the starlight

Idag skjutsade jag och malin, mamma pappa och micke till farmor på gålö för att farmor skulle ha 65års fest. så jag och malin stannade en stund och grattade henne, och malin passade på att äta lite paj också innan vi drog vidare till skärholmen och shoppade. efter den lilla shoppingrundan så drog vi hem, jag köpte pizza och sen kollade vi på film. men typ mitt i filmen så hämtade gold malin för att dom skulle typ hem till honom på middag. så då blev jag ensam kvar oc kollade klart på filmen. när filmen var slut så tvättade, diskade och städade jag lite. för att jag inte hade nå bättre för mig. och nu har jag lånat malins dator för att min inte funkar. de är typ massa virus och shit på den. de är knas. men men.. aaa nu ska jag väll antagligen bara glo runt på internett eller så sätter jag på en till film. får se hur jag gör.

imorgon har jag innebandyträningsmatch mot södertälje ibk i södertäljes västergårdshallen kl 11. jag och Rebecka ska få spela med varandra, första gången på typ år och dar eftersom att rebecka typ har blivit back. men de är grymt, jag rebecka och malin andreasson i mitten plus elin och elin som backar ;) hejaheja!

/J

haha

fotbollsmatchen igår då. den vann vi lite lätt med 6-1. vi spelade faktiskt grymt bra! haha jag gjorde två och en ass till min syster som också gjorde två! :) jaja nu ska jag väll kila iväg till skolan  och lira lite innebandy ;)

puss

ja! :)

ännu en dag i skolan har rullat förbi,

ikväll har jag fotbollsmatch mot långholmen på storvretens bp (a)
de finns så mycket jag vill säga,
men jag tror att jag håller det hemligt ett tag till :D haha /J




jag vill ha sommar, igen!


down hill

Idag började skolan "på allvar" igen. och det började med två läxar /: 
annarsvar det rätt kul, vi hade 4 lektioner och alla var nya, sjukvård, psykologi, samhällskunskap a och pedagogiskt ledarskap. inget ämne man har haft förr liksom. kan inte säga om de var bra eller dåligt för vi fick typ bara en massa info på två av lektionerna, där vi även fick två nya lärare!
aa livet i skolan, uuuf.

fotbollsträning idag, ska hoppa över den. för att jag gjorde illa mig på min fotbollsmatch i lördags :/ de är trist men de är bara att leva livet.

och juste, jag fick sms av min inenbandy tränare i skolan idag. Han skrev att jag typ hade blivit matchens lirare på matchen mot hässelby i lördags och att jag skulle få nå pris på tisdag på träningen:p haha lite flummigt.


**************************

Leva livet, nu ska jag leva livet,
ja, leva livet, ja, leva livet.
Dom ska få se,
vem dom roat sej med.


**************************

zebrahead

fffffs, haft två innebandy matcher idag. gick bra, vi vann båda. gick däremot inte så där jätte bra för mig (a) haha
första matchen var mot täby is, den slutade 3-2 till oss och andra matchen vann vi med 7-1 över Tyresö trollbäcken..

imorgon börjar skolan på allvar, har lååång dag. usch men men. 
 
over and out   /j


helt okej?

ja helt okej kan man väll säga att de har gått idag på både innebandyn och fotbollen :)
innebandyn började kl 10 imorse och hässelby stog för motståndet i denna dm match som vi vann med 11-0 varav 4 av målen gjordes av mig (a) (skryt) :D ja sen åkte vi, jag och malin, direkt til fotbollsmatchen där vi mötte aspudden och vann med 5-1 där jag gjorde två mål. jag gjorde faktiskt en hyffsad insats på båda matcherna och man kan ju hoppas att de håller i sig till imorgon då dm gruppspelet fortsätter. 


och så var jag tvungen att lägga upp en färgbild också, för att min blogg är lite ofärgit (a) haha

/ jag

The winner takes it all!


Hej alla. döda mig långsamt!
nej jag skojja tare lugnt :D hahaha

idag har jag vart vid tumba trafik skola och fixat lite grejjs. men nu är jag hemma igen tills ungefär kl 14 då åker jag iväg till södertälje och fixar lite naglar där (a) sen dirket efter de drar jag till sjöstadshallen och tränar innebandy. och på lördag är de första innebandymatchen i Dm mot hässelby, och så är det fotbollsmatch samma dag vid 14 hemma mot aspudden som är typ året viktigaste match ;o Hejja oss! :D
mer Dm matcher på söndagen mot Täby is och Tyresö trollbäcken.

såå lev livet!



första dagen i skolan

idag (torsdag) så börja skolan igen, efter ett långt och skönt sommarlov.
vi har bara fått massa information idag. tråk. och imorgon så är vi lediga pga att de är begravning för en lärare som dog i en bilolycka. så på minde än två månader så är det två st i min skola som har dött. en elev och en lärare! beklagar för alla som stod dom nära!

