skärholmen

Så jävla tråkigt att inte tyskland vann igår /: men men.
inatt sov elin hos mig, de va mysgit vi kollade på en film (Härmed förklarar jag er chuch och Larry) haha den va as rolig :D Och imorse så ställde vi klockan på 9 och då gick vi upp, fixade oss och sedan åkte vi till skärholmen för att handla lite!
Jag hadlade en tröja (se bild) haha och så handlade jag en piercing och en plånbok!



Nu ska jag gå och kolla på någon film, för att jag inte har någonting bättre för mig ;o


RAWR!

heja tyskland

Lite sent men iallafall, jag glömde säga att jag var och klippte mig hos sanne i torsdags, jag blev faktiskt riktigt nöjd! :)
jag har inte klippt mig på ungefär 1år så de kanske var på tiden (!) haha ..
och så glömde jag nämna att jag var i tumba c och handlade två klänningar ( se bilder ) en mysmys och en fin typ (a)


Puss och GLÖM inte att heja på tyskland idag!!!! ;D

Lyckos mig? :)

kortfattad berättelse om gårdagen!
Igår (lördag) var jag och rebecca i tumba centrum och handlade present till elin, lite sent. Men bättre sent än aldrig! :D När vi kom hem så ringde vi Elin och sa att hon skulle komma över pga en överaskning. Hon kom ungefär efter en kvart! så fick hon sitt paket med tre olika grejjer i :) hoppas du blev nöjd? ;) Ja, sen efter de så spelade vi lite kort och efter att jag hade vunnit så käkade jag och elin mat och rebecca gick hem, även ifall vi ville att du skulle åka med oss till Hellan som vi åkte till efter maten! Riktigt kul att träffa dig igen hellan, de va ett tag sen liksom.. efter att vi hade vart hos hellan i ungefär 2,5 timmar så åkte vi hem till Junior i vretarna. Dig var de ju också länge sen man träffa(a)
Så vill jag tacka elin för dagen också, utan dig, inget skratt :D hahahaha pussss <3

Idag är det fotboll och då hoppas jag att alla ger sitt stöd till tyskarna!!!!
HEJA TYSKLAND! FFS


To the End

Nu är det bara två dagar kvar till sommarlov för mig! Wunderbart!
Men nu sitter jag iallafall här, ska snart åka iväg och träna, men jag har så grymt ont i magen och ryggen, har legat och viridigt och vänt på mig + att jag är trött och arg, vi fick våra betyg hemskickade igår, så ett av betygen är jag fruktansvärt arg över! Det är verkligen inte min dag idag!
Jag saknar Rebecca så jag nästan dör, vi har inte träffats på 3 dagar herregud! inte för att de är mycket men ändå!!!!  jag älskar dig tjejen. Massor - To the end!!!!!! Vi ses snart!

så fanns det inget mer att nämna om min hemska dag!

puss och kram vi ses på stan

Here I am

Har inte skrivit på länge. men som vanligt så är de pga jobb och träning.
Men det här är iallafall min sista arbetsvecka sen får även jag sommarlov! fan va skönt de ska bli.. Men jag kommer sakna alla barnen.
idag har jag haft sovmorgon, jag börjar kl 12 så jag måste snart dra iväg ändå. sen stänger jag idag, kl 18.. så jag kommer inte få mycket tid över till annat.

helgen blir lugn för min del, vad jag vet ännu..

Kram skumbanan!

Time awaits

Imorse när jag vaknade ringde jag till tumba vårdcentral och fick en tid att träffa en doktor, när kl var 8.30 så gick jag hemifrån. När jag kom fram så anmälde jag mig i receptionen sen fick jag träffa daktorn, han skar i mitt finger och sedan hällde han på asolsprit. Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö för att de gjorde så ont! Så fick jag lite bandars som jag ska ha på fingret ett par dagar och så ska jag äta antibiotika tre gånger om dagen ungefär /:

Efter besöket på sjukhuset så åkte jag till jobbet och tog hand om barn som bråka, dom slogs, bets, puttades och nyptes. Men de fanns många snälla barn också :) posetivt.. maten var sådär. De blev kebabgryta, de va lite för mycket grönt och nyttigt iblandat för min smak (a) barnen åt inte heller så mycket, så jag var inte ensam ;)
slutade runt 16.00, då åkte jag hem, tog en tablett som pappa hade hämtat från apoteket med ett recept från doktorn. sen la jag mig ner i min säng och kollade på en film, efter de käkade jag middag, de va gott iallafall :)

