No Boundaries

äntligen hemma. är trött som ett as, men de är de värt för jag har haft kul på jobbet. + att jag tjänat pengar så de är ju kanon. idag ska jag bara ta de lugnt!
Imorgon ska jag på en kurs tidigt på morgonen, och sedan ska jag ut på krogen, med elin och säkert flera (förhoppningsvis) :)


Adam Lambert - KUNG!!

tycker om när du tar på mig

idag har jag jobbat, hade stängningen. sen var jag ute och sprang 3km.. Nu är jag trött så jag ska sova för imorgon blir de tidigt, 7-15 jobbar jag, sen är de fys och innebandy igen! åh herregud säger jag, ingen ro ingen rast!

på fredag stänger jag igen men då har jag ingen träning efter så de är ju rätt soft.  vi hörs godnatt


full fart

idag har jag haft fullfart sen kl 07.45.
*Jobbat på dagis :) (slutade 16.00)
*tränat innebandy/fys (fys 1timme ute, sen innebandy blandat med fys inne. allt mellan 17.50 - 20.30)
*NU SKA JAG SOVA!

imorgon blir de jobb igen. då jobbar jag mellan 10 - 18..
och efter de ska jag ut och springa med fotbollslaget.


design

gjorde om min blogg tidigare idag. blev nöjd med allt utom headern. vet fan inte hur jag ska göra med dendär skiten :O haha förslag?


nu lever sommaren

godmorgon världen. (vilken underbar dag)..
idag går färden till södertälje, jag ska köra. sen har jag förhoppningsvis fått jobb denna vecka så då drar jag dit dirket efter körningen. annars träffar jag johanna :)
ikväll börjar innebandyträningen igen!!! finely ..


Jag sitter och lyssar på nordman - nu lever sommaren. alltså den är typ as bra :O haha

all for love

Tja :)
har inte orkat skriva och jag orkar inte skriva om  allt som hände på öland (A) men jag hade åtminstonde kul tillsammans med rebeccas lillebror.
i fredags stack vi från öland och drog till malmköping som ligger i flen, där tältade vi en natt. för att vi skulle gå på malmamarknaden på lördagen. där träffade vi upp Malin, Sanne, Rebecca och Niklas x2. så jag rebecca och pontus sprang omkring och kollade. vid 15 ungefär så åkte vi hem, var hemma vid 16. packade upp, tvättade o lite sånt, sen stack vi(jag mamma pappa pontus rickard och rebecca) ner på pizzan och käkade.

På kvällen kom Richard och hämta mig så åkte vi till honom och såg film sen sov jag där.  Kom hem runt 13 idag, träffade rebecca, kolla på bee movie, spelade kort och sedan gick vi till elin och hjälpte henne att slinga håret.

nu är jag hemma igen! Första natten hemma på en vecka, ska bli nice! 
Imorgon börjar innebandyträningarna igen, äntligen säger jag :)


hemma

allt jag kan säga nu är äntligen hemma!
orkar itne skriva nu, är för trött! hörs senare puss

öööland

igår var det tisdag då regnade de, men de hindrade inte mig och pontus från att bada. så vi badade i poolen som finns här :) hur mysigt som helst. sen spelade vi minigolf, gick väll inte sådär jätte bra men de va roligt :)
idag har de vart ganska fint och vi har vart nere på stranden och badat :) 
sen har jag och pontus tränat, dirket efter vi hade tränat så sprang vi till poolen och bada igen :D haha
nu ligger jag här och hoppas på roligare tider ;)

Men jag har faktistk ganska kul här imellanåt. (a) första gången jag "trivs" på "landet" haha.

lååångt inlägg

Tja. Just nu (måndag 20/7) sitter jag och har jätte tråkigt.. tänkte att jag skulle blogga men jag orkar inte låna internett så jag skriver lite i wordpad, de funkar ju också. sålänge liksom. så kan jag lägga upp lite sen så blir de jätte mycket att läsa på en gång. haha.. men ja ja. idag har vi åkt runt lite på öland för att hitta lite, kollat i lite affärer och så har vi gjort också. Jag har köpt en tavla med Elvis! Sen så har jag och Pontus badat i havet med as stora vågor de va riktigt skoj, men iskallt! de har ju inte vart sådär jätte bra väder, vi har inte haft regn men de har vart kallt..

De här blir ju lite som en dagbok hahaha.. crazy!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, pontus ville gå till poolen som ligger här precis runt hörnet. får se om vi gör de för vi ska väll träna lite idag också. vi såg en fotbollsplan här en bit bort, vet inte hur långt men de va en bit, vi funderar på att ta en jogging tur dit och träna. FULLFART! får se hur de blir.

Mamma och Lena håller på med maten nu tror jag, och killarna spelar väll mario bros eller nått, de är ett as gammal nintendo som vi får låna som bara har ett spel och bara en konsoll. men de är kul faktiskt.

Jag ligger uppe i rummet med en fläkt och öppet fönster, för nu är de lite varmt, och skriver. har inget bättre för mig. La in lite bilder på datorn som vi har tagit idag också. ska ladda uppp några tänkte jag :)

Nu blir fan inlägget aaaaaasa långt så de blir nog dags att säga hejsålänge! :)




break your frame

sitter nu nere i stugan på öland med en drink, de regnar och jag har precis vart ute och skjutit med luftgevär (a) tidigare var vi i ett köpcenter och kollade runt lite.
igår regnade och blixtrade de som aldrig förr, de va galet.
plus att huset vi bor i tillhör en häxa, som har skägg och äger en spinnrock, lite läskigt ;)
men vi hörs mer när veckan är slut antar jag. när jag kommit hem och så. Hoppas på finare väder nu, för då ska vi bara bada :)
 

Öland

kl är nu 06.35.
nu drar vi till öland ;o ses om en vecka...

low low low

såg nyss på Step up 2 the streets. as bra och jag tror att jag är kär i robert hoffman, han är föör snygg :)

duktig?

nu ska jag ut och springa med pontus om en liten stund :)




To be with you

idag ska jag packa för en hel vecka på öland, vad ska jag ta med mig? just nu känns de ju inte som att de kommer bli sådär jätte roligt precis. Jag ska åka med Mamma, Pappa, Lena, Rickard och Pontus (rebeccas mamma, låtsaspappa och lillebror). Jag ska ta med datorn tänkte jag. men jag kommer inte ha något internett, men filmer kommer jag kunna se lite och så finns de ju spel på datorn :p annars kläder, massor av kläder har jag lagt fram eftersom jag inte vet vad de ska bli för väder där. ska kolla de nu tror jag.....

aj aj, de ser ju inte sådär jätte lyckat ut :/ ser mest ut som att de blir regn! SUG..   men får väll hoppas att ni här hemma får dåligt också, hahahaa (A)


walking on sunshine

idag har jag vart med mina kusiner Jimmy (8) och Jennifer(6), passade och lekte med dem medans min moster och hennes man åkte och handla och fixa lite. vi spelade harry potter spel, rita, var ute och lekte, åkte sparkcykel m.m..
Nu sitter jag hos Rebecca, vi ska gå över till Elin lite senare och chilla lite (a)


Bilder är från i vintras när vi var på tjejmiddag hos Jossi ;)

sommaren i city

En emma frågade hur lång jag var.  
jag är 164 cm lång ;)


entertainment

nu har jag tränat, vi sprang, sprang och åter sprang. de va rätt skönt, grymt jobbigt bara.
vi började med att värma upp (4km ungefär) sen sprang vi 10gånger 30m (starter) + likadant fast med motstånd. sen var de lite armhävningar och skit. efter de började vi med intervaller, då sprang vi runt fotbollsplan på tid. Pontus började och sprang ett halvt varv på i snitt 50 sekunder. de va as bra tyckte jag sen sprang jag runt heela fotbollsplan på bara 1.3 min. crazy ;) men de kändes jätte vra..
Nu längtar jag till inomhus INNEBANDY igen!


Jag saknar tiden i balrog med rebecka!!

kort inlägg

igår var jag med elin tills rebecca hade jobbat klart då var vi alla tre och hade jätte roligt! ;)
idag var jag och körde på körskola och sedan åkte jag och bada med mina kusiner och moster + hennes man. nu är jag hemma och ska dra ut och springa + träna (intevall, startar m.m). duktigt?:D
måste kila pusss

jag ser naken ut men de gör inge ;) hahaha

Rockstar

De är en tjej som heter Hanna som är med i en tävling om att vinna en dator, jag hjälpte henne att rösta och man kan bara rösta en gång och hon vill ha lite hjälp och snäll som man är så självklart :) gå in HÄR  och tryck på den Rosa snäckan. jätte lätt ;)



Tråkigt väder!

