LONDON

okej lite bilder kommer nu då! :D
Jag och Emma

vårt rum

Hydepark

Hydepark, Emma och ekorren

tor spegel, ser ni oss?

...

Big ben

Telefonkiosk

The eye och Big ben

Piccadilly Circus (som vi sjungit på hela helgen)

Believe it or not

Jag

Vin, China Town

China town, mat

Emma

Hellin och Emma

Åka taxi, Emma och Hellin

bästa marknaden! Camden town.



Igår kväll var vi ute och festade, vaknade imorse och hade bara bara sovit några få timmar, åkte i god tid innan flyget skulle dra. Så kom vi till Liverpool street där vi skulle ta direkttåg till flygplatsen. Vi kom dit vid 08.15 kanske. och vi skulle vara på flygplatsen kl 11.45. så vi hade ju tagit tid på oss för att hinna med att göra lite saker på flygplatsen. Men tåget hade tydligen krånglat och inte kommit i tid, först var de 25 minuter sen var de 20 efter de första 25 och så blev de bara mer och mer. Där stod vi och jääättemånga andra männiksor. Tillslut kom ett tåg som var ett ersättningståg. De tåget tog oss någonstans, inte till flygplatsen. Och där ifrån skulle vi ta buss. men resten av hela proppfulla tåget.  de tog tid det med. När vi stod och väntade på bussen och kolla klockan ser vi att vår gate stänger om 40 min. och vi stod längst bak i kön. När vi kommit in i bussen och var på plats så var det bara 30minuter kvar och de skulle ta 10 min med bussen. Så kom vi till flygplatsen och fick kön i säkerhetskontrollen länge.
När vi tillslut kommit igenom säkerthetskontrollen så stod klockan på 46, gaten stängde 45.
Så vi sprang och letade efter gaten, vi visste inte ens vilken gate vi skulle ha. tillslut visste vi och sprang efter skyltningarna, kom fram till ett minitåg, måste åka det för att komma till gaten.

När vi kom fram så hade dom som tur var inte stängt igen gaten, utan vi hann precis på pricken. Gissa om vi var skakiga jag och emma. Men vi har haft en underbar resa, london var verkligen fint och värt att åka till :)

pussss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kom ihåg mig?

Kommentar: