old pictures

 
 
 
 
 

drive my car

Vaknar på morgonen, har en rätt bra morgon.. fixar mig som vanligt, tittar lite tv..
Sedan går jag ner till min bil för att åka till jobbet. Startar bilen och bensinen står på 0, står absolut längst ner och lampan lyser. Igår hade jag en halvtank tänkte jag. Så jag hoppade ut ur bilen och kollade ifall min bil hade blivit slangad. men nej ingenting syntes på tanklocket. Så jag åkte till St1 för att bara lägga i lite lite bensin. När jag lagt i bensin för ungefär 99kr så börjar de forsa ut bensin under ifrån bilen. Jag blir svinrädd och ringer pappa. Sen ringer jag min kollega, som jag åker till och lämnar bilen hos. sedan åker jag med henne till jobbet.
 
Tydligen så är de liksom någonting nytt, dom där jävlarna som alltid förstör har börjat med, att ta sönder bensintanken och slanga direkt därifrån för att de går mycket fortare.
Jag var så sjukt irriterad och arg och bara såg hur alla mina pengar försvann i att laga den där skiten.
 
Men jag har ju världens bästa pappa som lyckades laga hålet, han åkte till mekonomen och dom hade någonting bra som man skulle täcka hålet med. Så pappa höll på i tre timmar, medans jag jobbade.
 
Nu har jag precis tankat och kört hem från mamma och pappa och det är helt tort på bensintanken än sålänge. Hoppas fan att dom låter bilen vara inatt.
 
JÄVLA SVIN DET FINNS! Sen finns det människor som min pappa som är absolut världsbäst <3 Tack

internet

Nu har jag bott i lägenheten i ungefär 5månader, tiden går så sjukt fort. Men jag trivs iallafall jättebra här! Nu har jag äntligen fixat internet också. Har vart helt utan, och i början var de kaske lite jobbigt att inte ha de, och visssa dagar har de vart jobbigt att inte ha något internet, men oftast har jag klarat mig utan och när jag har behövt så har jag åkt hem till mamma och pappa haha.

 Känns iallafall jättebra! Jaha vad har hänt nu sen senast... hmm JO jag har börjat plugga validering till barnskötare via jobbet, som typ är en lektion i månaden. Och det betyder också att jag har fått fast tjänst :)


 jaha, annars har det inte hänt så mycket.. Jobb - träning - matcher som vanligt.  

Vi hade seriepremiär i innabandyn i lördags mot hässelby, förlorade surt med 3-2. Tyckte att vi hade bättre spel än dom i andra och tredje perioden men vi hade ingen tur med oss alls. Så kan de gå.. som tur är så var de bara första matchen. 
PussochKram