aa mer information strax, dags att kila ;) hejhej

vilken härlig dag

Åkte till Maxi imorse med Rebecca och Elin, handlade hårfärg till mig :)
sen så sjöng vi lite singstar hemma hos rebecca innan jag åkte till banken med pappa, hämtade lite pengar till körskola som jag ska till imorgon. Alla i Tumba, "akta nu är jag på småvägarna" :D hahaha. aa iallafall så när vi kom hem från banken så gick jag elin och rebecca hem till elin, färgade mitt hår och kollade på os. riktigt surt att kallur trilla och mohamed äähm, de va ju tråkigt. Nu håller vi tummarna för Stefan Holm :)
och så slutade jag dagen med en Fotbollsträning, kulkul, vi var 6st på träningen :O vart är alla!?

aamen visst vah

jahap, idag då.. på dagen har jag inte gjort så där jätte mycket, suttit vida datorn, kollat på film och spelat the sims ;) ähm sen gick jag ut med rebecca och vi gick och träffa elin. Sen åkte jag och elin till Alby hem till John och träffade John, Jacke, Crouch, Bonden/Matte/kongo(?), Angelika, och två tjejer till. vi spelade slugna vargen eller nått sånt där och kortspel. (Y)
När jag kom hem så spelade jag kort med mamma, pappa, Malin och Gold..  Och nu är jag här, flummigt va? :D

Godnatt <3

innebandy

Andra inomhus passet efter sommarn blev ännu en träningsmatch men denna gång höll den hus i uppsala och vi mötte storvreta. förra gången vare i sköndal mot sköndal.
vann matchen mot sköndal med 0-7 de har jag nog redan skrivit om men ändå, även denna match mot storvreta vann vi med 0-7 :)

hejdå så länge

uppsala

Nu är det inte långt kvar tills jag åker upp till uppsala och lirar träningsmatch mot storvreta i allianshallen! Åker om ungefär 1 timme! :D sååå nice.
måste göra en ordentlig uppvärmning så att träningsvärken från i tisdags försvinner ;)

haha sköt om er / J

Today

För er som har undrat, jag ska inte göra någonting speciellt idag. efter middagen ska jag nog hem till elin och slappa med henne. ska bara vila järnet liksom. match imorgon ju ;)

sköt om er

skolan

nu är de exakt en vecka kvar tills 2an börjar, ska väll bli kul att träffa alla. Lite kul också att vi börjar på torsdag men vi är lediga på fredag (a)
Och nu på fredag, imorgon alltså, så åker jag och mitt lag upp till uppsala och möter storvreta i en träningsmatch. kul jul!

så aa... over and out

fotboll

Fotbollsmatchen igår blev 1-1

Christina Aguilera

Walt Disney Mulan



Mulan bygger på en kinesisk legend om flickan Fa Mulan, som tar sin gamle och sjuke fars plats i armén när han blir inkallad för att försvara Kina från den fruktade hunnerhövdingen Shan Yu. Men om någon upptäcker att Mulan är kvinna kommer hon att bli avrättad och dra vanära över sin familj.

Till sin hjälp har hon den lilla draken Mushu, före detta väktare av familjetemplet och utsänd av förfäderna för att hjälpa henne, samt lyckosyrsan Cri-Kee.

Efter en tuff utbildning drar armén ut för att möta de fruktade hunnerna, men i ett snöigt pass hamnar de i ett bakhåll och räddas av Mulans tapperhet. Under striden blir hon sårad och då upptäcks hennes hemlighet. Tack vare att hon räddat de andra undan en säker död undgår hon det annars obligatoriska dödsstraffet, men slängs ut ur armén. Trots det inser hon att hon måste försöka varna de andra när hunnerna på nytt går mot huvudstaden...


Christina Aguilera



walk in the sun

<3


yesterday

ah, innebandymatchen igår då. första gången man höll i en klubba sen mitti cups final, helt galet vare. Hade as ont i handlederna i början, men de gick över sen. annars var det grymt kul att få komma in och spela igen!
vi vann matchen med 0-7 mot sköndals damlag :)
och idag blir det första fotbollsmatchen efter sommaren liksom, enskede-nackdala ;) om vi vinner, så kommer vi att ligga 1a! så de är ju ett måste :D tagga nu tjejer... 

Thank you for the ..

Igår hade jag första fotbollsträningen, grymt!
Idag har jag första innebandy träningsmatchen inomhus ;)

Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket som är värt att skriva om..
äh vafan tjingeling

Living in........

