baby goodbye

tänkte bara säga att jag har tröttnat stenhårt på min blogg. Jag blir irreterad varje gång jag går in på den för att den är ful, och jag vet inte hur jag ska ändra den till något bättre. blir as irreterad på att jag inte kommer på något ballt! så nu funderar jag på att ta ett litet uppehåll och skita i bloggen ett par dagar och sedan komma tillbaka och se ifall de blir bättre. annars vet jag inte vad jag gör. lägger ner hela skiten, slutar logga in på datorn och isåfall nås jag bara via min mobil. men det kanske räcker. så ja, vi får vänta och se hur de blir dethärtack och hej från mig sålänge /JESSIKA

designen

ny design, vad tycker ni? (A)
idag har jag vart ledig från skolan så jag har städat lite, och vart på utvecklingssamtal. annars har jag inte gjort så mycket annat, gick omkring med malin i tumba centrum imorse innan jag skulle åka på utvecklingssamtal. jag köpte en mascara för att min var heelt slut (a) haha
puss /J

empty room

skola idag började sent och slutade tidigt. jag var rätt pigg hela dagen tills jag kom hem och la mig på soffan då slockna jag totalt. När pappa väckte mig skulle jag käka middag och sedan var det dags att åka på träning, blev rätt segt. mina ben ville inte som jag men så kan de vara ibland.
Imorgon är jag ledig suckers! /J 


snickerboa hoppfallera



alla flickor

"Verkligheten finns i lika många exemplar som det finns människor"


en annan låt, refrängen

Ja igår var jag med Rebecca och Malin, de började med att jag ch rebecca skulle möta med malin i tumba centrum men vi sprang förbi varandra på nått konstigt sätt. Fast ja tillslut så hittade vi varandra, gick till donken och käka! mums. gick även förbi godis affären efter maten. så gick vi till mig, chilla lite, kolla på sveriges smartaste barn..
Senare på kvällen åkte vi på fest hos Amer, de va inte sådär jätte lyckad för vår del. Men nästan alla andra såg ut att trivas. De va 91orna som gick därifrån tidigast. Vi ingick i den gruppen!
Tack Malin och Rebecca som följde med och gav festen en chans (a) lite roligt var det? haha när vi åkte dit osv massa skratt!

Imorse hade jag match mot järfälla, kvartsfinal var det. Alltså det kändes helt sjukt bra faktiskt ;o roligt! vi vann med 5-3 så nu väntar semifinalen mot bajen i sjöstadshallen den 19e april! riktigt roooooligt :D alla måste ju komma! efter matchen gick jag på fotbollsträning!
nu ska jag se lite tv. sköt om er :) puss /J


free falling

TJENAHALLÅ! igår kväll var jag med rebecca vi kollade på lets dance och lyssnade på musik. Sen kollade vi på lite gamla bilderoch då fanns det en bild på rebecca i mitt rum och då kom jag på att jag hade möblerat om då berättade jag det och så ville ju hon också göra de :D så jag bestämde att vi skulle städa hennes rum och rensa osv, det gjorde vi. och det gjorde vi bra! haha när jag kom hem så kunde jag inte sova, låg och tänkte på möbleringen i stortsätt hela natten, när jag väl somna så drömde jag om hennes låda som hon har. men imorse sprang jag över och vi började möblera med fullfart. Rebecca ska lägga ut lite bilder på hur de blev och så på sin blogg. kolla in de :) as ballt.

snart ska vi gå till tumba och möta malin och sedan ska vi käka på donken, as nice! haha sen blir de fest i södertälje för vår del (a) och juste imorgon har jag innebandymatch, kvartsfinal i mitticupen mot järfälla (jossan melander) roligt ska det bli! dags att kila PUSS /J

av längtan till dig

dagen har spenderats i skärholmen med johanna, vi var lediga ifrån skolan. johanna köpte två tröjor och själv hittade jag ingenting. hatar att shoppa, speciellt när man inte hittar de man letar efter (a) lifes a bitch.
nu ska jag följa med pappa ut och kasta sopor haha :D puss/J


neeext

har nydligen kommit hem från en innebandy träningsmatch mot stockholms stadslag. de gick inte sådär jätte bra, vi torska! men jag gjorde mål iallafall men framspel från syrran ;) annars så aa skit samma.
annars har dagen vart rätt bra, VÄDRET helt sjukt skönt eller hur? :D
Nu funderar jag på att göra om mig blogg, men jag vet inte hur :O faaaaaan /J

