to late to apologize

Nu är de sista  dagen i december, vilket betyder att vi får ett nytt år inatt! Jag ska åka till Malin med Rebecca där ska vi vara ett tag och umgås. sen ska vi kanske dra till älvsjö på någon fest. Fast innan ska jag käka hemma hos Familjen Leberger.

Jag vill ha ett nyårslöfte. Men jag vet inte vad jag ska ha ännu. Någon som vet något bra? :)

2009
- Började spela innebandy i Telge
- AIK tog dubbeln
- Fyllde 18
- Började i 3an
- Tatuerade mig två gånger
- Tog Körkort
- Opererade mig
- Sökte som Au pair
- Hittade alla säsongen av Huset fullt och kollade på dem
- Började umgås med Malin Garfvé
- Hade massa underbara vänner som alltid!!!


love me dear

Love me tender,
Love me sweet,
Never let me go.
You have made my life complete,
And I love you so.

Love me tender,
Love me true,
All my dreams fulfilled.
For my darlin I love you,
And I always will.




like yesterday

"Varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på?"


the greatest love of all

igår efter bion så var jag med rebecca. vi ville träffa emil och putte eftersom emil fyllde år igår :) emil och putte var hemma hos emil och spelade fifa med tom viktor och markus så jag och rebecca gick dit så fick vi vara ett eget lag och spela turnering om de andra. vi förlorade rätt hårt! men vi gjorde iallafall ett mål :D och de gjorde inget att vi förlora för vi hade kul :) haha. efter fifat så kollade vi på Hockey, sverige-ryssland. sverige vann! :D jag var hemma runt 02.30.

idag vaknade jag, kollade på saltkråkan. sen var de meningen att jag skulle till barbro och leka med mina kusiner men jag har jätte ont i ryggen. vet inte vad jag har gjort. hade ont iförrgår och igår också men inte lika mycket som idag.
nu ska jag se film och vila mig själv och ryggen lite.

jag vill spela fotboll

falling into love

Jag säger bara avatar! Jätte bra film, se den om ni inte redan har gjort de. :)


higher

igår var jag jätte trött, låg och kolla filmer och så. på kvällen åkte jag och träna och efter träningen åkte jag till Alby och umgicks med kompisar hemma hos Eric :)

Idag ska jag på Bio med mamma, pappa, Lena, Rickard, malin, gold och Rebecca :) vi ska se avatar :D

jätte gammal bild på mig!


take this heart


battlefield

bild från gårdagen :) <3


let me be your - teddy bear

Jag har trååkigt!


slowdance in the rain

har glömt ta kort och så. så jag skriver upp saker jag fick i julklapp istället.
- örhängen
- grodkudde
- sockor
- tunika
- vantar
- skål
- tröj/filt/poncho
- rosa barnhårspännen i en korg med en badbomb.
- bad salt m.m
(har inget badkar)

tack :)

nu ska jag sova. godnatt!

hero

hoppas alla hade en bra dag igår och fick många fina saker :)
idag ska jag åka iväg till siba med mamma och pappa. så ska jag även åka och köpa en tavla på ingen annan än ELVIS! :) ska ta lite kort på alla mina saker jag fick igår när jag hinner (A)
nu ska jag kila. puss


merry christmas


light a candle


välkommen hem igen

Hej allihopp, hoppas allt är bra :) jag sitter just nu och fixar en cd skiva med lite mysig musik på till imorgon på julafton. kan va skönt med lite andra låtar än dom vanliga, stilla natt, tomten jag vill ha en riktig jul, o helga natt.. allt vad som nu spelas. jag ska fixa en grym skiva som passar bra in på julen :) jag tycker inte så mycket om julen. men de är nått man får leva med så länge man bor tillsammans med någon antar jag. när jag bor ensam så ska jag inte ha något julpynt alls!

nu ska jag återgå till skivan. godjul på er alla :)

Vårt pepparkakshus som kom på första plats, med motiveringen: Tydlig koppling mellan program och jul. Konstnärligt, dramatiskt. Risker som ökar kring jul och som påverkar en hel yrkesgrupp.
RMid3!


fuck off

vi vann mot hammarby i sudden med 5-4. nog om de..