Och nu sitter jag här, uttråkad och väntar på att fotbollen ska börja! :D

HEJA SVERIGE
 

This boy

I lördags så tillbringa jag min dag till fotboll!
Jag hade fotbollsmatch som vi vann med 2-0, Sverige spelade men torska tyvär. hoppas på bättre spel på onsdag!
Efter matchen gick jag Elin och Rebecca ut, och hem till Emil.. och där var även Putte, Emil, Tom, Viktor, Hanna och Emma.. När killarna hade badat så gick vi till gymnasieplan och "spelade" lite fotboll -.- Det var väldígt blött i gräset och de var mörkt så man såg ingenting, så att de blev inte sådär jätte mycket spel :P

I söndags så gjorde jag ingenting, städade lite. Mamma och Pappa var och köpte en ny Tv! :D
Gick ut med Rebecca en sväng på kvällskvisten, men vi var inte ute så länge eftersom jag skulle upp tidigt idag för att arbeta. :p

Nya Tv.n

Savage Garden

jag vill inte bli sjuk!

Fick gå tidigare ifrån jobbet idag, pga att de inte var så speciellt många barn kvar på vår avdelning!

Ikväll har jag innebandyträning, 6 varje runt löparbanan i Zinkensdamm, sen ska vi ner till tanto och fysa i sandgropen! Hoppas på Vollyboll till att sluta träningen med :) haha

En sak till - Savage Garden är typ as bra!
Affiramation
Truly  MadlyDeedly
Hold me
I knew I love you
och sist men inte minst, min låt här på bloggen So beautiful!

bonusmaterial



Straffarna i mitt i cupens F91 final!
Jag lägger den tredje straffen, (ungefär efter 2 min 15s ;))
för alla som vill se :)

en vecka

nu är första jobbar veckan klar, bara två kvar.. lite tråkigt faktiskt för att de är verkligen skön stämning där på dagis alla är jätte trevliga, och barnen är väldigt söta och roliga och dom jag passar är från 1-3 år gamla. I måndags gick de väll lite segt eftersom jag inte kände barnen liksom. men de rulla på bättre och bättre på tisdagen när jag började lära mig namnen. Igår var det fredag och då lärde jag barnen att leka tjuv och polis, så på rasten sprang vi runt som galningar  och lekte.

Nu ska jag iväg på fotbollsmatch!
önska mig lycka till ;)

Pusspuss

dålig uppdatering

dålig uppdatering pga att jag jobbar och tränar så jag hinner inte med datorn särskilt mycket, jag skriver mer när jag får en lugn stund för mig själv. För nu måste jag iväg och jobba! 
 
Puss och Kram skumbanan

makeup

Hade Fotbollsmatch mot enskede, det blev 1-1 och de är nog sen argaste matchen man har spelat hittills. Domarn var kass och Enskede var fula! aja nog om de blir bara mer arg om jag skriver om det  haha..

efter matchen gick jag hem och duscha sen gick jag och malin över till familjen lärnvåg/lovå/jensen  och käkade middag, det blev tacos och det var super gott :) . Sen gick jag och Rebecca in i Rebeccas rum och sminkade oss, sen frågade vi Pontus och Hampus om vi fick sminka dom, de var dom såklart emot, men tillslut gick dom med på det, för 20kr.. men ändå (a)

reslutatet ser ni på bilden, de är när dom och vi var på väg till kiosken för att köpa glass (a) dom skämdes lite grann, så dom gick och höll sig för ögonon. hahahaha

Efter att vi hade köpt glass så tvättade vi bort sminket och så gick vi hem till emil och spelade lite fotboll med Emil, Putte och Elias (emilslillebror). Så sa dom, Sista målet vinner och vi, jag och rebecca gjorde ungefär tre mål innan dom gjorde mål och självklart vare då, efter 4 mål som någon vann (a) dåliga förlorare bara :)
Sedan gick vi in och kollade på fun with dick and jane, den va lite rolig faktiskt :D när filmen var slut så gick vi hem...
Och när jag kom hem så skicka emil och putte sms om att dom ville att jag och rebecca skulle gå till statoil med dom och köpa godis, men jag orkade inte de så jag frågade inte ens rebecca, sorry om du ville ;o

Tjing och Tjong långstång :D

right now!