Bjuder på en bild på mig och Patrik


if i can be like that

jag har troligen bättre kondition än jag tror, idag var jag ute och sprang med fotbollslaget. Vi var 6 tjejer plus två tränare 1 tjej stannade inne på gym pga knäskada och en tränare stannade inne pga att han inte orka haha. vi andra sprang, de va riktigt skönt faktiskt sprang ungefär 6-7km. Jag var klar efter 20 min, en annan var klar efter 25 min och resten kom in efter 40min (a) *skryt* vet inte ens om de är bra, men de känns bra åtminstonde eftersom jag srang 20minuter snabbare än resten :P aja dags att sova. Godnatt /J

school

idag hade vi en jätte intressant lektion på räddningsmedicinen. Jag var i skolna (min grupp) snackade om eld och så kollade vi på massa video snuttar om eld, hur man ska gå till väga om de börjar brinna, hur snabbt de går, hur farligt det är och vad man absolut inte ska göra. titta på tex den här

ikväll ska jag ut och springa med fotbollslaget :) och käka lite våfflor ska jag göra också! :D /J

would you rise again

imorse kom jag till innebandyn och de visade sig att vi hade hinderbanagrej och man skulle använda jätte mycket händer/handleder så de kunde jag inte vara med på, istället så snackade jag med ronnie(coach) om innebandy, livet osv. mitt liv ska nog bli rätt spännande om de går som jag vill (a)
sen har jag inte gjort så mycket annat, förutom att jag och johanna har vart elaka idag, men de va roligt. annars så diskade jag olite sånt när jag kom hem :) ikväll ska jag väll ta de chill bara! puss Jessika

ja tack

haha :)
älska

älska
ge mig

"Sann glädje är en allvarlig sak"

dagen- har haft innebandymatch, sista, vi vann med 11-0 men vi gick ändå inte till slutspel pga att järfälla vann över täby, och det var de ända som inte fick hända. så de kändes som en förlust faktiskt. Nu är de dags att tänka framåt, vad vill jag göra nu? sv: jag inte ingen som helst aning!  /J



I will survive

"Lögnarna tror man inte ens när de talar sanning"












<3

Hallelujah


frågestund

några utav frågorna som jag har fått idag: (men ställ gärna fler)

* Vad är roligast, innebandy eller fotboll?

Man tror att man vet svaret på den här frågan men såhär är det. Just nu tycker jag nog att de är fotbollen som är roligast pga att de har vart massa sturl med innebandyn hit och dit plus att de är långt att åka till vendelsö så de tar upp väldigt mycket tid, man har aldrig tid med annat tex vänner osv. men överlag så är innebandyn roligast.


* Varför böt du från Hammarby i innebandyn?
 jag spelade i hammarbys damjuniorer i början av säsongen, vi va grymma. Vi tillsammans med damerna skulle ha ett sjukt bra sammarbete, så var de bestämt. Men vår tränare och damernas tränare började bråka från absolut ingenstans, vet inte ens vad bråket handlade om. Men dem gjorde aldrig upp och blev vänner, damerna gick nästan i kras, dom va i stort behov av hjälp ifrån oss juniorer men vår juniortränare vägrade att släppa upp oss för att hjälpa dem. Så jag bestämde mig för att byta till damerna för att hjälpa dem. juniorerna var ju ändå hur grymma som helst så de spelade väll ingenroll. Ja sen blev damernas tränare sparkad för att de inte gick nå bra för oss, damer. Då blev damspelare besvika/arga, juniortränaren skulle ta över damerna och ja, total kaos. eftersom ingen ville ha juniortränaren som tränare (de kom även en ny/gammal tränare också, men ingenting handlade om honom.) Så blev de massa kallelser till olika möten hit och dit, tillslut bestämde jag och Malin (syster) att vi inte orkade mer. När vi sa de så vägrade sportchefen att skriva på. men tillslut så ändrade han sig, ingenaning om orsaken till de. En vecka senare var vi spelklara för Vendelsös damlag division 1!


