we are all the winners

VI VANN! i helgen har vi spelat sm hela helgen som ni vet och vi har krossat allt motstånd. Vi vann finalen mot täby is idag med 9-5, vilket betyder att vi ska åka till landskorna och spela slutspelet i sm. Där spelar BARA de 4 bästa lagen i sverige. ett lag från öst, väst, nord och syd. ni förstår. as kul. :D
Fast landskrona spelen är inte förrän i mars :) men fan va bra
Bra spelat idag tjejer, riktigt kul var det!

bild, sandra lindholm(röd) stänker upp bollen i mål!

friends will be friends

vi vann matchen mot högdalen också så de betyder att vi har semifinal imorgon mot huddinge, så då träffar jag nikolina helt säkert eftersom de är henne jag möter hehe.
Annars idag så har jag och rebecca vart ute och tagit lite kort i snön :)
rebecca <3

Jag

hold the line

idag blir det match mot högdalen. så nu är det bara att tagga om.
vi ska kriga in i det sista så att vi får spela semi och final imorgon :)

kommer förhoppningsvis att stöta på nikolina idag, hon ska också spela match :)

tagga tagga tagga :D

lovegame

vinst mot bajen med 8-0, kross! fan va skönt.
1 mål + 1 ass av mig


jump

ikväll har vi innebandysm, Dj19. Vi möter hammarby. kan bli kul. tagga tjejer.
Vi spela i wasahallen i södertälje kl 19.45 :)


just because

Nackdalas damlag - lagfoto :)


finns de inga fler tjejer som vill börja? :O


my hopes are gone

jag älskar min nya header :D vad tycker ni?


cocaine

idag har jag haft en lugn dag, skönt!
jag är bara så jävla.... jag vet inte vad jag ska säga men. aa haha.
innebandyträningen gick bra, imorgon och hela helgen har jag innebandysm i wasahallen. jag är jätte taggad! ;) så heja på oss hela helgen nu. haha
nu ska jag slipa brädan som jag och elin brukade säga när vi var små :) tider det!

gammal bild på elin och mig :)<3


call on me

Rebecca <3

this is where i stand

Gammal bild, men ge mig sommar!

security scan

lång dag var de för mig idag. just nu är jag jätte trött och jätte hungrig och jag vill trolla fram 10 fotbollsspelare här och nu! Lifes a bitch. kom igen och trolla fram er själva och förgylla min dag. jag gör vad som helst ;) haha



show me what you got

Jag vill att de ska finnas jätte många tjejer där ute som är jätte sugna på att börja spela fotboll i nackdalas damlag. Om du är någon som är sugen så kan du väll bara slänga in en kommentar och säga de? de skulle vara underbart. Vi söker efter spelare. Kom igen nu, var inte blyg!!!!


go on and on

viktigt meddelande
Gå in på http://livetutanforluckan.blogg.se och var med i våran tävling med hemliga priser, allt du behöver göra är att svara på de två frågor som finns där. jätte lätt. Fler regler han du läsa här!


apart from you

vinst mot vendelsö med 12-2 :)


show must go on

match mot vendelsö idag. Tagga!


samma himmel

idag hade vi sovmorgon, jätte skönt men jag var ändå trött när jag vakna (a) sånt är livet. igår var jag ju på fotbollsturnering i salem. de gick väll inte sådär jätte bra vill jag säga. vi förlorade två matcher, spelade en oavgjord och vann en. så de sög ju lite. så hände de massa annat, men de orkar jag inte ta upp. se ya later! 