Nu har jag äntligen JULLOV! ska se film. puss på er


all my dreams came trough

nu har jag sett klart på alla säsonger och alla avsnitt av huset fullt :| jag vill inte att de ska vara slut än, de var ett jätte dåligt slut på alla de här 8 säsongerna som finns utav huset fullt. jaja lifes a bitch.

idag hade vi studenttävling, vi skulle bygga pepparkakshus med temat "julen i vårat program" så vi skulle göra jul i räddningsmedicinska programmet :)
här är vårt slutresultat, imorgon får vi veta vilka som vann på skolsvslutning!



sen har vi innebandymatch mot hammarby imorgon kväll.


butterfly fly away

imorse gick jag upp och åkte iväg till broängsskolan och tränade småknattarna. idag var dem bara tre st, men de va den jobbigaste träningen hittills :P Nu är jag jätte trött, även fast jag inte gjort så mycket annat idag.
ska sätta på någon bra film sen ska jag sova. Imorgon är de studenttävling, vi ska baka pepparkakshus (a) kan bli roligt..
men godnatt sålänge ;)


it feels like I could fall

vart i borlänge och spelade match tänker inte säga mer än att vi vann med 9-7.

när jag kom hem vid 21.20 så gick jag till elin och kollade på film med elin och rebecca. de va länge sen så de va mysigt tack brudar för en trevlig kväll:)

nu ska jag sova, imorgon ska jag jobba! Godnatt
Elvis<3


you are not alone

snart ska jag sova, första ska jag slänga in ett inlägg :)  nu har jag ett "juligare" tema. Chriszy tog fotot!
imorgon åker jag till borlänge kl 10.30 för att spela innebandymatch mot borlänge (i) haha. lång bussresa kommer det att bli, men de kan bli kul :) tagga nu! :)
Godnatt folket! :D<3


veta att jag räcker till

Kolla in våran supersnygga BLOGG! klicka HÄR

Idag har jag städat, tvättat och diskat. Jag är för bra tror jag :O sen är jag väll rätt underlig som tycker att de är kul att städa :|  :) annars har jag inte gjort så mycket, var i skolan en liten stund imorse (a)

hard headed woman

jag drömde en mardröm inatt. tänkte berätta om den.
jag drömde att Nikolina hade skrivit ett inlägg om mig i sin blogg, om hur jag var falsk, ful, äcklig och att jag inte borde få leva och massa skit. så jag ringde henne, men hon la på, tröck på upptagen. jag smsa, fick inge svar. så jag valde att ringa till Jossan för att de om hon hade hört vad de va som hade fått nikolina att hata mig. Hon svarade men när hon hörde att de va jag bad hon mig dra åt helvette så slängde hon på luren i örat på mig. Så då ringde jag Malin för att snacka med henne, men hon tröck på upptagen och svarade inte heller på mina sms.
I den sekunden tog jag bilen och åkte till nikolina för att prata, hon var intehemma. så jag fick prata med lotta, hennes mamma. hon visste ingenting om vad som hade hänt. Robin kom in i köket och slängde ut mig..
i nästa sekund var jag utanför jossan som var hemma men vägrade öppna dörren. så jag ringde oscar som bad mig att sluta prata med jossan. sedan satt jag vid ett köksbord med malin, hon va arg och precis när hon skulle berätta om vad som hade hänt så vaknade jag. :O

De va en jätte oberhaglig dröm :O nästan så att jag grät när jag vaknade!
Nikolina och Jossan, jag saknar er<3

Malin träffar jag ju mer och mer så aaaaa (A) hahaha


I hate the snow

jävla snö!!!!! jag gillar det inte, dags att ta fram gummistövlarna så att man inte blir så blöt. man blir ju väldigt otaggad på att gå ut i dethär vädret. dessutom är de förseningar osv i kollektivtrafiken vilket gör att jag och chriszy antagligen kommer att stå på perrongen och frysa ihjäl. om vi inte har tur!

vilken jobbig dag!


blue hawaii

idag va en ganska skön dag, lite irriterad på att behöva gå till skolan i ungefär 20 minuter varje dag bara. åkte så att jag var i skolan kvart i 9, började 9. hade en liten genomgång på 15 minuter sedan slutade vi. och hade inte lektion igen förns kl 14.00 och de var i bollhallarna för bowling med brandmännen. tänkte skita helt i bowlingen men jag åkte tillslut ändå. först åkte jag hem där vi 9.20 fast tågen var sena och så var inte hemma förns kanske 10.10. då tvättade och diskade jag. städade undan lite i vardagsrummet och kollade tv. sedan åkte jag iväg till bowlingen vilket gick rätt dåligt :p haha jag förlorade.... illa! haha

jag har nästan kollat klart på alla säsonger av huset fullt nu. bara ungefär 17 avsnitt kvar på säsong 8 typ. sedan har jag 31 filmer med Elvis som jag ska börja se. haha :D

Elvis Presley <3



Godnatt folket :)

 


hej mitt vinterland

idag var jag i skolan och hade klassråd, känns riktigt segt att gå till skolan varje dag för att inte göra någonting. åker dit och sedan direkt hem igen. När jag kom hem från skolan så diskade jag och fixade lite i köket tills pappa kom hem och börja med middagen. då gick jag in i mitt rum, städa undan lite och sedan möblerade jag om hela skiten :D haha känns bra nu faktiskt!
Efter allt dedär så åkte jag iväg på innebandyträning. de gick bra och var rätt kul idag :)