* Hur går det med kärleken? Någon pojkvän eller någon du dejtar?

Jag är singel och jag dejtar ingen. De finns både för- och nackdelar med det, de skulle vara mysigt att ha någon, att känna känslan av en annans kärlek. men om man är singel så behöver man inte anpassa sig efter någon annan så de är väll skönt.


*Vilken är Världens Bästa och vilken är Världens Sämsta film?

Världens bästa film är nog Pearl Harbour och världens sämsta måste vara Borat.


* Vad tycker du om Zlatan?

Jag tycker att Zlatan är en grymt divig och grymt jävla bra fotbollsspelare, divighet vinner väll i slut ändan eller?


* Vart är du som mest kittlig?

under fötterna!


* Vilken är den finaste färgen en kille kan ha som hårfärg?

Jag tycker inte att hårfärgen/längden har någon betydelse.


*vad gör du helst en tråkig dag hemma?

Om jag har tröttnat på datorn och de inte finns någonting bra på tvn så kan jag städa lite eller ringa en vän.


*vem är snyggaste kille i klassen då?

haha, de är nog Patrick Hansen (a)


* Vad annser du vara bra humor?

Den var svår, alla har ju olika humor. min humor anses som tråkig av många men jag skrattar åt de mesta. Bra humor är det man skrattar åt! haha vet inte vad jag ska säga mer på de faktiskt!


Varför skrattar du så mycket?

Föddes väll så antar jag och jag har väldigt svårt att visa mina känslor. så istället för att bli förbannad så lägger jag in ett litet skratt


*Har du någon gång vart ledsen?

Ja jag var ledsen när min mormor och morfar dog, men som sagt gillar jag inte att visa mina känslor. jag har de ju tusen gånger bättre en många andra, så egentligen har jag inte bra anledning till att vara ledsen.


oh boy

idag har jag klippt mig hos sanne, sen så käkade jag middag där tillsammans med min familj och jag umgicks med rebecca. de va riktigt roligt! sen så gick vi ut, hem till emil och var med emil och purjo, de va länge sen så de va roligt också. vi spelade life fifa, kollade på roliga klipp på youtube och sen så gick vi ut på en promenad! jätte kul och mysigt. träffade junior när vi va ute, de va också roligt.. allt var roligt :D underbar dag, tack rebecca framför allt! <3

shake it

Nu är de såhär att robin vill att jag gör ett "test" om mig, så ja de kan jag väll göra. men hur ska testet se ut? Ni kan få ställa frågor, vad som helst, som jag ska besvara? go for it, nu har ni er chans!

Hero

igår i skolan hade vi tema dag, lyssnade på tre föreläsningar. SOS barnbyar, statsmissionen och RUS. Rus bar de skummaste jag varit med om, tanten som snackade berättade att hon hörde röster, hon verkade helst psykisksjuk pårikigt! men aa. när jag kom hem så sjöng jag lite singstar med malin, skar grönsaker, käka och sedan åkte jag hem till johanna och så gick vi på studentskiva, de va helt okej!
ja så idag har jag klippt mig hos sanne, blev jätte nöjd Tack <3

/JH

waterloo

min blogg är så tråkig, ge mig förslag? :)

vårväder

inatt var de natt turnering, gick inte sådär jätte bra för mitt lag. men men, sen sov johanna och robin hos mig! orkar inte skriva men kolla bilder.



total eclipse of the heart

skolan idag var chill, har kollat på film och haft prov. sen var vi på brandstation och släckte eld :D När jag kom hem så var jag med rebecca, vi gick på en promenad och snackade de va riktigt mysig, har saknat henne! nu sitter jag och lyssnar på musik. inatt/kväll så ska jag åka till östertälje och spela natturnering :) /Jessika


tingeling tingeling

jag vill skriva om någonting, men ajg har ingenting att skriva om. väldigt tråkigt dehär. kan skriva lite om min j*vla handled som jag gjort illa. de är troligtvis en stukning som gör jätte ont! lifes a bitch

nu ska jag fråga om jag har någon kompis som vill hitta på någonting med mig (A) haha puss


one step at a time

mitt liv är trist! jag gör ingenting känns de som, går upp , går till skolan, går hem, äter, åker och tränar, kommer hem, äter, duschar, sover! hinner inte med ett jävla smack.. men aaa bajs!! idag har min dag sett ut så och den kommer att fortsätta så, samma sak imorgon, nästan samma på onsdag, bara att jag byter ut träning mot nattturnering. :)
på torsdag är de samma sak igen på fredag skulle de vart samma sak, MEN jag ska på studentskiva då, så de blir nog roligt :) sen så ska jag klippa mig på lördag ;o och så är de match på söndag. sen börjar veckorna om igen. hehe
aja måste åka iväg på träning nu!