I was born country

Elin och Rebecca hörde av sig tillslut men elin skulle till jalle när hon hade käkat så hon kunde inte träffas men de kunde rebecca efter att hon hade vart och handlat på ica maxi, så när hon kom hem så fick vi en sväng och snacka av oss lite :p sen gick vi in till varsitt ställe. då satt jag bara och såg på tv, lite 2 and a half men och sedan Prison break ;) 

nu ska jag se film eller sova, får se hur de blir :) men hursomhelst så säger jag godnatt nu. Godnatt! haha
Bild från Jossan och idas maskerad! ( Jag, Jocke och Jossi )


upprörande

Tja, jag är inte en sån person som läser allas bloggar. jag läsar mina närmaste vänners bloggar men nu hade jag tråkigt och råkade halka in på Kissies blogg. och alltså jag blev lite upprörd faktiskt, såhär hade hon skrivit;

Politisktkorrekt att tycka Marilyn Monroe är vacker..
Tycker du Marilyn Monroe är vacker? Dom flesta svara "hon är en av dom vackraste kvinnorna på jorden", bara för att. Man tänker inte när man svarar, man säger bara så för att det är.. Ja, politisktkorrekt. Jag tycker inte hon är så jävla snygg om jag ska vara ärlig, mullig och vardagligt ansikte.. Och nu lär jag ju få hur mycket skit som helst för det, jo bara för att det är inte politsiktkorrekt att säga hon är ful.

Jag föredrar smala tjejer men långt hår, hon är ju motsatsen? Så vad är det för fel på att vara ärlig, kan man inte tycka det är skönt för mig så som tycker att dagens ideal är snyggt? Är det inte lite lättare att sträva efter det då?

Jag tycker världen behöver fler som mig, fler som Kissie! Då menar jag inte fula copycats som dom där 14 åriga fjortisarna som tror att dom blir jag genom att säga "I know you love me". Utan dom som vågar säga att skönhetsidealet sen förr är fult, att blondinbella faktiskt ser ut som miss. piggy även fast hon tjänar bra pengar på sin blogg.. Haha ja det gör jag också serru ;)





Alltså nått fel i huvet måste dendär tjejen ha? eller håller ni med henne, tycker ni att Marilyn är mullig?

de är dags..

Hej, jag kom nyss hem ifrån stan(stockholm), var där med malin, vi fikade (drack coca cola haha) de va jätte kul/mysigt faktiskt. Tack för de idag :) Hoppas att du får de jätte bra nu när du drar utomlands, din lyllo!
Igår tränade jag på dagen efter att jag hade sett på film. Efter träningen drog jag in till stockholm och var med Richard. de va mysigt :)


Nu har jag försökt få tag på Elin och Rebecca men båda vägrar att svara! ILLA! men men.. får se vad som händer mer då :P


The hither

Såg nyss på The hither, så jävla bra film, helt grym! De va fan typ den bästa jag sätt på ett bra tag, jag rekommenderar den till alla som inte har sätt den och även dom som har borde se den igen!


cattelin

igår så var jag ute på Cattelin med Elin, Siri och siris kompisar. Och jag träffa jätte många där som jag kände, de va roligt :) orkar inte nämna alla men jag måste nämna josefin hammenstål, hon var där. De va as kul att träffa henne :D hennes bror var där också med sina vänner. och Richard var där :) hur bra kan de bli ? ;)

bilder från innan

Rebecca var med oss och fixa sig, men följde aldrig med. de va synd för hon var snygg!

Elin innan hon hade bytt om :)

Dehär var den ända bilden på mig. jag hade sockor för att inte bli smutsig om fötterna (gick inte ut med dom) ;) Minen bjuder jag på (a)

hahahaha, Ketchup


have a heart

sitter just nu hos rebecca och vi ska snart äta igen, tidigare åt vi papaja och nu är det dags för grillad korv. (a)

Alpha dog

Den här filmen var helt stört bra, på riktigt!


Im ready now

jag har redan tröttnat på min blogg! håller på att göra om (a)


Follow me

heej alla.
orkar inte skriva så mycket, men i tisdags så åkte jag och elin hem till eric i norsborg, träffa lite people där. igår städa jag och laga mat sen var jag hos richard och sov hos honom igår. träffade johanna en snabbis på dagen, handlade med mina föräldrar (fick gummistövlar) haha :D och nu ligger jag här och väntar på bättre tider. är rätt trött faktiskt, men så kan de gå ;)

och nu har jag fått robin att inse att H.e.a.t - Follow me är bättre än 1000miles

movies

idag åt jag på max till frukost med malin sen åkte vi till ica maxi handla lite nya filmer, 5 för 99, vilket kap (a) haha
jag köpte Whisper, jeepers creepers, hard candy, alone in the dark och massacre in rome.

den bjuder jag på



Godnatt allihopp :)

tips om designen

bloggen håller på att göras om. men nu ska jag "träna", ska åka med malin och pontus.. fortsätter när jag kommer tillbaka till dess vill jag ha tips?!

Grind

såg nyss på filmen grind! AS BRA...




























