Onsdag 26Mars!

Idag var jag med elin! vi gjorde som vanligt massa roliga saker.
*skatt, skratt, skratt och åter skratt
*lagade pannkakor till min familj
*la messmör i den sista pannkakan som vi gav till min far
*skratta väldans mycket när vi sedan åt.
*jag skulle bära ut en stol som vi hade ställt in i köket för att alla skulle få plats
*när jag gjorde de så råka jag gå in i nått som gjorde att jag snubbla på något och som gjorde att jag ramla.
*ännu mer skratt
*kollat på roliga klipp av Björn Gustaffson
*här är ett av klippen, kolla! http://youtube.com/watch?v=kPPqOZ-9-ro&feature=related
*M.M!!

Vi ses imorgon Elin, för ännu mer äventyr! :D


Och här är massvis med bilder på mig! Mest gamla!
Skärtorsdag, långfredag

Efter att mor, far, syster och systerspojkvän dragit iväg till farmor och farfar innan jag ens hunnit hem från skolan så blev det en kväll med film, pringles, popcorn, coca cola, fanta, skratt, kamera, rebecca och elin. mer behöver man ju inte säga om det. vi gick och la oss vid 03.15 ungefär och vaknade vid lite olika tider, 09.30 09.35 och 10.00, så kollade vi på Våra bästa år och när Oprah började så sattes de på schlager musik från 2008 och så käkade vi frulle.
"Packa ihop och gå hem"
och nu har jag duschat och sitter här och kollar ut på det snöiga vädrat USCH.. Och nu kommer mor, far, syster och systerspojkvän hem med all packning. kul kul.. aja LEV LIVET!


BAAAAAAJS

Livräddning i kanalen!

Idag, onsdag, simmade vi i kanalen i östertälje precis bakom skolan de var grymt kul, lite kallt bara. de snöade, blåste och det var strömt i vattnet så de va jätte jobbigt att simma. men vi överlevde ju ändå. :D
pallar inte skriva mer om det här. om ni undrar någonting så är de bara att fråga ;)


PUSS!

sidor

Bilddagboken har blivit ett jävla rövhål, förstår ingenting av den där jävla sidan längre.

nu hänger jag inne på myspace.com/jessikahellsen.. grymt nice!

skola

kom till skolan tidigare än vad som behövds idag. och nu sitter jag inne i datasalen för att min klass har lektion.
jag sitter och kollar in lite bilder på Peter Johansson....
I am in LOVE!! på riktigt!
footloose var sjukt bra.. VILL TILLBAKA.. jag vill se peter igen.
 
peter peter peter
  <3<3<3<3

Söndagsmatch

Innebandy match mot Balrog, mitt gamla balrog, mina gamla lagkamrater, mina gamla tränare, mitt gamla matchställ, min gamla hemmaplan..
Kom till Botkyrka hallen ungefär 12.15 för att ha samling. kändes bra, jag var lugn och inte alls nervös.
sen började rebecka säga att hon var super nervös, och då började de även bubbla lite i magen på mig också.
men nerverna försvann rätt fort när vi började jogga i korridoren.
Kom ut på plan, börjar värma målvakt och allt vad man nu gör på uppvärming.. det som kändes lite skumt var att höra Timo, Kjelle och svempas röster på andra sidan. men så fort denny eller danne öppnade munnen så kändes det genast bättre. saknar tjejerna i balrog lite faktiskt.. men iallafall. matchen startade grymt segt och balrog gjorde första målet rätt snabbt och de satte igång nerverna igen. Bajen hade mycket boll medans balrog fick backa hem och vända på kontringar. Första perioden slutade 1-0 till balrog..
andra halvlek började och balrog tog vara på kontringarna dom fick och gjorde ett mål till. de blev nervöst på bajens bänk. Balrog som bara var 8 spelare, vi kanske underskattade dom lite och de har ju visat sig att det får man inte göra. senare i andra halvlek satt det äntlingen med spela från mig ner i hörn till emma och direkt pass tillbaka in mot mitten dit jag hade rört  mig och skott i mål. Skönt äntligen släppte det.. ännu senare i andra blev det straff till oss i bajen. jag satt på bänken och hör Danne säga mitt namn B1! jag ställer mig upp och går sakta ut på planen mot mittplan där bollen ligger. dommaren blåser och jag går fram ganska långt, låstsas skjuta men går till höger och lägger in bollen i mål med backhand. skönt.. där var vi med i matchen igen. efter första målet så rullade de bara på, de kom mål efter mål, men balrog var med i matchen ett bra tag till.
Matchen slutade sedan 5-9 till Hammarby! det var grymt skönt!

HA DET BRA NU alltså! Pussssssssss :)

Justin sjunger Wait for You av Elliott Yaminledig idag

idag är jag ledig från skolan, as skönt, vaknade kl 09.49 för att vara exakt.
jaha vad har hänt och vad händer idag,hmm.
jag har hängt upp lite nytvättade kläder och så har jag startat en ny tvättmaskin
annars har jag inte gjort så mycket.
nu sitter jag och skriver, bara för att skriva, jag måste börja skriva eftersom jag har så snygg blogg, helt sjukt och så lyssnar jag på musik. och jag ska snart gå och äta frukost. och ikväll är det träning :) riktigt kul alltså!!