jag känner mig stressad och ensam! /J

The Simple Art (of making you mine)



stay the night

ja, igår var jag barnvakt till mina två kusiner. vi pysslade lite, kolla lite film, lekte med dockor och käka godis! va riktigt skojigt fakiskt. sen var de melodifestivalen, då fick jag sitta ensam och titta för att ungarna var trötta och tyckte att melodifestivalen var tråkigt :p jag tyckte att helt fel låt vann och helt fel låt kom två, helt galet! jag hejade på alcazar dom var bäst igår enligt mig:) men men, jag och svenska folket har inte samma musiksmak antar jag. haha

 morse var jag uppe med tuppen, spelade match, vann med 7-0, kul match! :) /J


Fuck off


Godnatt

tick tack

nu är de nog dags att sova för min del. hoppas att alla har haft en bra dag och inga otäckheter har hänt en dag som denna (fredag den 13e) godnatt alla nära och kära :)/J

honey honey

just nu är jag mest besviken på mig själv, fast jag egentligen inte ska vara det. finns andra saker som jag kan vara besviken på. men just nu är de bara mig själv! jag är glad för dem som har kommit med, speciellt Nikolina! och jag hoppas även att lisa är med. /J

....

"Lyckan ger många för mycket men ingen nog"










show me heaven

TJA! :)

lång dag kort, eller nått! gick upp vid 6 för att börja skolan kl 8 (matteprov) och sedan sluta kl 9 ;o fast jag kom hem vid 10 då började jag att städa i köket, diska osv. sen när jag var klar med det så städade jag mig ut i vardagsrummet och hallen. fixade massa, massa grejer! så nu är de fint här. När jag var klar satte jag på en film, mamma mia, somnade in ganska skönt då faktiskt. när jag vakna så åkte jag till maxi med pappa för att handla mat, jag körde. Nu är jag hemma, har precis tagit ur diskmaskinen och fyllt den de två smutsiga glas :p haha. sitter i köket och bloggar, pappa lagar mat och mamma sitter och snackar om mat, någonting som var jävulskt gott. haha kul jul för henne :D

ikväll har jag stadslagsträning, sista. önska mig lycka till :P /J

this boy

jag SKA fixa bloggen, när jag vet hur den ska se ut och så, men just nu är de bara chill.
idag har jag vart ute och sprungit och sedan gjort lite olika fysövningar, rätt skönt faktiskt! sen så har jag vart i skolan och haft samhällskunskap. annars har jag inte gjort så mycket annat, spelade lite kort med malin och gold tidigare också (á) nu ska jag snart kanske, har inte bestämt mig, "läsa" mig bok (snabba cash).. eller så lägger jag mig i sängen och kollar på tv, eller så piffar jag upp bloggen en aning :P take care /J

one of the boys

har inte gjort någonting de här två dagarna, haft riktigt tråkigt bara. förutom i skolan, där var det rätt roligt idag på lunchrasten när jag och johanna sprang omkring och lånade ut pennor till alla (a) så var de en grupp människor från muf, typ moderaternas ungdomsförening, i vår skola. de kom fram en kille till mig och johanna när vi gick omkring där och sa till oss att vi typ är politiker och moderater och att vi ska smsa och bli medlemmar i muf. men aa asså vi är inte så insatta i såntdär så vi försökte "rymma" därifrån. haha.. annars har jag sovit en stund när jag kom hem och jag har äve städat i mitt rum en smula ;)
nu sitter jag i mitt nersläkta rum med ett levande ljus och super duper musik. riktigt mysigt!