( jag vill spela fotboll )

FÖR mycket snö ute nu, I don´t like it. fast nu när de ändå är här så kan de får ligga kvar över jul och nyår.




godnatt allihoppa :)


First in line<3


why cant you see

Tja, dagen har gått ganska segt idag. Åkte till skolan och hade "lektion" i ungefär 20minuter. under den tiden skrev vi bara i papper om hur två av årets kurser har varit, om de har vart bra eller dåligt, vad som kan förändras osv. inte så kul! sen slutade jag, jobbet blev inställt pga all jävla snö..

kollade nyss på svenska hjältar galan, jag tyckte att det var jätte bra!

nu ska jag se huset fullt och snacka lite med niklas på msn ;) haha godnatt!

här är jag när jag var liten. Vi satt och snacka idag, jag var ett Ö barn enligt mamma och pappa. jätte jobbig, skrek mycket och så. medans malin var ett A barn som aldrig sa någonting. Men jag tycker att man ska säga vad man tycker :D hahaha och jag tror faktiskt att jag var rätt snäll ibland också ;)


en sån som man har när man är liten

Hej alla :)
nu har hela helgen gått, redan söndag. tråkigt ju, men som man brukar säga "det går fort när man har roligt" och jag har haft roligt.
I fredags åkte jag till malin och kollade på idolfinalen med malin, angelica, jenny, niclas, johnny, sanna och malins lillesyster. :) dagen efter alltså lördagen så var jag hemma nästan hela dagen och julpyssla med familjen. vi byggde pepparkakshus och bil (se bild) fast de enda jag gjorde var de små gubbarna, jultomten och hans säck, julgranen och Gold ville att jag skulle göra honom så han är den jätte lilla gubben som knappt syns och så gjorde jag elvis men han står och gömmer sig bakom bilen haha.


efter att vi hade käkat middag och nästan byggt klart så åkte jag och träffa malin och sanna i huddinge, vi gick hem till sanna. så satt vi inne i hennes rum och lyssna på musik och dom två fixade sig ;) efter en stund kom angelica och joina också hon hade med sig en varsin cider till oss som vi drack upp och sedan skjutsade sannas pappa oss till stuvsta. därifrån tog vi tåget in till stan där vi gick på pilot. inte världens bästa ställe :p, malins mobil blev snodd (eller tappad) jag har inte på danshumör, ölen var äcklig, fanns en snygg kille, annars de funka.. hahaha!
Bild på malin

bild på sanna som sminkar sig 
 
bild på angelica


Idag gick jag upp vid 10, då jag drog och tränade mina småknattar 3-5åringarna. alla var utklädda till jultomtar, tomtenissar eller pepparkaksgubbar eftersom de är lucia idag :P haha jätte söta var dem iallafall :)
När jag kom hem så kolla jag på huset fullt och kung fu panda, och så käkade jag middag. efter de hade mamma och pappa köpt en julgran som jag klädde :)



vi hörs vänner! :) pusss

honey, honey

har precis kommit hem från att ha tränat 6års och ettan i fotboll nere på fotbollsplan. mina fingrar är is. så är de jobbigt att skriva. de typ sticks haha.
idag hade jag prov som gick jätte bra! :)
igår hade jag en långdag, gick till skolan vid 10 började 12, slutade 16.20, åkte hem, åt, åkte på träning, kom hem, såg mammas pojkar, duscha, sov så jag hann inte med att skriva (a)

ikväll ska jag till malin och se på idolfinalen :D
bild på rebecca, malin och mig

videoinlägg

videoinlägg från brandstationen idag, när vi hade fys tester :) lite mer bilder kommer sen!

show me life

Vi gick vidare i sm gott folk! :D hur härligt som helst..
orkar inte berätta mer om dagen de har hänt för mycket och jag är trött. så godnatt :)


summer night city

idag fick vi veta att skolans lärare vil bryta traditionen av att vara på torekällberget på studenten. vilket eleverna absolut inte håller med om, vi vill ta studenten där, vi vill hålla traditionen uppe. men de blir för jobbigt för lärarna att städa var deras argument.. :S så nu får vi inte ha de på torekällberget och vi kommer inte kunna ha de vil skolan för de är alldeles för litet, de blir kaos av bilar och människor bara de dagar som de är klassrådsdagar på och så är ändå inte att där samtidigt. jätte irriterade att vi inte får ha på torekäll. de kommer sluta med att vi står nere på maren i södertälje och tar studenten. inte världens bästa plats kanske men men.