Tack Nikolina

Tack Nikolina för att du hjälpte mig att fixa bloggen, det blev jätte bra.
Det är som jag sa igår inte minutrarna som avgöra om de är bra eller inte, de är utseendet! :) och du ser ju själv hur det ser ut, och hur det låter haha :D de är grymt, du är värsting talangen jue ;o haha :D


jag saknar dig också, att vi inte ses som förr kan bero på att båda har lagt av med fotbollen, känns lite som att det var fotbollen som höll oss samman, och när vi slutade så slutade allt. fast kanske inte. när vi lirade med damerna förra året så var vi kanske itne så mycket heller utanför fotbollen, men då träffades vi iallafall. men vad vet jag. jag tycker att det är jätte jobbigt att vi aldrig har tid att umgås. för jag slutar typ vid 16 varje dag, och jag har träningar, jag lagar mat och på helgerna är det matcher. och om inte jag har match så har du det, om inte jag har träning så har du det. känns liksom som att det mesta bara krockar... aja jag älskar dig nu och föralltd, vad som än händer, förstå de! <3

av nikolina (nibla.blogg.se)

Hej jessika,   det är jag, Nikolina.
Jag lovade ju att hjälpa dig lite lätt med bloggen, men berättade att jag hade fullt upp i flera veckor nu, skolan har tagit över.   Men jag fick en liten lucka, så jag smög in på din blogg och gjorde om den lite (designen). Eftersom din blogg var SÅ SÅ SÅ tråkigt så gjorde jag den lite annorlunda, det får räcka sålänge. Hoppas du är nöjd, kan lägga lite mer energi på den senare, när jag somsagt har tid.

När jag väl är inne här,   kan jag skriva lite åt dig också, inte bara om att jag smög in här.
Utan jag saknar dig,  på riktigt, väldigt mycket.  Även fast vi sågs för exakt 7 dagar sen, då jag ringde och frågade om du hade tid och lust att träffa.  Men annara då? Vi ses aldrig, jag hatar det, men jag överlever.  Det är inte det, utan bara att jag .. jag hade det svårt i början, men nu börjar jag vänja  mig och det går riktigt bra. Men jag saknar dig fortfarande supermycket och du .. Jag har aldrig lagt dig bakom mig, jag har aldrig glömt bort dig .. Det kommer jag aldrig att göra!

          

Peter Johansson! <3 (footloose)

FOOTLOOSE vibrerar av energi, har imponerande dansnummer och medryckande sångnummer.
Musikalen är späckad med 80-tals hits. Vem kommer inte ihåg ledmotivet.....
I huvudrollerna ser vi Peter Johansson, Anna Sahlin och Måns Zelmerlöv
uppbackade av en 14 manna ensemble!

jag ska gå och se footloose om en vecka, 12mars. läääääängtar så mycket!
jag är typ rå kär i peter johansson nu och när jag ser musikalen footloose där han har typ största rollen,
 alltså jag kommer... jag vet inte... kommer typ dö.. eller gråta av glädje...
vill typ bara gråta av att tänka på saken. helt skumt. men han är typ BÄST i hela jävla VÄRLDEN!!!!

image56

kärlek

vad är kärlek? vad är livet med och utan kärlek? finns det oäkta kärlek utan känslor? finns det starkare och svagare kärlek? matriel kärlek?

Kärlek är, till skillnad från t.ex tid, inte en illusition skapad av människan. Kärlek är en känsla! En känsla som även de mest känslokalla människor har i sig.

Att hålla en sådan komplicerad sak som kärlek inom sig är som att ta död på sig själv. Vi människor har ett inre behov utav att uttrycka kärlek, även fast det inte alltid blir som vi vill att det skulle bli. Ett exempel är att du säger åt din polare att inte knarka för det är inte bra, varken för den psykologiska- eller fysiska hälsan. Detta sa du i ren omtänke för du ville din vänn väl. Man kan väl säga att det är en sorts kärlek, att ta hand om sin kompis. Omtänksamhet.

Matriel kärlek finns väl också eller? Små barn somnar ofta när dem håller om sitt kramdjur som de inte kan vara utan. Det är väl en sorts kärlek de med? Att ha starka känslor för matriella föremål tror jag att de flesta har. Det finns säkert ett speciellt fotografi som man absolut inte vill förstöra, eller ett halsband som betyder lite mer än alla andra halsband. Kanske fick du det av en väldigt speciell person, eller det kanske är den sista presenten du fick av din farmor innan hon dog.

Men den "levande" kärleken då? Javisst, jag pratar om den där väldigt speciella varma känslan i magen som vi får bara genom att titta på en annan person. Det pirrar till litegrann, vi blir röda om ansiktet, orden verkar fastna i halsen då man försöker säga hej. Man står i förundran och funderar om personen i frågan gillar än eller inte. De flesta förknippar kärlek mellan två personer och visst, det gör jag med! Kärlek finns överallt! Mellan personer av olika kön, mellan dem me samma kön. Kärlek som kärlek. Vissa politiker menar att homosexuella bör få gifta sig för att kärlek står över lagen. Gör den det? Är kärlek så mäktigt att den kan trotsa lagarna som byggs upp för att få ett samhälle att fungera? Ja, kanske den gör det. Vem är jag att dömma det?

Kan kärlek missbrukas? Ja! allt kan missbrukas, men det betyder inte att kärlek bör få lagar över sig som att älska någon vore förbjudet. kärlek är ett behov människor har och det är  väldigt få som motsätter sig detta. Om man någon gång skulle förbjuda känslor så skulle det få förödande konsekvenser. Det vet dem flesta då man känner en viss sak för en person men denna person kan ej svara på dina känslor. Hjärtat går i tusenbitar och det gör ont inombords. Det är vad som skulle hända om kärlek vore förbjuden. Ut liv utan känslor, det är som en bomb som tickar och väntar på att smälla av.

Håll inte kärlek inom dig! släpp den lös! Visa omgivningen vad du tycker och tänker! Kärlek leker aldrig med någon annans känslor, bara visar rätta vägen! Jag har iaf tur i kärlek.