my all

lite kort om dagen- fixat naglar, haft håltimme, fyllt i en enkät, kollat blodtryck (mitt värde=131) och blodsocker (jag hade lågt blodsocker, 3,3 :O), laga mat, käka, blogga, se tv. Den rätte för rosing och desperata hemmafruar :)
bjuder på en bra låt dessutom: tryck här

I don´t wanna lie

"Det största brott en förälder kan begå är att ha glömt sin egen barndom"


strawberry puree

jag sa ju att jag skulle skriva hur de gick, men en av våra tränare kom inte till träningen så därför får vi vänta till nästa träning som är på fredag för att få veta ett resultat! tråååååk... aja ska sova nu, är rätt trött! godnatt /J

angel from above

nu ska jag snart gå ner och ha fotbollsträning i idrottshuset :) men tänkte nämna hur min dag ser ut. min dag är rätt så förstörd eftersom jag har fotbollsträning nu och sedan innebandyträning ikväll. där emellan så ska jag bara pyssla om mig själv riktigt ordentligt! innebandyträningen är med stadslaget, idag får vi veta om de här är våran sista träning eller inte. jag är nästan säker på att de är min sista. men om de inte skulle vara så, så ska min pappa sluta snusa har han lovat :p så skriver väll ikväll och säger ifall jag hade rätt eller om min pappa har slutat snusa :p puss så länge /Jessika

snälla snälla


saturday

lördag lördag.. vaknade tidigt, hade samling, fotbollsmatch, gjorde illa mig, gjorde mål, vann med 2-0, mot rönninge/salem div 3(vi spelar i div5), riktigt roligt! efter matchen, duscha jag, fixa mig osv. sen gick jag och mamma över till familjen därborta, Lena, Rebecca och Pontus. (visste inte vilket efternamn jag skulle använda eftersom alla tre har olika namn, trots att alla tillhör samma familj) haha. sen gick vi tillsammans bort till grektiska kolgrillen, åt jätte god mat :) sen kollade vi på melodifestivalen och spela kort. och nu ligger jag här i min säng :D

over you

just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart gå och äta :) men idag har jag vart i skolan,igen! skönt med fredag, har haft samhälle, där jag jobbade på riktigt bra. sen hade vi idrott idag, var i beachvolly hallen och lirade turnering, en match var 10minuter, man spelade 6 matcher och man var med olika spelare hela tiden. De va våran klass och idp som spelade tillsammans! jag va inte sådär jätte bra, fast jag hade roligt. och de är väll huvudsaken tycker jag.


face down

konstigt nog så är vi faktiskt friska! tur att bilden är lite suddig, men den bjuder vi på.. vi skaåka på träning nu snart om en liten stund :) pusshej <3



come, come on

jag har drömt om tävlingar två dagar på rad nu! :O
första drömmen:
jag drömde att jag malin(syster) och någon liten kille var med i en tävling där de fanns 20kategorier att välja mellan. kill killen börja och valde köttfärssås och vann en tallrik kötrtfärssås. malin valde sommar och vann en sång av en minikille plus en resa till high chaparall. jag valde emd, så jag vann en en träff med dom där dom skulle sjunga och lite så plus en resa till high chaparall med malin. hahaha (a)

andra drömmen:
jag var ute på krogen med johanna, så kom en kille (säger inte vem för att de är helt sjukt och för att de är bara pinsamt för mig;o) och fråga ifall jag ville dansa, jag sa okej och så började vi dansa sen så kom se liksom en jury typ fram till oss och sa att vi gick vidare till semifinal! helt galet ju :o haha


Explosion

imorse hade vi innebandy i skolan, vi har en ny tränare där. så nu är träningarna seriösare än va de var förr. as bra att de är så. idag var de jätte roligt, jag lärde mig nått av innebandy! jätte bra.. :) nu längtar man ju nästan till nästa träning (a) haha.
Annars lekte vi lite charader idag också men vi lekte även fågel fisk eller mittemellan. hahhaa :D/J


Volbeat - still counting


better than me

 "Det är bättre att ett brott förblir ostraffat än att en oskyldig döms"




flickan i det blå

idag var jag trött som ett svin när jag vakna, har gått omkring som en sombie hela dagen förutom lunchrasten. Den var extremt roligt, vi, jag, tess, johanna, chriszy och carro (lite halvt) körde scharader. så jääääla nice! hahaha
när jag kom hem dog jag på soffan och fick smink i hela pannan och på kinden, förstår inte hur de gick till :p så idag ska jag sova tidigt så jag är piggare imorgon.