Imorgon är de innebandy sm i skolan för tjejerna, då drar vi till nyköping med skollaget och lirar skolsm :) heja oss. nu ska vi ta det här tjejer! ;)

Godnatt nu :)
bild på mig från 3e juli - ge mig sommar


you are gone to me

åh, gamla tider! :(


For blue skies

igår var jag på fest hemma hos John :) de va jätte kul faktiskt!
dagen började med att jag satt hemma och tråkiga, kollade på massor av avsnitt av huset fullt. nu ligger jag på säsong 7 förresten. Efter middagen och så så hörde alex av sig och sa att john har fest. så jag drog dit, alex mötte mig :), väl hemma hos john var klockan bara 20.00 så vi gick ner till alby centrum och in på albys värdshus och tog några öl. jag hade inge legg med mig men vaktisen var så snäll så att han lät mig stanna. sen var det en gammal gubbe som ragga på mig, väldigt ofräsch haha.
Vi gick tillbaka till john sen så de dök upp massa människor, tex Christina nadj, Emma eklind, Emilia panto, Elin eklind m.m. ännu senare kom även Rebecca och umgicks med oss :)
När jag och rebecca drog hem sen så träffade vi christoffer östberg, de va länge sen man prata med honom så de va kul, eftersom han är min barndomskompis :)

sen sov jag som en stock, hade 7sms och 2 missade samtal när jag vaknade imorse och de var bara 10 minuter efter att jag hade somnat (a) Tack allihoppa för en bra kväll! <3

imorse var jag och jobba, lek med boll. efter de kollade jag och rebecca på film, yes man! (Y)

allt för idag :D puss på er allihopp



gammalbild på grabbarna, men de va bra tider - Alex, Eric, Jakob och John


Im always gonna be

igår kväll var jag och kollade på innebandy med Malin, Angelica och Niclas. tack för en trevlig kväll :)
idag har jag vart med mamma och pappa och handlat julklappar.. snart klar!! de är skönt
ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antingen drar jag till metro med elin och några och kanske träffar rebecca där, eller så drar jag till john omhan ska ha fest :P eller så stannar jag bara hemma (a)

Vi har alltid nog med tid, om vi bara använder den rätt!

Jag och Malin<3

 


Don't Have What It Takes


amazing grace

kul att jag får heter jessika i breven jag får ;o hahaha
fick post nyss, detta var mitt nya namn...


the actor

jag hatar snö och vill inte ha snö alls men i bloggen ser de coolt ut och snön i bloggen är inte kall som tur är :D coolt va? nu ska jag se några avsnitt av huset fullt. tänkte även lägga in en bild på johannas naglar som jag fixade idag. och så tänkte jag bara nämna att jag inte kommer kunna gå imorgon för att jag har haft fys på innebandyträningen :P men de va kul!! ;O imorgon är de sacomässan som gäller, sen får vi se vart man beger sig. förhoppningsvis ut! ;)

johannas naglar




Godnatt :D


fields of gold

Mina bullar! muuuuums :)

före

efter


every living day

jag skrev lite fel i ett inlägg. Innebandy sm i skolan är på tisdag :o så chriszy vi måste fixa om mötet :/
idag ska jag baka bullar och fixa johannas naglar. hon kommer hit snart.. jag tänkte gå ut i köket och börja med degen lite :)
på bilden ser ni mig och Johanna!


jag döör

Try JibJab Sendables® eCards today!




Send your own ElfYourself eCards

please forgive me

vi förlorade med 13-2 mot p93 igår. men de var en sjukt kul match, fullfart hela tiden vill jag lova!
Imorgon har jag studiedag, då ska jag baka bullar och vara med johanna, ska fixa hennes naglar lite :) på fredag är de sacomässan som gäller.
Sen har jag och chriszy bokat möte med syv nästa vecka, längtar :O :D
sen är det även innebandysm, skolsm på torsdag nästa vecka. i nyköping... mycket händer.
jag är glad, jätteglad hela tiden. jag är trött men jätteglad ni anar inte!

Nu sitter jag och lyssnar på Backstreet boys - I want it that way (dom är så söta i videon) och Linda bengtzing - alla flickor. kanske drar till skärholmen med rebecca senare om hon ville följa med isåfall kanske de kommer upp någon bild lite senare :D


take some time

jag har tänkt nu ett tag, fram och tillbaka. Jag kan inte bli brandman av olika skäl vilket är tråkigt så jag har funderat vidare för att försöka få ett hum om vad jag vill göra efter gymnasiet. jag vill inte bara börja jobba direkt för då kommer jag antagligen gå arbetslös i ett år om lågkonjukturen fortsätter såhär iallafall. Nu har jag tänkt och kommit fram till att jag vill på au pair efter gymnasiet ett år. jag ska kolla vidare på de och snacka lite med syv i skolan. kommer bli as bra :D

nu ska jag iväg på träningsmatch mot P93. haha

vi hörs senare :)