Solade och badade imorse med Elin i möllebadet, Kallt men avsvalkande i vattnet!
När vi var på väg hem så satt vi vid busshållsplatsen och väntade i ungefär 20minuter, under den tiden var det jätte många bilder som tuta på oss, och en bil stannade och frågade om vi gillade araber och om vi ville åka med och käka på någon strand, men de tackade vi nej till (a)
Kom hem, duschade, fixade mig, gick ner till pizzan och käka för att Malin har tjejmiddag så vi fick inte vara hemma och äta, nu sitter jag här och skriver, senare ska jag på Bio med Elin och rebecca! :D
Efter ska vi umgås med Emil och Purjo! puss


Sideways

Riktigt kul igår faktiskt!
Klassens dag, vi lirade brännboll, och mitt lag vann. bra där!
Sen kom jag hem, gick ut med rebecca fixade med vattenspridaren, försökte hitta massa shit som skulle passa på slangen och i väggen, och när vi väl hade hittat så gick vi ner i en källare och skulle hämta lite saker, när vi kom tillbaka så hade de vart en bil som kört över våran klupp som vi letat efter i år och dar;o men vi fixade till det men hjälp av min pappa! :D tack
så sprang vi i vattenspridarn, solade osv..
sen gick jag hem, duscha, gick ut igen och käka sen gick jag och rebecca och köpte glass, gick runt lite satte oss lite, stannade nere vid fotbollsplan och kollade på denise, rebeccas syster!
sen åkte jag och elin till en park och träffade elins klasskompisar! Träffade även Helena som jag och elin var as bra vänner med för länge sen, ungefär när vi gick i 5-6 :) Riktigt kul att träffa henne!
         Och när vi åkte buss så var det proppfullt i bussen, och då sa busschaffören   "- Gå längre bak i vagnen! "Och du ska en kille som hette Oliver som vi träffade där, "-bussen heter det" lite diskret till mig. Då vare en gubbe som började snacka med oss om massa grejer att svenskar inte använder språket rätt  och grejjer och så sa han nått om statsministerna typ att han inte kunde engelska och borde skaffa tolk. HAHAHA vi fattade iallafall ingenting, men det var jätte roligt :D
Senare på kvällen så kom Crouch, Jacke och John. Puss på er för att dert var jätte länge sen<3


Puss och Kram Skumbanan!

Work this out

IGÅR

Vi var 4 pers i klassen, jag sprang 4 km i skolan med innebandyn!
första träningen med bajen på länge, fys! sprang yttligare 4 km, och efter det massa fys.
jag sprang barfota vilket gjorde så att jag har ont i fötterna idag!


IDAG

6 pers idag i klassen men bara en lektion, Idrott där förlorarna i kubb fick springa spåret som är 2,5 km ;o
och självklart torsta mitt lag.:/ Jag har sprungit 21 km på mindre än 4 veckor lite jobbigt kanske ;o
hoppar fotbollsträningen ikväll I think.


IMORGON

Klassens dag, hela klassen ska spela brännboll och fotboll vid östertälje, och så får vi lite fika.


Bad Touch

Dagen började med att springa 4000m i skogen med skol innebandylaget på tid. Dom flesta gjorde det i torsdags men då var jag ledig eftersom syster tog studenten ;) så nu har man iallafall det gjort. Efter att jag hade sprungit gick jag in i idrottshallen och lirade Innebandy med Hockeykillarna!
Sedan var det dags för lunch, jätte äcklig btw..
Sen hade ju inte så mycket mer var på klassråd och bestämde lite om torsdagens aktiviteter efter det gick jag och tog närvaro vid naturkunskapen som man inte behövde gå på eftersom vi bara var 4 st ;o skönt..  
Bilden efter det, gjorde klart min hand som jag har gjort en avgjutning av!
Sen var det bara att åka hem, men jag väntade vid stora statyn på elin så att vi kunde gå direkt till tumba gymnasium och lämna papper och snacka om sommarjobbet som börjar på måndag, och då har jag inte ens slutat skolan än ;o jag slutar den 12e vid torekällberget :p men jag får ledigt ifrån skolan den 9, 10 och 11 så att jag kan jobba ;)

Nu ska jag iväg och ha lite fys med innebandylaget. första träningen på länge, ska bli kul att träffa alla :D

Tjingelibibop! <3