Malin <3


close my eyes

Min blogg är jätte tråkig!!! måste göra om den. MEn jag orkar inte.. har inget sug. haha
bjuder på en bild på Joel Kinnaman sålänge <3
mumsi


take me to hell

en video från igår :D


wrap yourself around me

de är ingen vanlig dag för de är min födelsedag! hahaha
jaa vad ska man säga, vaknade av sång från min mor. fick två tavlor med elvis på och en tunika, kan de bli bättre! Igår fick jag smink av lena, rikard, pontus och rebecca :) helt underbart.
Idag har jag match mot hagunda och på söndag har jag fotbollsturnering. längtar.


kahtjing

btw, jag fixar designen senare! :)

in door walking

hemma från romme nu igen. jag är jätte trött men jag har haft en sjukt rolig dag, jag hade aldrig kunnat tro att de var så kul att åka skidor. Jag som aldrig har åkt skidor åkt högst upp i backen tillsammans med chriszy och körde mitt absolut första åk i den röda backen ;o Chriszy fick lära mig att åka och jag måste säga att hon var en riktigt bra lärare. ramlade bara 5 gånger på vägen ner i det första åket. Jag testade inte ens barnbacken. Dem flesta var rätt impade av mig hoppas jag! haha jag var impad över mig själv haha.  Bilder kommer imorgon, nu ska jag sova. Imorgon har jag innebandymatch mot hagunda (a)

Men en bild bjuder jag på, de är jag och chriszy påväg upp i liften inför andra åket! :D


can you stand up

jaha mitt hjärta dunkar i hundraåttio och jag är as nervös. Imorgon bär det av till romme för skidåkning i backarna. Jag har aldrig åkt skidor i hela mitt liv så de blir en upplevelse haha. Igår så satt jag och prata med mamma, pappa och malin om skidorna så börja dom snacka om massa saker, dem nämnde pjäxor eller vad de heter och när jag inte ens vet vad de är så kan man väll förstå att de verkligen kommer gå bra för mig imorgon. vi ska filma och ta massvis med kort! några bilder kommer väll upp på lördag eller imorgon kväll om jag orkar då.
Ska upp tiidigt, men jag får långa systers bil så jag ska hämta David och Chriszy kl 05.00 :| ja så jag ska väll bara ta och sova nu så att jag orkar gå upp imorgon! herregud...... om jag kan sova vill säga. haha


baby your all that I want

jag har gjort om bloggen igen, men nu vill jag göra om den igen! ge mig förslag?


tik tok

sitter på lektion nu, men jag är klar med arbetet så jag kollar runt lite här bara, skriver ett inlägg och så. haha. ska till brandstationen efter lunch och fika lite :)
igår hann jag inte skriva något inlägg för att jag var trött hungrig och hade träning! hiiiihhi :P
bild på peter johansson, min loverboy


sunshine darling


anthem

ännu en skoldag avklarad. Jag vill bara sluta nu, orkar inte med allt dehär längre. de är as segt!
aja. ska göra lite småsaker nu. vi hörs!

malin jag och elin på bild


everytime our eyes meet

jag är jätte trött! jag var ute igår, kom hem 01.30 ungefär. så imorse gick jag upp kl 08.00 för att gå på fotbollsträning. efter fotbollsträningen gick jag hem och käka frukost och duscha. sedan åkte jag till björkhaga och träna mitt lill-lag (3-5åringarna). idag var de jätte jobbigt där uppe, massa nya och massa som inte vart där på länge. vi har haft i snitt kanske 8 st varje gång. idag var dom ungefär 15 st kanske. Galna, Blyga, glada, ledsna.. men nu är de över. nu ska jag sätta på några avsnitt av weeds och vila lite.

Tack för igår Malin, Rebecca, Elin och Chriszy. Jätte kul att ni kunde komma <3
fler bilder kommer upp på facebook senare!

Piggelindrink

Rebecca, Jag och Elin

Chriszy och Rebecca vid matbordet

Elin och Malin vid matbordet

Vi sjöng lite singstar ett tag

cider ur vinglas

Rebecca och Malin när vi var påväg in till stan

rah-rah-ah-ah-ah

ikväll kommer massa snygga brudar hem till mig och käkar och gör massa annat kul innan vi drar in till stockholm och festar järnet :) vi ska fira min födelsedag som är om exakt en vecka, eftersom jag är fullbokad med massa andra aktiviteter nästa vecka så passade denna dag bäst :) haha
fan va kul vi ska ha tjejer :D

här är de redan fest, jag är ensam hemma och spelar musik på högsta volym i vardagsrummet, just nu BAD ROMANCE med Lady gaga på radio 105.1 :D lovely!
puss på er!

bild på mig för lääänge sen (blond) haha

lätta tyngden från ditt hjärta

Vinst mot västerås, serieledarna. 1-6 vann vi med och vi var grymma!