ännu en dag har rullat förbi och jag är heelt slut! Men jag har haft en jätte trevlig dag på sydpoolen tillsammans med min moster och mina två kusiner. aa vad mer kan man säga, alla vet väll vad man gör på sydpoolen (?) haha
Jag träffade Patrick Hansen på sydpoolen, de va väldigt länge sen man såg honom liksom. så de va ju lite mysigt (a)
vad har jag mer gjort, jag skulle ha tränat men jag har typ ett stort jävla skavsår på vänsterfoten, så skor är inget som är roligt. och jag vill bli av med de där jävla skavsåret till på tisdag helst, för då ska vi in i HALL med innebandylaget, vi har fixat träningsmatch mot sköndal i sköndalhallen. så de blir första gången vi spelar innebandy inomhus sen mitti cups finalen. Heeeelt galet bra alltså, längtar grymt.
och på onsdag nästa vecka så är de första fotbollsmatchen efter sommarn mot enskede. Dom ska vi fan ta nu!
sååååååååå glad över att allt drar igång nu :)

HA DET BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!! <3

I turn to you

Idag åkte jag till södertälje och träffade Tess. vi vandra omkring kollade in i olika affärer och så fick Tess prova massvis med kläder som jag valde ut. men hon köpte inget, även om hon tänkte (a) haha. de va jätte kul att träffa dig igen iallafall :D

Nu gör jag inte så mycket väntar på middagen och sedan är det träning som gäller...

tjing


skämtskämtskämt

Jag är på helt sjukt bra humör, så jag måste ju lägga upp en rolig historia! HAHAHA så att ni också blir glada :) 
 

En blondin sade till sin sängpartner för tillfället:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig 5 kr. bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
Nästa dag:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig en glass bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
- Ha, ha, idag lurade jag honom, jag hade inga!

nytt inlägg

idag vaknade jag när mamma kom in och sa att hon gick ut en sväng. då gick jag upp duscha, satt vid datorn tills malin kom hem. då åkte vi till storvreten, eftersom den lyckosten har körkort, hämtade tobbe där åkte till tumba tog ut pengar, handla mascara. sen så åkte vi och handla hundmat och en bur till tobbes hund. efter det var vi hungriga så vi drog till donken och käka lite.
när vi kom hem hände itne så mycket förns vi åkte iväg till träningen! SLUT :D TIHI

puss och Godnatt HAHAHAHAHa

en dag

I fredags kom jag hem ifrån den soligaste veckan på gotland och direkt när vi kom hem så började de regna jippi. från sol till regn, men så äre ju. bara att leva med det liksom :D
igår var jag iallafall på bio med elin och såg på the dark night, jag tyckte att den va bra! och de va jätte kul att vara med elin igen, vi har ju inte träffats på en vecka typ (a) när jag stog med elin och skulle köpa biljetterna så såg jag nikolina, typ as kul ju :D hon ba stog där och jag ba sprang till henne, jag blev så himla glad över att träffa henne. saknar henne grymt mycket!

aaa och idag då, ännu mer regn och även åska, grrrrr, ähm iallfall så ringde jag elin. Hon kom över och så spelade vi piconary med malin och gold. dom trodde att dom skulle vinna så hårt över oss, men oups vilka vann?! :D om inte Elin och Jessika! vi ägde ju totalt! :D
idag har jag också hjälpt pappa med massa grejer på dator och kollat på film.

imorgon börjar innebandyträningarna igen :D WIIIIIIIIIE!


Och så sist men inte minst så måste jag ju förfan gratta min stora syster till körkortet! GRATTIS MALIN :D <3
Imorgon så ska vi åka bil du och jag ;)


En vecka på Gotland

För exakt en vecka sedan så åkte jag till gotland med min familj och Rebecca och hennes familj, vi bodde i en liten stuga med två rum som vi hyrt av en gammal tant. eftersom vi var sju pers och de bara fanns två rum med två sängar i varje så fick jag och rebecca ett eget rum, min mamma och pappa fick de andra rummet och så fick lena, rikard och pontus sova i bäddsoffa+luftmadrass. veckan var grym de finns mycket att skriva om, men jag skiter i detaljer. Vi spelade ganska mycket kort, vi badade i havet som låg 10 minuter från huset, vi åkte och badade i blå lagunen och de måste jag säga var de finaste och skönast stället ever förutom att man nästan inte kom upp ur vattnet för att de blev djupt direkt men man fick krypa när vi ändå var där hoppade vi från berg ner i vattet, grymt bra vare! så var vi i visby och gick omkring en dag och samma kväll kollade vi på tornespel, de va inte så bra som jag trodde men de funka ;) aa annars har vi inte gjort så mycket annat, spelat vollyboll och så har jag och pontus fysat/tränat en heldel :)

de får räcka för nu ska jag sova, de blev tidigt imorse :P haha
SKÖT OM ER ALLIHOPP! <3