another you

i förra inlägget skrev jag att jag skulle skriva lite mer och då tänkte jag på stadslagsmatchen. vi mötte råsundas damlag vi vann med 5-1 och de gick itne alls bra för mig. men innan matchen hade jag otroligt roligt med Nikolina, Emme och Sara med många andra också. vi skrattade heela tiden, åt allt! vi va nog lite trötta också :p men ändå liksom ;)
Och Nikolina, de är alltid så himla kul att träffa henne och vara med henne. har lust att spola tillbaka tiden typ 3år! men de går ju tyvärr inte. men ändå, kom hem jätte sent igår därför skriver jag idag istället. sen imorse ville mina ögon inte öppnas för att jag var så trött ;o /J

its not over

här vafan!

idag i skolan så gjorde vi inte sådär jätte mycket men de va ändå jätte roligt att träffa alla igen :D
nu måste jag åka på match.... skriver mer sen puss

our time now



"Var inte rädd för motstånd, kom ihåg: det är i motvind och inte medvind som en drake stiger"








dagens... måste spelas HÖGT

Natasha Beddingfield - Wild Horses

on love, in sadness

efter operationen idag så drog jag och johanna in i stan och kolla runt, mest på skor för att mina skor gick sönder när jag var på kryssning i onsdags (a)  men vi kollade på kläder också. Johanna köpte en väldigt söt tröja :) nej nu är de dags att dra iväg ut och möta malin så ska vi åka iväg på innebandyträning! over and out. kyss /j

danderydssjukhus

Idag var vi som sagt på danderydssjukhus för att kolla på en operation. En operation som jag längtat efter hur länge som helst, tyckte att de skulle bli jätte spännande och hoppades på något stort och coolt, tex öppna upp magen, bröstkorgen eller hjärnan, ja ni förstår. så kommer vi dit efter allt bök och stök de tog att åka dit. tunnelbanorna var avstängda och de tog en timme för ersättningsbussarna att komma. men tillslut så. Vi fick de på en bröstcancer operation. De måste nog vart de tråkigaste man kunde se. man såg nästan ingenting och hålet han skar upp vid bröstet var minimalt. när till och med johanna, som hatar blod osv säger "fan va tråkigt, jag hade velat se mer" då är de fan inte roligt. ;o de ända vi fick se var väll typ några lymfkörtlar som plockades bort och en cancerknöl som togs bort.

på bilden ser ni en bild på brötcancer. de där lilla gula som syns är cancern. den tog dom bort på operationen annd thats about it!


de coolaste på dagen var att vi träffa Arne Weise på sjukhuset (A)

I don´t wanna know


when your gone

godmorgon! idag blev de tidigt pga att vi, i halvklass, ska åka med vår lärare till danderydssjukhus och titta på en operation. De ska bli hur spännande som helst :) Berätta vad vi fick se senare idag, innan min träning troligtvis, stå ut! hehe. Just nu de här tillfället så sitter jag och lyssnar på Emd´s- babe goodbye, den är as bra faktikst ;o, och eldar ett doftljus gör jag också. myspys en sånhär tidig måndagmorgon.
snart ska jag gå till tåget  så lev livet /Jh


babe goodbye

fredag: lugn dag, satt hemma i stort sätt hela dagen. åkte på bio på kvällen med johanna, när jag kom hem såg jag så ska de låta med mamma och pappa.

lördag: hade innebandy match mot Telge. vann med 6-5 efter mycket om och men. efter matchen kollade jag på melodifestivalen och sedan möttejag johanna i tumba c för att hon skulle sova hos mig. vi spelade kort, jag, johanna, rebecca och pontus. lite mysigt sådär!

söndag: körde hem johanna och plockade upp malin och gold sedan åkte vi hem till min kusin kim och fira hans 19års dag, han fyllde år den 26e så vi va lite efter (A) efter att vi firat honom så gick vi och fira sanne och pontus som fyllde 20 och 13. och nu är de dags för stadslagsträning.

puss /j