Jag satt bänk nästan hela matchen, texten är kopierad från vår hemsida, skriven av per;
"Jessika Hellsen som suttit på bänken och kraxat som en hes kråka får chansen att hoppa in i slutet av perioden och hon hinner knappt in innan hon har placerat bollen i det vänstra krysset fram till 0-6 och det var definitivt spiken i Västeråskistan."

de va riktigt skönt :D

bild på Pernilla, Sandra och Malin

no surprise


i dont wanna be your tiger

ikväll åker jag till västerås och spelar match! seriefinal i stort sätt.. nu hakar vi på sluttåget tjejer.
pernilla på bild, jag i bakgrunden


let it be

jaha just nu ligger jag hemma i sängen redo för att dra till skolan men jag börjar inte fören kl 12 så de är ingen brådska. väntar på att malin ska komma hem. sedan ska jag åka typ..
har skola till kl 16.20 och sedan har jag innebandyträning 17.20 så de blir tajt om vi inte får gå tidigare (a) igår fick vi nya schemat men de börjar  inte gälla förns nästa vecka. men de suger!!!


pick a number

JAG VILL HA SOMMAR NU!

bilder på Malin och Gold som får mig att längta ännu mer!:)


million dollar bill

hej hallå där, är hemma från skolan. sitter med malin i hennes rum och umgås, dricker lite cola ochså:) vi har precis möblerat om i hennes rum och städat lite. så jag tycker att vi är värda cola! haha
skolan blev kort idag, hade naturkunskap imorse sedan skulle vi ha svenska, men vi fick bara en uppgift och så fick vi åka hem. Vår brand var inställd - skönt :)

vi hörs senare eller imorgon people! :D

gammal bild på mig och malin :) 

halo

idag började skolan, gick till innebandyn imorse kl 10 som blev inställd pga att de var alldeles för några 3or där och de är ju inte så kul att spela två st bara (a) jag är fortfarande lite krasslig så jag skulle inte träna och jag ska inte träna idag heller med mitt lag. tråkigt när vi har viktig match på fredag. men jag får ta och vara helt frisk och träna på torsdag istället. ja men iallafall, efter innebandyn i skolan så hade vi hål till 12.30 så de var rätt meningslöst att jag gick. hade kunnat sova istället. haha. sedan hade vi klassråd, vi snackade massa och slutade tidigare.
Blev jätte irriterad på en i min klass som har sagt att hon kan fixa flak till oss jätte länge och idag så sa hon att hon inte ska fixa. alltså!!! vad är problemet om man inte fixar så säger man de, vafan gå och dra ut på skiten. nu finns de säkert inga falk kvar ens.. blir förbannad, studenten handlar typ om att stå på ett flak och fira.. aja

bilden är lånad, på ett studentflak

old shep

imorgon börjar skolan, suck. jag är jätte otaggad, men de ska väll bli kul att träffa några st åtminstonde :P haha. jag vill ta studenten NU..
idag har jag iallafall vart med rebecca vi träffa en kille i tumba centrum från Tele2 som hette victor som var jääätte snygg, rebecca fixade abonomang av honom :p haha. vi käkade lite, sedan gick vi hem. vi möblerade om i mitt rum endast för att de blåser in kall luft från mitt fönster så de var jobbigt att ha sängen där jag hade den innan men nu är den tillbaka på sitt gamla ställe igen. jag har bara två sätt att göra om på i mitt rum de suger! när vi var klara här så gick vi til rebecca och möblera om där och de blev as bra :D jag är jätte nöjd med det hahaha :)

nu ska jag se på weeds.pusspåer
jag vill ha sommar!

feel the rythm

nu ligger jag i sängen och ser på johan falk som går på tvn. jag var uppe med tuppen imorse vid 7.30, åkte iväg och kollade på min fotbollsträning var inte med eftersom jag inte är helt frisk ännu, så de gjorde mig bara jätte sugen på att spela! efter de åkte jag upp till björkhaga och tränade mina småknattar 3-5åringarna och idag var nog den bästa träningen hittills, de var helt kanon. :) efter de har jag inte gjort någonting alls.

