efter ska jag till wasahallen och fortsätta med fys.

nu vill jag ha sommar, på riktigt!!








bear <3


try to turn back

funderar på att göra om designen, men som vanligt vet jag inte hur jag vill ha det. men jag kommer säkert på nått, känns som att jag haft den här designen rätt länge nu och de är inte vanligt. men för en gång skull har jag faktiskt gillat de jag har, kontigt va :p haha men designen ska göras om. ge mig förslag, om ni har några? :)

sköt om er

infinity

snart är det dags för träning(innebandy, fys). men idag har jag inte gjort så mycket städade köket, sen har jag mest kollat på tv bara ;o tråkigt att inte ha nått att göra på dagarna tycker jag. men nu har rebecca sommarlov också så får väll hitta på nå skoj men henne på dagarna nu, förutom spel (a) haha

imorgon har jag fotbollsträning, de va länge sen så de blir kul! :D hoppas att jag kan springa nu, så att jag kan spela match på lördag! sista matchen innan sommaruppehållet, mot norsborg hemma.

The notebook

sitter här med rebecca. hon spelar sims och jag kollar på the notebook, har för tillfället en liten paus i filmen. men den är riktigt bra ;o illa att jag inte har sett den tidigare!


vanilla ice ice baby

Min dag;
* Röstat till eu parlamentsvalet
* Vart med rebecca





high above

igår hade malin sin fest, men jag var bara där när släkten var och firade henne. när alla hennes kompisar kom så gick jag och var med rebecca för de va liksom ingenting för mig. men jag tror att alla andra hade de bra :)
jag och rebecca såg på sverige - danmark, de va ju inte sådär jätte bra. men men.. sköt om er!

just dance

imorse gick jag upp tidigt pga att vi hade träning, kickboxning. två av mina naglar gick av :O så jag klippte ner allihoppa, nu är dom jätte korta! inte okej.. men men.
nu håller alla på att fixa och dona till malin fest, kalas, bjudning. vad man än ska kalla det, jag fick stå för musiken så de håller jag på med för tillfället. bilder och så vidare kommer väll kanske imorgon då :) ska kila hörs! puss


kung av sand


jag vill känna din kropp emot min

hej hopp allihoppa!
igår var jag ledig från skolan (sommarlov) haha. jag var med rebecca mest hela dagen, sen pluggade jag hela kvällen. har inte pluggat på ett helt år men nu när de är sommarlov då jävlar (A) haha. imorse hade jag prov som jag missat på, vi har sånna här bra resursdagar som man kan gå på och fixa det man missat. så de va de jag gjorde började kl 9 och slutade ungefär 9.15 :p as skönt, så nu resten av dagen har jag bara suttit inne och spelat på datorn :)

ska käka pizza till middag idag med rebecca och hennes familj, våra mammor har besämt det ;)
 


annars händer ingenting förns imorgon då vi ska fira malin 20 och jimmy 8! sen ska malin ha en kalasfest på kvällen :D

go on and fuck yourself


Robbie Amell

ligger just nu och ser på film, picture this heter den. Robbie Amell är med i den och han är riktigt snygg i den dessutom! ;)

ge mig

jag behöver ett sommarjobb!!!!!!

skolavslutningsdag

skolavslutning idag då, sov morgon till kl 14. eller alltså avslutningen börjar kl två, äh ni fattar :) så jag har plockat undan i mitt rum lite nu på morgonen. Efter avslutningen så ska vi ha klassens kväll, ni hör väll på namnet vad de är för nått. men vi ska iallafall ut och äta på någon resturang med klassen ikväll.
nu ska jag gå. puss :)

godnatt

idag har jag vart i skolan, men vi har inte haft några  riktiga lektioner har i stortsätt bara städat skåpen.
Sen var jag ju hos en naprapat idag för att kolla mitt lår, jag hade en bristning eller ja de hade vart nu var de bara r- bildning eftersom jag inte tränat någonting (har inte vågat) men nu får jag börja träna igen, jag får inte ta värsta löptävlingen eller rusha osv men jag får göra allt annat. så de är jätte skönt faktikst :)


Imorgon har jag skolavslutning!!! äntligen..

Jamå hon leva

Malin 20år idag!
Grattis syrran <3 hoppas du får en bra dag

ride on time

sitter just nu hos rebecca, vi sitter på balkongen. De lyser tyvärr ingen sol in hit så de blir lite kallt i skuggan efter en stund (a) musiken spelas genom datorn, just nu Lady gaga - lovegame (y) Rebecca sitter och gör hemprov, naturkunskap, trist! och ja jag skriver här, och kollar runt på olika sidor (a) kan berätta om mig dag.
började med att vi började tidigare pga att en kille med hjärnskada skulle komma och berätta om sina handikapp. de va faktiskt rätt intressant. efter den lektionen var de dags för lunch och sedan hade vi en kort tipspromenad innan vi slutade flera timmar tidigare än vanligt :) när jag kom hem åkte jag till skärholmen med pappa för att handla present till malin som fyller 20 imorgon. skönt att ha det gjort. sen har jag suttit ute och snackat med alla grannar och nu vet ni vad jag gör. annan låt nu bara, nu är det alex c- the sweetest ass in the world ;)


Bild på mig och rebecca för ett antal år sedan!