The Proposal

idag har jag städat mitt rum, bytt lite lakan osv. as skönt att lägga sig i en nybäddad säng, vill jag lova! ;) sen har jag vart på bio med rebecca, de va länge sen. vi såg på the proposal, orkar inte skirva nått speciellt om den men den va bra! :D


imorgon ska jag iväg till skärholmen en liten stund med elin, hon ska handla. och jag börjar bli riktigt sjuk nu.. får se hur mycket mer jag orkar med.
de va allt för idag pusss

ola - sky´s the limit


the taste of ink

juste igår trampade jag på en geting också! de gjorde också ont, men de är över nu.
men de va såhär att jag och rebecca startade en vattenspridare på gården och så börja vi springa i den med kläder, sen kom emma och martin två små söta barn som går på gården som också ville vara med. så dom sprng också med kläder och hela faderullan :p sen när vi hade stängt av spridare så låg de en geting där, so  jag tyvär inte såg :O

Hard sun

imorse när jag vakna så löste jag melodikrysset med mamma och pappa, och åt frukost samtidigt. efter det körde jag till malin i södertälje för att åka tillsammans med henne till avslutningen med innebandylaget, paintball. de va riktigt roligt men de gjorde svinont också, ni ska få se en bild på hur min arm ser ut. sen har jag lite lindrigare bara blåmärken på höften och på sidan ni vet, mellan mage och rygg, den sidan (A) haha. jaja här kommer bilder från de.


såhär ser de då ut om man har riktigt otur, jävulskt ont gör det iallafall!

Om man tog flaggan som var i mitten av banan och tog över den till motståndarnas "hem" utan att bli träffad så vann de laget. och alla vet ju att jag är bäst så mer behöver jag inte säga, för de gör bilden! (för er som inte fatta)

Här va då mitt lag, som vann första matchen.

sen va då overallen man fick lagom stor sådär. XXXL är min storlek!!




När vi kom hem efter allt krig så käka vi papaja till lunch, as gott! hade verkligen sett fram emot de. sedan till middag blev de thaimat mums! sen har vi väll suttit ute på gården och snacka skit med alla grannar. jag har 13 myggbett på armen 2 på fötterna och ett mitt på huvudet. det kliar!

when I´m with you

igår morse vaknade jag av åskan och att någon jävel borra! oschysst tycker jag.. men men.
jag var iallafall med rebecca vi tog en promenad och fota lite, här är ett smakprov.

sen så gjorde vi inte så mycket såg film och åt lite chips faktiskt (a) men de  var mysigt :)

when the days go by so fast

läste att de ska bli regn och åska imorgon, så något bad blir det inte däremot ska jag vara med rebecca ändå ;)
jag såg nyss på saw 5 den var bra, lagom äcklig! och lite irriterande (a) haha men den rekomenderar jag faktiskt om man gillar blod! :D

sunshine

haha äntligen hemma! de var rikigt tung träning men jag skulle ändå kunna köra någon timme till tror jag. jag var mer taggad än jag trodde (a) eller jag blev väll mer taggad vart efter när jag peppat mig själv haha. de är jävligt skönt att ha de gjort och bara ligga i sängen och slappa järnet. funderar på att starta en film :)
imorgon ska jag bada med rebecca, pontus och hampus ;)
puss och kram skumbanan

we made you

snart ska jag iväg och träna, fys med innebandy. jag kommer ärligt att dö, man ska inte klaga med de är fan varmt som jag vet inte vad.. och att springa, springa, springa och åter springa i 2 timmar i 30graders värme kan fan inte vara okej någonstans! jag är helt slut redan nu. Hoppas som fan att ni lider med mig!!


unfaithful

söndag

 
Elin Rebecca och jag äter melon
 
Mamma och Lena (rebeccas mamma) solar
 
fotodags, jag skvätter vatten på de två påklädde tjejerna ;) hahaha

Pappa och rickard löser korsord och pontus sitter bara där :)



Måndag
 
Pontus(rebeccas lillebror), Anton (pontus kompis) badar
 
Jag och Pontus sitter på stenarna
 
Snygga Rebecca
 
och ähm, jag vet inte vad jag ska säga riktigt om denna bild :| HAHA

detta var ett litet smakprov på hur de såg ut i söndags och måndags för min del ;)

strawberry swing

idag har jag vart med nikolina hela dagen. vi har gått omkring i skärholmen och gjort narr av fula kläder (a) haha de va as kul faktiskt. när vi hade gått där i några timmar så åkte vi hem till nikolina, där var de varmt som fan så vi gick ner till sätrabadet tillsammans med hennes storebror och så badade vi, blev inte så långvarigt där men de va skönt med ett dopp i värmen åtminstonde :D sen gick vi tillbaka hem till nikolina och spelade lite kort.. sen var klockan mycket och dags för hemgång. pappa hämtade mig, schysst ;)
nu är jag här och bara är... tar emot bilder från badningen i söndags och i måndags.. lägger upp lite när jag fått alla ;)

Gammal bild på mig och nikolina innan fotbollsmatch! (i sätra dam)