på tisdag börjar skolan igen. kan bli skönt att komma igång, fast ändå inte. men ju snabbare vi börjar desto snabbare närmar vi oss studenten! :D
 
bild från pepperkaksbaket förra året :)
jag, chriszy, maria, ida och carro


Life goes by

<3<3<3


picture

jaha, lördag idag och jag mår mycket bättre idag! fortfarande såhar jag inte fått tillbaka hela min röst fast nu är de bara jätte lite hest. jag är fortfarande snorig och jag känner mig lite hängig, jag skulle aldrig orka göra något speciellt. de som var igår räckte för mig, mamma hade party. fast de va inte så mycket party de va mest, vi träffas och umgås. jag lekte mest med lego inne i mitt rum med mina kusiner så då satt jag ju bara och byggde ett hus (a) jag och jennifer sminkade oss lite sen, skulle bli clowner men de blev mer troll aktikt. så sminkade vi även Gold, malins pojkvän :P jennifer hade nog kul iallafall. haha
bilder från igår, fler på facebook ;)

födelsedagsbarnet- mamma <3

Jimmy, Jag, Jennifer och Malin

Jag och Malin fick flätor i håret av Jennifer som precis hade lärt sig göra flätor

Malin körde järnet! NOT (hon städa)

Gold med smink och hatt + öl såklart

Jennifer och Jag

Lena, Annelie och Mamma

I got it


anyting you need

jag var i skärholmen idag med jossi. skulle bli en snabbis och jag skulle egentligen inte köpa något men jag köpte ett par skor som jag har velat köpa i fleeeera månader. nu är dom mina! haha. så köpte jag även ett linne och en svart tröj/jacka från gina. köpte även lite bra grejer för naglarna så att dom ska bli starka och bra!
Nu kommer snart gäster hit till mamma.
Jag har precis tagit ipren och hostmedicin så att jag ska orka med livet (a) vi hörs senare. puss

happy birthday

Grattis mamma på födelsedagen <3

im in love with a farytale

Elvis Aaron Presley skulle idag ha fyllt 75år! <3
rip


so tired of tears

Jag hatar att vara sjuk!!!!!!

gammal bild

dreams are coming true

"just wanna be loved by somebody,
dont want to be seen as just anybody
and i cant wait to long, doesn't matter how far I was gonna find the one.
oh, i wont give up even though your gone"

bild på mig från 2005!


cruel intentions


tingeling tingeling

inatt har jag inte sovit en blund alls! jag har haft så jävla ont i halsen så jag bara vill dö. så fort jag sväljer lite bara så känns de som jag svälter rakblad som de är eld på. de går knappt att förklara men jag tror nog att jag aldrig har haft en sådan smärta i halsen förr.
Så imorse när jag "vakna", när jag gick upp så hade jag fortfarande jätte ont i halsen plus att jag hade jätte ont i ögonen, kunde inte röra dom åt något håll, tårarna föll såfort jag rörde på huvudet i stort sätt. men jag tog en ipren och då gjorde ögonen inte lika ont. nu gör dom bara jätte lite ont. jag hostar och nyser en hel del, och de är inte bra för halsen vill jag lova, de gör ont så in i helvette. :O
Tack vare dethär så kan jag inte träna idag.

nu ska jag se film och vila mer än vad jag redan gör! haha puss


no one

jag är sjuk och jag har ingen röst! trots de så följde jag med min syster till stockholm. hon skulle kolla vart hennes skola ligger så att hon inte går fel första dagen. efter de träffade vi Malin och Pernilla och tog en fika, dom måste tyckt att jag var jätte tråkig, men jag var inte så pigg så isåfall får vi ta en ny fika någongång. haha.. Sen åkte vi hem.
min hals dödar mig!!!
nu ska jag typ sova. ska se sista avsnittet av weeds säsong 1 först sen kanske de blir någon film. måste jag fixa säsong 2 av rebecca för de blev någonting fel när jag skulle ta de förra gången :o sleep tight friends..
bild på mig och malin



for the top

hemma nu, vi vann matchen mot råsunda :D 6-2 tror jag att de slutade tillslut (a) jag blev matchens lirare, blev lite chockad där faktiskt haha. men de är kul. jag fick En marabou mjölkchockad med daim, en påse med bilar, en deodorant, ett par strumpor med blommor på och Tea, och allt låg i ett rosa paket :) schysst!
Nu ska jag se på Weeds :D
sköt om er folket
bild på adam lambert


my heart is taking over

imorse när jag vakna mådde jag inte så bra alls. gick upp och tog en ipren sen gick jag och la mig igen, la mig och kolla film. nu har jag börjat kolla på Weeds, har sett tre avsnitt av första säsongen :)
Ikväll har jag match, mot råsunda.
vi hörs senare orkar inte skriva

sweet face

Här sitter jag i mitt rum. Jag har precis fixat massa nya filmer och serier som jag ska se. första serien jag ska se är Weeds. Rebecca har rekomenderat! :D senare idag ska jag träffa chriszy en stund :)
jag vaknade förresten med hosta, halsont och heshet. de hesa har gått över nu när man snackat massa. hostan är inte lika mycket nu som imorse men fortfarande finns de där och halsonten är kvar! :/
Imorgon har vi match mot råsunda borta i solnahallen.


gammal bild på mina söta kusiner <3 nu är dem 6 och 8 år gamla! (7 & 9 fyller de 2010)


remastered

bilder från idag.
Jossi i kista

Rebecca och Elin as taggade på spel hemma hos jossi!


jag har ju en brödrost

Hemma från jossi nu! fick massa jääääätte gamla bilder på mig och jossi. lägger upp bara några (a)




Lite fjortis och så men de var man på den där gamla goda tiden! HAHAHA

hero in love

nu är jah hemma ifrån kista galleria. hittade lite smått som jag köpte. hittade skor och perfymer som jag ville ha men jag köpte de inte :O om jag ångrar mig nu, ja! senare ska jag rebecca och elin gå ner till jossi och spela lite spel och så :)
nu ska jag äta lite, vi hörs <3
gammal charmig bild på mig


what did she say

Imorgon ska jag och Jossi åka till kista galleria och shoppa lite. hoppas att jag hittar någonting den här gången. jag brukar aldrig hitta någonting när jag letar efter något (a) ni fattar nog :) Efter de ska jag hem käka osv. sen ska jag rebecca och elin tydligen ut igen, med Emil och Patrik. förhoppningsvis fler :) jag ska inte dricka någonting ska bara ut och dansa! jag är inte ens säker på om jag vill åka alls ;o Fast jag tycker att de är elakt av andra att typ hoppa av när man bestämmer att göra någonting sådant. så de slutar med att jag åker med ändå..  Men de blir ingen megalång kväll för mig ska ni veta! orkar inte med en till lång kväll/natt. inatt kom jag hem kl 5. sen var jag ovanligt pigg idag men de är en annan femma :D haha
oj vad jag skriver, jag som bara tänkte skriva in lite kort om de som händer imorgon. haha aja så kan de gå!
nu är de dags att sova! de är ju trots allt en dag imorgon också :) Godnatt
gammal bild på Elin, Mig och Rebecca


whats the name of the game

2010
- Fylla 19 år
- Möte med Au Pair
- Stundenten
- Åka till usa som Au pair, 1år.

Nu är det nytt år! God fortsättning allihopp :) hoppas ni hade kul igår, de hade jag! Jag var nere hos familjen leberger på nyårs middag, efter maten åkte jag till Malin i huddinge. Vi gjorde lite olika saker där. Sedan åkte vi till Älvsjö, hem till någon kille. där "festade" vi lite, vi var ute och sköt raketer. De va ovanligt lite raketer iår va? :O Jag hade iallafall jätte kul med Malin, Angelica, Johnny och Niclas. Tack för igår folket :)

Mark Whalberg på bild